#2386242016-05-10 10:14:45 Válasz a #238558. hozzászólásra
Mi juni 16.-án indulunk az Aeolus irodával.Nem értesítettek bennünket,hogy csak angol nyelvű idegenvezetőnk lesz.Ez nem tart vissza, de ha tudnánk biztonságossan az angolt akkor inkább magán szervezésben nyaralnánk.A sárlavina Agnondas környékét súlytotta legerősebben tudomásom szerintMi jármüvet szeretnénk bérelni és bejárni a szigetet ezért ez sem zavar. A főváros csak 8km,esténként is beszaladhatunk egy kis csavargásra.Sokszor voltunk már a görögöknél /egyszer veletek is. az Aeolusal Lefkadán/és mi mindég motort béreltünk ,volt amikor 1200km kirándultun 2hét alatt Kefalonián.Így tervezzük most is.
Szia.
Esetleg ha kint lesz kis időd és kedved, azt meg tudnád majd írni, hogy a wifif működik-e a szálláson, és hogy mire kell számítani motor /robogó bérlésnél? Mi a kövi turnussal megyünk.
Szia.
Esetleg ha kint lesz kis időd és kedved, azt meg tudnád majd írni, hogy a wifif működik-e a szálláson, és hogy mire kell számítani motor /robogó bérlésnél? Mi a kövi turnussal megyünk.
Üdv! Kaczor, ha minden igaz mi egy busszal fogunk utazni Skopelosra.Minket értesített az iroda hogy csak angol nyelvű idegenvezetés lesz, de ez nem lep meg, tavaly Evián sem volt Magyar nyelvű, pedig a busz 90százaléka magyar utas volt..Mi 3an fogunk utazni egy 9 éves kislánnyal, ha van valakinak infoja robogó vagy bármilyen jármű,autó vagy kerékpár bérlésről, kérem írjon...maga a falu nagyon kicsi lesz, buszmegálló közel van, és a főváros is..szerintem ne sok időt töltünk majd a szálláson....
#2387642016-05-15 18:50:04 Válasz a #238761. hozzászólásra
Szia!
Kaczor linkelte kicsivel feljebb Dukai Regina egyik posztját, amiben ő ajánlott egy kölcsönzőt a szigeten. A tulaj felesége magyar, én angolul írtam nekik emailt, (beleírtam hogy magyar vagyok) és a válasz már magyarul jött, és le is tudtam foglalni egy motort arra az időre mikor megyünk, de autót is lehet tőlük bérelni. nagyon kedves és segítőkész volt a hölgy. Szerintem írj nekik mail.
Itt az oldaluk, ott van cím is: https://www.facebook.com/Skopeloscars?fref=ts
Üdv! Ha valaki esetleg járt már a szigeten korábban,érdekelne hogy milyen programot ajánl! Amire kíváncsi lennék még,hogy karaoke bár és vízi sportolásra van-e lehetőség és ha igen,melyik parton?! Autóval megyünk június 23-án úgyhogy a határ a csillagos ég.
MaciG! Köszönöm, a linket már néztem...ma írok is neki akkor, ez szuper....egyébként egy helyi posztolt a fészen Agnondasból friss fotókat, azon nem véltem felfedezni a sárlavina maradványait, remélhetőleg ott sem fogjuk...még 31 nap és indulás..a fakultatív programokról sem sokat tudok, talán annyi hogy van Alonissos hajókirándulás, és Mamma Mia kirándulás...de szerintem nem fogunk unatkozni!
Üdv! Ha valaki esetleg járt már a szigeten korábban,érdekelne hogy milyen programot ajánl! Amire kíváncsi lennék még,hogy karaoke bár és vízi sportolásra van-e lehetőség és ha igen,melyik parton?! Autóval megyünk június 23-án úgyhogy a határ a csillagos ég.
Ha van karaoke bár, akkor az vélhetően csak Skopelos városban lehet. Az a legnagyobb település a szigeten. Ott van a bárok többsége. Skopelos pihenős sziget, nem annyira bulizós.
Program alatt nem tudom mire gondolsz, nekünk az volt a program, hogy körbejártuk a szigetet, és amit csak lehetett megnéztünk. Nem hajóztunk át más szigetre (kivéve a komp, amivel jöttünk-mentünk, és az kikötött Skiatoson is)
Vizi sportolás? Mint mi? Emlékeim szerint banánt, vízibiciglit és társait sehol nem láttam. Búvárkodni pedig pipával bárhol tudsz.
Az nagyon jó,köszönöm! Skopelos városban van a szállásunk.. tudom,hogy nem kimondott pörgős,elsősorban nem is azért megyünk, de esténként egy kis kikapcsolódásban benne lennénk. A vízi sportoknál pontosan ezekre gondoltam. Egy helyet találtam az adriana beach-et,ahol van ilyesmire lehetőség, csak azt nem tudom kideríteni, hogy a szállodához tartozik-e vagy bárki szabadon igénybe veheti?! Ha esetleg valaki tud erről valamit,megköszönném az infót!
MaciG ha adsz elérhetőséget Facebookon, akkor ott át tudom küldeni neked.....https://www.facebook.com/such.nikolett az autókölcsönzővel már én is felvettem a kapcsolatot....egyébként az Aeolusnak igen csak egy kiadó apartman van jelenleg kínálatban, a Vithos....
Mi is bevettük a lehetséges célpontok közé az aeolus kínálatával a szigetet,aki kért már robogó/autóbérlésre ajánlatot megírná mikor és milyen áron kapott ajánlatot?Mivel a szállás olyan helyen van ahol semmi sincs ,így csak akkor maradhat célként a sziget ha elfogadható áron lehetne járművet bérelni