Akit erdekel gorogorszagi munka, akkor tudok javasolni egy megbizhato weboldalt: work-mania.com En mar harmadjara vagyok kint, megbizhato, a kozvetitesi dijat az elso havi fizetesbol vonjak le. A kozvetito neve Eleni Athirnari, az e-mail cime elen@work-mania.com A szerzodes emailben jut el a dolgozni akarohoz, kinyomtatva lehet a benne megadott helyre erkezni. Kivalo lehetoseg nyelvtanulashoz, kapcsolatepiteshez, bulizashoz es kikapcsolodashoz. Napi 8 ora munka, aztan "take your time"! Angol nyelvtudas szukseges, tobb nyelv ismerete elony!!! A lanyokat konnyebben tudjak elhelyezni barokban, hotelekben, waterparkokban. Sok sikert az erdeklodoknek!!!!
Szió!
Bocsi a kérdésért, de biztosan jó ez az email cím?
Mindig visszadobja a mailemet.
Pedig szeretném vele felvenni a kapcsolatot.
Köszi a válaszodat előre is!
Szia Kitty ! én Lardos közelében lakom egy munkásszállón jelenleg, de szörnyűek a körülmények. Szeptember 30ig tudok maradni, utána folytatnom kell a sulim. Jelenleg én is keresgélem a munkát, mert ami itt megy szállás,kaja,munka terén nem okés. Lindostól kb 5km-re vagyok. Ha sikerülne munkát találnom valahol, akkor bevállalnám a lakótárs dolgot, de addig nem tudom, amíg nincs biztos helyem, főleg azt a tényt figyelembe véve, hogy jelenleg 15€ van a tárcámban.
#1622262011-05-16 21:14:36 Válasz a #161864. hsz-ra
Na igen,utólag már én is tudom,h hiba volt szezrődés nélkül kimenni,kint azonban sok lehetőségem nem volt védeni magam. Amint kinyitottam a számat,elkönyveltek kb hisztis ..nak,hogy nekem semmi nem jó:)Pedig úgy tűnik,nem vagyok egyedül a világban,aki szerint nem igazán korrekt dolog vkit szerződés nélkül dolgoztatni,majd nyugtatni,h ne aggódj,ki leszel fizetve:)
Tanultam az esetből az biztos,és sokat erősödtem is,mert amin keresztül mentem,azt nem igazán kívánom senkinek. Viszont munkát többet én nem szeretnék kint keresni,hallottam egy-pár dolgot. Ez a szerződés dolog sok helyen probléma Görögo-ban,meg mi egyéb más is.
Így én most egyenlőre itthon keresgélek,és ha nem találok,megyek kintre,de másik országba,az tuti:) Én is sajnálom,h így alakult,mert ezek után nem szívesen térek vissza:( Nyaralni majd egyszer talán,de egyenlőre nem zártam a szívembe a görögöket:S
Reméljük,idővel ez majd változik!
Akik viszont mennek ki,azoknak tényleg sok sikert,és kitartást kívánok!!
Szerintem is érdemes nekivágnod újra, ha eddig a görögországi életre vágytál, nem szabad azt feladnod! Nyilván nem könnyű elhinni, hogy ezúttal jobb lesz és újra nekiindulni, de vedd figyelembe, hogy alapvetően szinte minden csak rajtad múlik és hogy nem kevesen vannak, akik kinn ragadtak Görögországban dolgozni. Nem fenékig tejfel nekik sem az életük kinn, de mégis élvezik és valamiért kinn maradnak.
Bocsi a kesoi reakcioert....
szerintem egyaltalan nem ciki, ha ugymesz ki Gorogbe, hogy meg nincs munkad!
En is igy csinaltam tavaly!
Kimentem ugy (sartiba), hogy nem volt sem munkam, sem szallasom...
Szallas hamar lett, sok helyen kopogtattam..az elejen nehezen indult a szeker...de a vegere mar 2munkahelyem is volt (egyszerre)
Sziasztok! Szilvi vagyok. Nagyon szeretnék Görögországban, elsősorban Rodoszon dolgozni! Ápolónő vagyok, görögül beszélek. Köszi a segítséget előre is!
FIGYELEM!!! AKI SZERETNE PARÁLIÁN DOLGOZNI, TUD ANGOLUL, MAGYARUL, SZLOVÁKUL(VAGY ROMÁNUL) LEGALÁBB KÖZÉPSZINTEN (ANGOL HELYETT JÓ A GÖRÖG IS ) ÉS 1-2 HÉTEN BELÜL TUDNA IS KEZDENI, AZ ÍRJON NEKEM TOVÁBBI INFOÉRT A gogh.maria@gmail.com E-MAIL CÍMRE! S Ü R G Ő S !
Írtam E-mailt kedves Marcsika86!
Egész staffot tudnék vinni 10-12 fő. mind magyarok és már eggyütt szívunk ebben a szállodában.. a csajok szinte minden este sírva jönnek vissza a szállásra úgy megalázza őket a manager.......
Sziasztok!
Nemrég tértem haza egy egy hetes nyaralásról Paraliáról, és szeretnék visszamenni dolgozni az idei szezonra. Sulival most végzek, és munkám úgy néz ki itthon egyhamar nem lesz. Tudnátok nekem segíteni pár információval, hogy hogyan is érdemes ehhez hozzákezdeni, vagy érdemes e egyáltalán.... munkakeresés, szállás, biztosítás bármi, ami ezzel jár, valamint mennyi pénzzel ajánlott elindulni, és kb mennyit lehetne egy 2-4 hónap alatt félre is rakni a megkeresett pénzből? Magyarul ugye beszélek, és alapfokon mondjuk angolul, szeretném ezt is fejleszteni kint. Ha esetleg vki még szeretne pont ide menni az is jelentkezhetne...Köszi a válaszaitokat előre is!