#1745682011-08-30 11:59:24 Válasz a #174504. hsz-ra
Cinthya!
Az utazás miatt ne aggódj. Mi és még rajtunk kívül több ezren évek óta busszal utazunk Göröghonba és sosem volt semmi gondom vele. Én kimondottam élvezem is, hogy egy csomó jó fej emberrel meg lehet ismerkedni és a hosszú út olyan jól össze hozza a kis csapatot Azután ha ott vagy, már nem is emléxel semmire, csak azt tervezed merre is induljatok, mi is legyen
Sziasztok! Sajnos a gépem most lett ismét használható, van még sok tenni való -e nélkül, is csak üdvözölni szerettem volna Titeket főleg azokat akikkel volt szerencsénk személyesen is találkozni, de mindenkit aki szereti Görögországot, szeret ott nyaralni függetlennül a helytől,várostól szigettől, mert van valami közös az itt meg szólalókban....
Na ÜDV MINDENKINEK!!!!
Jövőre ismét kint találkozunk!!!
sziasztok!
köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, és a segítőkészséget nagyon aranyosak vagytok!
izgulok, minden miatt, mint mindig, minden helyzetbe, de nem kell félteni, azért nem idegesítem agyon magam
már egyre jobban várom az indulást. megmondom őszintén, annyira nem voltam odáig az idei nyaralásért /több okból/, és még mindig nem 100%os a lelkesedésem, de már egyre nagyobb, főleg, ahogy olvaslak titeket, és közeleg az indulás ideje...
kis tapasztalatom van már utazás terén, de az izgulás, és "tudatlanság" mindig fenn áll
"tudatlanság": amiben felajánlottátok a segítségeteket... hát, őszintén szólva, nem is tudom mit kérdezzek. ugye, amit nem tudunk, arra kérdezni sem lehet
tehát, bármi tanácsotok, ötletetek van, szívesen olvasom akár az utazás, akár a kint léttel kapcsolatban.
ha addig eszembe jut konkrét kérdés, hozzátok fordulok
addig is, olvasgatlak titeket, és beszélgetek veletek
köszönöm!
ja, és folyamatosan nézegetem a képeiteket csodálatosak!
remélem, én is tudok majd mutatni nektek párat
Helló "Cinthya"
Nei Pori egy csodálatos kis Görög falú az Olymposz lábánál, érdemes oda is ellátogatni kb-30 km. Átsétálni Platamonasba, vagy a kis vonattal. Akár robogót is lehet bérelni az öreg komámtól, de alkudjatok. És főleg ne idegeskedj és ne legyél feszült minden rendben lesz az úton is és a nyaralástok alatt is. Mivel már te is meg rögzött Hellesz rajongó és utazó vagy ami az írásodból kiderült "te kis angyal" a monogrammod azerint.
sziasztok
Itt vagyok még Nei Porin. De sajnos ma indulunk vissza, itt van Pinga az ő gépéről irok, csodálatos volt minden. Majd mesélek ha otthon leszek és a gépem be indul. Üdvözlök mindenkit, most megyek még egyet kettőt csobbanok. Pusz
Milyen gyorsan elszaladt ez az egy hét már "tallér" indul is hazafelé jó utat nekik és várjuk itt a fórumon a friss képekkel és beszámolóval.
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni!
Nagyon szépen köszönöm az infókat mindenkinek!!!!!Ha megjöttem megírom sikerrel jártam-e amúgy alkudozós típus vagyok csak legutóbb Rodoszon nem ment mert közel s távol 1 bérlésre volt lehetőség és marhára nem engedett az árból..
Mindenkinek további szép napokat..és jó munkát.. jaszasz
nagyfotos
#1745972011-08-30 18:45:21 Válasz a #174572. hsz-ra
Szia Paralia!
Üdv újra itthon és köztünk. Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket, és jót beszélgettünk. Reméljük a véletlen még összehoz bennünket!
Üdv: Saci
na, most találtam egy másik fórumot. igaz, tavaly írtak oda utoljára, és nincs tán 100 hozzászólás, viszont, úgy "lehúzták" NeiPorit... minden esetre, én nektek hiszek, és majd a saját szememnek
#1746202011-08-30 21:47:08 Válasz a #174572. hsz-ra
Szia Paralia!!
Üdv Újra köztünk!! Már azt hittem, hogy végleg kiköltöztetek Nei Poriba. Utólagos beleegyezéseddel, raktam fel egy képet, amin te is szerepelsz, nézd meg a fotó albumomat, rá fogsz ismerni. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket, és remélem, hogy lesz még alkalmunk találkozni, valamikor, valahol. Talán éppen jövőre Nei Poriba.
Kellemes napokat kívánok neked, és a családodnak is. A nejedet és az unokádat külön üdvözlöm.
#1746222011-08-30 21:58:35 Válasz a #174566. hsz-ra
Szia Sancho!!
Köszönöm a dicséretet, Igyekeztem minél jobb, és több képet készíteni, hogy legyen miből válogatni. A te képeid is nagyon jók lettek. Kár hogy csak 5-ig lehet értékelni, mert van egy pár album ami többet érdemelne. Sajnos minden hová nem sikerült eljutni. De legalább majd jövőre is lesz mit megnézni. A Dioni romvárost is csak végig rohantuk, mert akkor már be volt borulva az ég, és dörgött villámlott. A Dionnál található vízesést sem tudtuk e-miatt megkeresni, de majd legközelebb. Biztos rengeteg csodálatos hely van még a környéken, amit fel lehet keresni, de egy hét nem túl hosszú idő. Ami most kimaradt, azt az elkövetkezendő években pótoljuk.
#1746232011-08-31 03:55:31 Válasz a #173856. hsz-ra
Üdv Mindenkinek! Sanyiszeged érdeklődésére válaszolva, mi is szept.12-én megyünk! Mi kocsival, a Coral apartmanba. Ti mivel mentek? Esetleg összeállhatnák az útra? Üdv!
Sziasztok!Sajnos megint itthon vagyunk,hát ennyi volt 1 hét.Igazából semmire nem elég,így úgy döntöttünk hogy legközelebb ha megyünk 2 hét lesz.Nagyon hosszú volt az út,oda 21óra haza 20óra,eszméletlen ez a sok várakozás a hátároknál!Most még teljesen kivagyok,mert még 12fele értünk haza,de ígérem holnap írok egy kis beszámolót.Sokat nem tudok mert mi nem mentünk szinte sehova,úgy döntöttünk csak élvezzük a tengert!Na de majd később most megyek pihizni