#1743822011-08-27 18:55:03 Válasz a #174378. hsz-ra
Gyula!
Oh... köszönöm szépen...
És hogy ne legyek off: Olyan szívesen kimennék én is most Nei Poriba és meglátogatnám a tengert. Este pedig elmennék sétálni a tengerpartra, majd beülnék egy tavernába egy jó pohár Mythos mellé Már nincs egy doboz Mythosom sem Még egy üveg Gordon's Space leledzik a hűtőben, de lehet hogy már az sem sokáig.
Szia Csabinaagnes!
Megnéztem a fotóidat.Nagyon jók lettek.Látom te is oda vagy a napfelkeltéért Nagyon jók lettek azok a fotók is.Nagyon jó gépetek lehet,mert nagyon jól kihozta a színeket.Főleg a tenger színe nagyon tetszett.Látom a nagyobbik lányzó nagyon szeret szerepelni a képeken
#1744182011-08-28 13:39:51 Válasz a #174406. hsz-ra
"csabinaagnes"
"vaczsaci"
Megnéztem végig a fotó albumaitokat, nagyon tetszettek, gratulálok, igazán részletesen rögzítettetek mindent jó volt újra látni, szinte ott éreztem magam újra és újra.
Üdvözlettel Gyula!
Hurrá Nei Pori...mert ezt nem lehet megunni.
Üdvözlet Nei Poriból! A mai időjárás kellemes, nem túl meleg, a tenger veszettül hullámzik, de nem baj, ezt szeretjük. A találkozóról lemaradtam, mert 1 órán át marasztaltak egy helyen, nem akarták a számlát kihozni.
üdv Poribol,még nem diszidáltam,de sajnos a dimitra apartmanban elromlott valami és nem müködik a net,most Anették irodájánál vagyok és irogathatok, a találkozonk jo volt és hamarosan lesz a következö,ma horgásztunk a folyonál,de semmit se fogtunk, a helyiek sem,ma szeles idö volt sok hullával
finom a gyros és a dimitrában alul a pizza
Láton Neked sincs már sok idő az indulásig Akkor most gyorsan, amíg gép közelben vagyok kívánok Neked nagyon jó utat és persze Mythossal, Fix-szel, cipouroval tarkított, kirándulásokkal fűszerezett, gyrossal, souvlakival és más finomságokkal megtűzdelt, napfényes és csodálatos nyaralást
Kalo Takszidhi!
Szia Sancho koma
Minden bepakolva, 3 óra múlva indulok...végre Az időjárás előrejelzés jónak ígérkezik. Csak szerdára jósolgat viharokat, de az alatt is találok majd elfoglaltságot
A kívánságaidat mind valóra is váltom, egyenként, vagy egyszerre
Köszönöm
Adio, vagy Jaszasz...ahogy tetszik
sziasztok!
pár napja találtam erre a fórumra, és olvasgatlak titeket...
sajnos, mi csak szeptemberben érünk rá nagyobb nyaralásra, és hirtelen ötlet volt Nei Pori... kicsit félek tőle... eleve későn indulunk /szept. 9.én-18.ig/. ahogy elnézem, még jó időt mondanak, 30fokot. bár, esőre lehet számítani...
a városkáról olyan sok jót és szépet írtatok, hogy megnyugodtam
mi is a Dimitra-ban leszünk, ahol CsabinaAgnesék.
nagyon sok szép képeket készített mindenki