Az Assos--Patrikata--Karya út keskeny nem túl szuper,de járható,ki van táblázva rendesen Patrikata falunál egyirányúsítva,Assos felől visz az a falun át.
#2209892014-07-17 20:46:10 Válasz a #220979. hsz-ra
Feltűnően érdekes a hullámzás vonala, nyilván már a vízben is nagy kövek, sziklák lehetnek.... Egy gondtalan fürdőzéshez nem kéne hogy ott legyenek, hiába mélyül gyorsan a víz, egy nagyobb hullám simán hozzácsaphat.
Khmm, miután már személyesen is megtapasztaltam, mire képes...
De jó, örülök, hogy tetszett Nektek! Igazából csak magamnak írtam, mert egy hosszabb "útinapló" megíráshoz nem volt türelmem, pedig azt akartam eredetileg, hogy majd pár év múlva visszaolvasva újraelevenedjenek az élmények.. na de maradtam a rövid-tömör megfogalmazásnál, lustaságból.
És ha már az út előtt oly sok időt töltöttem itt a fórumon, gondoltam "publikálom"
Kati: igen, a párommal voltam:)
Miskolciutas: hááát a fényképalbumon még gondolkodom
#2210162014-07-18 01:55:02 Válasz a #220994. hsz-ra
Maszat!
Akkor most mennyibe is került a gyros?
Na egy hasonló fotóalbum nem tom, hogy nézhet ki. A neve már megvan, montázsnak hívják az ilyet a művészetben.
Sziasztok! A Pefonis autókölcsönzőről szeretnék egy kis tájékoztatást kapni. Néztem a honlapot és a kérdésem az lenne, hogy van e esetleg kaució vagy valamilyen járulékos költség az ott feltüntetett árakon kívül? Elolvastam a tájékoztatót is, de nem találtam erre vonatkozóan semmit. A másik pedig, hogy nekem úgy tűnik, hogy az 1 nap az nem 24 órát jelent, hanem naptári napot. Például, ha én ma reggel 9kor hozom el a kocsit és másnap este 8ra viszem vissze az egy napnak számít. Ezt jól gondolom? Előre is köszönöm a segítséget!
Azért az nem véletlen, hogy senkit nem látni mostanában Platia Ammos partjánál Mi is szeretjük nagyon, de lemenni így kissé könnyelműség bár mindig vannak merész emberek, akik szeretik a kihívásokat. Hát mi nem azok közé tartozunk
#2210552014-07-18 11:57:21 Válasz a #221042. hsz-ra
A homokos part Scalatól pár km-re, az Argostoli felé vezető úton van, egy Ratzakli nevű településen keresztülhaladva mutatja a tábla: Kaminia beach. A kagylókat is itt gyűjtöttük és teknősnyomokat is láttunk -augusztusban talán még esélyesebb személyesen a tekikkel is találkozni.
Igen, robogóztunk, hát nem mondom, hogy nem fárasztó a nagy távolságok miatt, de nekünk megérte! Persze pro és kontra vélemények is vannak a robogózást tekintve.
Jó nyaralást Nektek!!!!