#1894432012-06-29 06:46:06 Válasz a #189439. hsz-ra
Az Acheron folyóhoz mindenképpen menjetek el, nagyon szép! + ha szerettek túrázni, akkor sétáljatok fel a Monostorhoz, át Licnosra, Parga felett a Lichnoshoz vezető úton az Agia Eleni kápolnához, ahonnan ilyen csodás a kilátás:
Sziasztok! Haza jöttem Pargáról csodálatos volt a két hét egy felhő sem zavarta a nyaralásunkat a víz k.b. 23 fokos a levegő 40 fok . Aki tud kirándulni ilyen melegben az tegye aki nem az pedig használja ki a tengert, mert nagyon jó langyos. Mi a VILLA DIMITRIS és a VILLA WASSO-ban voltunk és ajánlom mindenkinek, mert az Apollon szerint is ez a két legjobb apartman. Ezek közül is a DIMITRIS a nyerő. A Rina a városban van és akik ott voltak átjártak fürdeni a Valtos strandra, mert ez a legnagyobb és a leg- nyüzsibb strand. Viszont a napi átjárás gyalog kicsit fárasztó a hegyen át. Majd még írok. Puszi
#1894492012-06-29 08:33:37 Válasz a #189447. hsz-ra
Ezt csak azért nem ajánlottam, mert nincs személyes tapasztalatom róla sajnos De akibe szorult egy kis kalandvágy és nem fél a gyaloglástól az uccu neki
#1894892012-06-29 12:37:00 Válasz a #189485. hsz-ra
Köszi mondjuk nem én vagyok ennyire nyűgös hanem a párom én szivesen sétálgatnék nekem egy kis túra nem gond. Ha valaki tudna képet küldeni a Rina apartmanról megköszönném ugyanis a prospektusba pl a fürdőszoba nincs lefényképezve. Még annyit kérdeznék ,hogy a Valtoson is hirtelen mélyül a tenger? Ha igen akkor végül is egész Pargán gondolom. Köszi mindenkinek
Ja azt elfelejtettem megkérdezni kb reggel hány órára érünk Pargara? Tudom a határoktól is függ, de mégis kb mennyi idő. Az appolonnal megyünk Szegeden a felszállás 14.30 -kor van.Köszi
borzi,ne aggódjatok!Én is a páros nyűgösebb tagja vagyok,hogy ugy mondjam kicsit sem sportos tipus,eléggé sokat nyaggattam annak idején itt a fórumtagokat-lévén mi a létező legmesszebb lévő házba fizettünk be-.De semmi gondot nem okozott a séta.Parga annyira lenyűgöző,teljesen más,mint a megszokott szárazföldi települések,hogy fel sem tűnt,hogy mennyit mentem egy nap!Mindenhol volt valami néznivaló...a Piso volt a kedvenc strandom,imádtam minden részét,és a városi egyáltalán nincs messze tőle...
Szerintem a Rina apartmanban is számíts a szokásos pici fürdőszobára,van ahol még tustálca sincs,csak középen egy lefolyó Ha nincsenek nagy igényeitek vele kapcsolatban,akkor megúsztok egy csalódást