#1886022012-06-23 20:41:02 Válasz a #188546. hsz-ra
Szia!
Engem is nagyon érdekelne a téma, bár korábbi hasonló kérdésemre eddig senki sem tudott pozitív választ adni, azaz lehet, hogy erre (most)nincs lehetőség.
Mi szervezett út keretében július elején leszünk Pargán, s hogy ha Ti is, akkor ha találunk valamit, akkor közösen akár meg is finanszírozhatjuk:)
Antipaxos észak-keleti partszakaszain lévő fantasztikus homok fövenyes strandokat sajnálnám kihagyni.
A kikötő mellett (közvetlen a móló mellett) a köveknél ezernyi rákot láttunk,valamint a partfalon,partfalról horgászó fiatalokat De a várhegy tövében a Valtosnál is többen próbálkoztak.
Üdvözlettel:
Napfény
#1886952012-06-24 20:05:14 Válasz a #188623. hsz-ra
ez nagyon szép ) köszi
de nem igazán értem, hogy ha ez római katolikus ünnep, akkor a görögök mért ünneplik? egész Görögországban folyik ilyenkor az ünneplés?
Érdeklődnék a Lichnos beachről hogy ott milyen a tengerpart mert erről a partról nem olvastam ,csak a Valtosról és a Krinori beachről. Itt is hirtelen mélyül a tenger ,mint a városi strandon, homokos vagy sziklás kavicsos?Meg még egy kérdés régebbi fórumon olvastam hogy a kikötőből el lehet jutni olcsóbban hajókirándulásra ,mint az utazási irodával Paxos-Antipaxos 15 eurót olvastam fejenként ez igaz? A válaszotokat előre is köszönöm
#1887342012-06-25 07:03:27 Válasz a #188732. hsz-ra
Szia
Nekem a Lichnos volt a kedvencem, egy 1-1,5 órás séta át a hegyen, csodálatos olívaerdő között. De a kikötőből vízi taxi is közlekedik.
A partja finom apró kavicsos, majdnem homok
A hajókirándulásra érdemes a kikötőben megvenni a jegyet a neked szimpatikus hajónál. Mindegyik ugyanazt az útvonalat járja be.
Na ez megnyugtató mert már kezdtem ilyen rémképeket látni magam előtt, hogy biztos valami vízi hullát találtak vagy cápa tévedt arra és azért ürítették ki a strandot........
Úristen tényleg mi történhetett egy árva lélek nincs a parton Pargán énis megnéztem a webkamerát nincs ott senki. Valaki valami infót jövő héten hétfőn utazunk