-törölt nick 12762 | #161891 | 2011-05-13 20:45:06 | Válasz a #161853. hsz-ra
Nem tankoltam még Macedóniában és nem is szivesen tenném. Amikor kaptam januárban az infót, hogy itt ennyiért van dínár, ráklikkeltem a holtankoljakra, 10 forinttal drágább volt a maci üzemanyag.
Sziasztok,
számolgattam, osztottam szoroztam, hogy kb mennyi lesz az autópályadíj, de a görög árakról elég kevés infót találtam. Visszaolvastam itt is jó pár oldalt, hogy ne tegyek fel olyan kérdést, amit előttem már huszan feltettek, de nem találtam konkrét árat sehol.
A szerb és macedón árak az ok, de tudna nekem valaki egy kb összeget mondani a görög autópályadíjra? A célállomás Sarti.
Nagyon nagyon köszi
Az üzemanyag minőségéről én azt gondolom, hogy ott is olyan kocsik futnak mint itt. Egyik márka sem csinál külön üzemanyag-ellátó rendszert egy országnak. Semmiben nem különbözik egy Szerbiában, vagy Macedóniában vásárolt autó az ittenitől és semmi baja nem lesz az ottani üzemanyagtól.
Az természetes, hogy mindenki aggódik a kocsija miatt, hiszen nem kis pénzt fizettünk ki érte és kinek hiányzik több százezres kiadás.
-törölt nick 12762 | #161942 | 2011-05-14 11:53:43 | Válasz a #161923. hsz-ra
Nem is a minőséget kérdőjelezem én meg, de már így szoktam meg: Horgos után egy tankolás, Lapovónál is, Vranjénál is. Utána Macedónia pikpakk, Paralián még félignél feljebb van a mutató.
Nekem a kutasokkal van rossz tapasztalatom, le is írtam már nemegyszer, hogy jártam. Vitatkozok én eleget az év többi napjain érthetetlen emberekkel, ilyenkor ki akarok kapcsolni
(azért egy Shell vagy OMV logó megnyugtatóbb számomra. Veszek a shopban ezt-azt, rendes mosdó van -már amikor nem egy török horda szállja meg éppen-. beszélnek angolul... valahogy megnyerőbb. Na meg a dínár már előre meg van véve )
Ezzel egyetértek bitang.
Én is azt tapasztaltam hazafelé a maciknál, hogy nem igazán tetszett nekik egy- két dolog. A név viszont jelent valamit, ha nem is a minőségben , de a szolgáltatás minőségében igen