A kemping N.Panteleimonas-nál van, (szinte a vár tövében) Platamonas-Skotina fele kell lehajtani az autópályáról.
Az árak:
sátor/db/nap 6 EUR,
fő/felnőtt/nap 6 "
autó/nap 3 "
A mosdó, tusoló, wc egy épületben van. Mi egy éjszakát töltöttünk ott, akkor tiszta volt, többször is takarították. Kb. 10 percre van Nei Poritól. Áramot nem használtunk, de láttunk a szabadban konnektorokat.
nagyon köszi, nekünk kb 3 nap 3 éjszakára kell,mert amugyis csak aludni mennénk oda, egész nap kint leszünk a parton Poriban,utána meg már lesz szobánk
Platamonban van egy közelebbi kemping is, (Kalamaki) 3-4 perc kocsival (egészen Nei Pori felöl van) minden egy euróval drágább, és 6 percet tusolhattok 0,30 euróért.
Platamonban van egy közelebbi kemping is, (Kalamaki) 3-4 perc kocsival (egészen Nei Pori felöl van) minden egy euróval drágább, és 6 percet tusolhattok 0,30 euróért.
a kalamakit ismerjük,voltam benne de ott nem sátoroztunk még, az árlistát elkértük,annyiért adnak egy napra helyet hogy azon már inkább szobát bérelek
A napokban indulóknak nagyon jó utat kívánok.
Érezzétek magatokat remekül azon a csodálatos helyen, mert ahogy a Gyula is szokta írni, Nei Pori egy csodálatos hely!!!!! Kívánok nektek pompásan jó időt, és nagyon szép emlékekkel, és élményekkel teli nyaralást!
"Pinga" "tallér"---és akik most indultok a napokban kívánok jó utat és nagyon jó kint tartózkodást, érezzétek a lehető legjobban magatokat. "csabinaagnes" mindig zavarba hozol ne tedd már ezt velem! Mert véletlen majd valakinek nem tetszik és annak is én leszek az oka...de ilyen nem lehet .... mert Nei Pori számomra egy csodálatos hely!
Mert ezt nem lehet megunni!
Igaz ÁGI?
Az azért sokmindentől függ Attól is, hogy merre néz a házikótok. Mert van úgy, hogy nem éri egész nap a napocska, vagy van előtte mondjuk egy fa ami árnyékol. Nekem most volt az első alkalom, hogy klímát kellett kérnem, de ha úgy érzitek, hogy tényleg nagyon meleg van, akkor kérjétek inkább el a távirányítót, mert mint tapasztaltam is, a nagy meleg és a nem alvás nagyon rossz hatással van az emberre
Mindenesetre ha nappal meleg van, akkor legalább jókat tudtok pancsizni
A motoron meg nem érzitek, hogy meleg van. Amikor megálltok viszont annál jobban
Nagyon jó utat és még jobb és boldog nyaralást kívánok
Mindenkinek aki holnap indul nagyon jó, határon gyorsan átjutós, kényelmes utazást és napsütéses, meleg és nagyon nagyon boldog nyaralást kívánok. És persze igyatok egy mythost az egészségemre