Tegnap elmondták, de mivel mi nem akarunk bérelni, nem is igazán jegyeztem meg. A quad 50, a bicikli 5-6, a motor 20 euró körül van Sassosnál egy napra (ami reggel kilenctől este kilencig tart, ezt megjegyeztem), úgy rémlik, de ha arra járunk, kérdezek pontos árakat.
Köszönjük a jókívánságokat!
Nagyon jó idő van ma is, a víz is kellemes. Reggel nyugodt volt a tenger, de délutánra fújni kezdett a szél, és most megint hullámzik.
Ismerős az érzés!
Ugye jó lenne még az a viskó is valamire!!
Ilyenkor már nem szabad a katalógust nézegetni,nem épp elég,hogy mi ,akik még csak most megyünk fájdítjuk a szívedet?
De ígérem ,majd gondolunk rátok,amikor isszuk a Mythost,fekszünk a tengerparton,vagy megyünk a kalózhajóra!
Bocs de ez járt a képért cserébe!Amúgy nem vagyok ilyen!
Sziasztok!
Mi 4 éve vagyunk a görögök "rabjai", viszont eddig repcsivel mentünk...Meg tudná vki mondani, h mennyi idő az út és hogy lehet bírni?
Köszi előre is!!!
Az útról annyit, ha hétköznapra tudod időzíteni akkor még gyorsabb a dolog! Mi pl.: Szerda 16:00 indultunk hétfő du jöttünk haza. Az idén szerdai indulás csüt haza. Kevesebben vannak a határon. Sarti-kecskemét 1063 km. 10-20 perces gyors határokkal, 4-5 megállással, tankolással, nyújtózkodással. legdurvább esetben is 12-14 óra. Ezen még lehet faragni, ha bátor vagy és nem 120-al tolod pályán, és éjszaka nem tartasz a vadaktól. Persze, ha egy hőérzékelős Volvód van nincs gond. Az út 1általán nem húzós, ha van egy kis gyakorlatod, és szeretsz vezetni akkor akár 1 "seggel" is le lehet nyomni. Szerbiában egy mol-on és Gevgelijában non-stop tudsz tankolni az elég is bármilyen autód van. GPS: Igo 8 szuperül navigált, 1 helyen tévedett Belgrádban a pályáról azt mondja: hajts le balra, ahol ugye jobbra lehet de a képernyőn jól mutatja és ugye a korlátnak sem fogsz neki ugrani akármit is mondd a figura. Esetleg 1-2 energia ital, kávé segíthet a dolgon. De szerintem a legjobb az indulás előtti delelés, meg 1 jó társaság. Szinte alig aludt a csapat lefelé........ Jó utat!
10 órátol 12:30-ig szól a Sarti Rádió!Kedvcsináló Görög zenék várnak mindenkit!
28 fok van és a tenger 24,2 fokos és szépen süt a Nap! http://www.sartikirandulas.hu/sartilive.html
berbe82! attól is függ,hogy busszal vagy kocsival mentek.Lafka80 nagyon fainul leírta az egyéni utazás részleteit!
Busszal kicsit kényelmetlenebb és hosszabb viszont olcsóbb is és ez sok utazónak szempont.