hú az nagyon jó erre nem is gondoltam,hogy ilyen jó árban lesz a robogó,mi 6-8 napra bérelnénk gondolom simán bejárhatók mocival a környék látnivalói?Esetleg a kölcsönző nevét ,és hogy hol találom meg tudod mondani?
Mi a Sakis /Aeolus/ apartmanba laktunk ez a Valtoshoz van közel. A kölcsönző a Mangó bár mellett van.Holnap megnézem kaptam névjegykártyát és akkor pontosan megírom. Az idegenvezető 20 euróval többért tudott volna szerezni. Annyiból kijön a tankolás. Látnivaló van bőven! Az Archeon folyót ki ne hagyjátok!!!!
esetleg valaki tud abban segíteni van-e olyan szállás összesítés (koordináták)hogy google maps-on megtudjam nézni melyik apartman hol van?
A garden érdekelne elsősorban,de egy ilyen összesítés jól jönne szerintem sokaknak
A kettő nem alternatívája egymásnak.
A vizitaxi egy külön élmény oda nem jutsz el robogóval és sok part menti kis öbölbe sem. Legjobb egy kis motoros csónak lenne ezen a részen, korábban voltak képek akik kenuval járták be a könyéket milyen csodálatos helyeket láttak.
Egyébként ilyen emelkedős részen érdemesebb inkább kocsit bérelni, mint robogóval szenvedni az emelkedőkön. Emléxem a mi idegenvezetőnk még Ali Pasa várához se tudott feljönni robogóval.
Kocsival pedig fantasztikus túrákat lehet tenni, pl Lefkadara
Mi megjártunk tucatnyi helyet robogóval, Lefkadát is már 2X ,soha nem volt gond,mindig van olyan öböl amit csak hajóval érsz el.De amiket itt említettél azok pont nem ezek ha jól sejtem Természetesen a hajókázás más élmény,csak ugye az anyagiak azért szerepet játszanak ilyenkor.(ha ketten 8€ egész nap motorozhatunk,és ott állunk meg ahol tetszik,akkor jövünk megyünk mikor nekünk jó,nyilván meggondolandó a 2X8-10€ vizi taxit kifizetni)Ha lenne Paxi-Antipaxi-ra ilyen kis vizi taxi , az tuti nem érdekelne mennyibe kerül mennék. Főleg Antipaxira mert csodás partokat láttam arrafelé. Nyilván van ahol érdemesebb autót bérelni(Zakhyntos,Kefaloni,Karphatos) de azért az több napra elég nagy költség,és nem mindenkinek fér bele minden nyaraláskor