mi átkirándultunk makrigialosra, és ott találtunk nagyobb csiguházakat. a nagyobb kb 6-7-8 cm-t jelent (amiket eddig bárhol találtunk azoknál ezek mindenképp nagyobbak)
Én is találtam tavaly egy vizicsikót,szegényke ki volt sodródva,de nagyon kis édes volt!
Rákokat mindig találni a hullámtörőknél!
Hát...a napfelkelte..imádom..azért imádtam,mert mindig másmilyen volt.Más színek,más felhők,a Hold is mindig másmilyen volt.Annyira gyönyörű volt.Nemsokára megkapom az idei képeket,és akkor rakok fel sokat!
Lehet nem mentél be elég messzire... De valamelyik hozzászólásban olvastam hogy valaki talált egy elszakadt halászhálót amibe akkora kagylók és csigák voltak, amilyeneket az ajándékboltok kemény €-kért árultak...
a mázlista, na akkor ilyet fogok keresni most, nem partra vetődötteket
Szerintetek a felnőtteknek ugyanolyan jó a baby napolaj? Ti hány faktoros napolajat visztek? Horvátországban én nagyon szép kis kagylókat, tengeri csillagokat találtam, de valaki azt mondta, hogy görögbe csak a medúzák vannak...
Augusztusban tényleg hatalmasnak látszik a Hold és a tenger felől kel fel? A rákocskák mikor jönnek ki a vízből a partra, hajnalban vagy este? Akkor rakják le a petéiket?
tényleg, a Hold - és Napfelkelte időpontok kb-re engem is érdekelnének
valamit megint akartam kérdezni, csak elfelejtettem
bár lehet, h pont a felkeltéket?!
a lemente mennyire hangulatos?
jó, tudom, nyilván nem igazi vörös-narancs, mert hegy mögé megy, de mégis...
van valakinek fotója?
Pudoli! A napfelkelte 6:30-kor van. Te sem voltál még Görögországban? Te kivel mégy és hány éves vagy?Busszal jöttök? (Esetleg találkozhatnánk görögbe...) Jössz majd a Skiathos hajókirándulásra?
A papírra az van írva, hogy a csomagunk 20-25 kg-os lehet. Most tényleg le fogják mérni mindenki cuccát mielőtt felszállunk a buszra? Lécci válaszoljon aki már ment busszal, mert akkor már tesszük is fel a bőröndöket a szoba mérlegre. Köszi!
Pudoli! A napfelkelte 6:30-kor van. Te sem voltál még Görögországban? Te kivel mégy és hány éves vagy?Busszal jöttök? (Esetleg találkozhatnánk görögbe...) Jössz majd a Skiathos hajókirándulásra?
köszi, addigra rég ébren vagyok mindig
de voltam már, csak a chalkidiki félszigeten évezredekkel ezelőtt...
az utazásunk egyelőre úgy érzem, nem fog megtörténni, gond adódott, de a szerelmemmel mentem volna...
ha addig tisztázódna vmi csoda folytán akkor emgyünk,d e msot nem úgy fest a szitu
a busz jövő hétfőn indul, de hajókirándulást nem terveztünk, most a meteorák és az olymposz volt tervbe véve...
A papírra az van írva, hogy a csomagunk 20-25 kg-os lehet. Most tényleg le fogják mérni mindenki cuccát mielőtt felszállunk a buszra? Lécci válaszoljon aki már ment busszal, mert akkor már tesszük is fel a bőröndöket a szoba mérlegre. Köszi!
én úgy tudom, ez csak kb súly, fejenként egy nagy bőröndféle és egy kézipoggyász vihető
Sziasztok! Most tévedtem ide erre az oldalra, lehet, nem jó helyen teszem fel a kérdést... Aug.31-én indulunk Paraliára, és kérdezném, hogy van-e itt olyan utazó, aki szintén akkor jön?
Egyszer már voltam, és imádom, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül!!!
#1139772009-08-13 10:50:12 Válasz a #113975. hsz-ra
Szia Betti!
Mi is augusztus 31-én megyünk. Busszal, grand tursszal?Ti hányan mentek?Gondolom Győrből...:)Mi Nyíregyházáról, ketten a férjemmel(nászút). Van már a fórumon még egy pár plusz egy nagy csapat(Tupimamiék), akik ugyanekkor mennek. Hol lesz a szállásotok?Mi a Caravelben leszünk.
Üdv:Dóri