Majd jól jegyezz meg mindent és meséld el. Mivel Parga már jobban vonz, mint a korábbi kedvenc helyem, jövőre megpróbálnánk hasonlóképpen eljutni oda mint ti.
...de gondolom másnak is hasznos tapasztalati infókkal tudsz majd szolgálni.
#1857282012-05-30 16:03:26 Válasz a #185727. hsz-ra
A minap, mikor videókat nézegettem Pargáról a jutubon, találtam olyanokat is, amik viharosak voltak. Mikor kicsapott a tenger, keresztül a vasmacskás téren át, egészen a tavernákig.
Aztán tegnapelőtt - mikor figyeltem a vebkamerát - láttam, hogy hirtelen nagy eső lepte meg a városkát. A hegyről hirtelen lezúduló víz patakokként zubogott a strandon keresztül a tengerbe. Érdekes volt látni a homokba vájódott medreket, és a vízen rohamosan terülő sárga foltot.
Mindenképpen készülök majd beszámolóra, természetesen
[quote="Cofffos"]Majd jól jegyezz meg mindent és meséld el. Mivel Parga már jobban vonz, mint a korábbi kedvenc helyem, jövőre megpróbálnánk hasonlóképpen eljutni oda mint ti.
...de gondolom másnak is hasznos tapasztalati infókkal tudsz majd szolgálni.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hogy Pargan van -e lehetőség bicikli,robogó,autó bérlésre ill. milyen költsége van.Előre is köszönöm a segítséget.
Van lehetőség. Biciklit felesleges - szerintem - mert a terepviszonyok fingatósak. Költségekről - az aktuálisakról - a most visszatértek tudnak majd nyilatkozni, hiszen Görögország a csőd legeslegszélén van, pillanatonként változhat a helyzet. Vélhetően akik a szezon végén mennek, már drachmát kell váltaniuk. .
fortuna79 írta:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hogy Pargan van -e lehetőség bicikli,robogó,autó bérlésre ill. milyen költsége van.Előre is köszönöm a segítséget.