Sziasztok! Mi jövő héten hétfőn indulunk Pargára. Már nagyon várjuk. Reméljük a választások nem fognak kihatni a nyaralásra. Mi a véleményetek? Csak személyink van, bízzunk benne hogy haza is tudunk jönni...
A személyivel tuti nem lesz gond az utazási irodába is megnyugtattak minket, hogy azzal kapcsolatban semmilyen változás nincs. Mi is nagyon várjuk már mondjuk addig még van egy kis idő de már szinte mindent beszereztünk.
Sziasztok Parga Szerelmesei! Nagyjából, hellyel-közzel, fáradtságos munkával, végigolvastam a fórumot, már csak annyi kérdésem van: Valaki jön 07.02-án az Apollonnal?
2 éve mi is úgy indultunk neki, hogy itthon a neten kinéztünk egy-két lehetőséget, de nem foglaltunk. Olyan városban is megszálltunk, ahol nem is terveztük, de ott is találtunk szállást kb. 10 perc alatt.
Pargán is fogsz, csak ne aug. 15-én próbálkozz.
bvz írta:
Szerintetek Augusztus végén,Szeptember első napjaiban találok Pargán szállást.
Nagy ünnepség van arrafelé 15.-én? Mi 14.-én indulunk, szóval pont 15.-én érkezünk meg (szerintem kb a koradélutáni órákban) (de persze mi utazási irodával megyünk, szóval szállásunk az lesz)
Aug. 15. Nagyboldogasszony ünnepe, nagy ünnep, ráadásul az olaszok is akkor vannak nyári szabin. teltház szokott lenni.
Marija írta:
Nagy ünnepség van arrafelé 15.-én? Mi 14.-én indulunk, szóval pont 15.-én érkezünk meg (szerintem kb a koradélutáni órákban) (de persze mi utazási irodával megyünk, szóval szállásunk az lesz)