Merénylet? Miért
Tavasszal még sosem voltam... És most az úticél kimondottan Meteorák és az Olymposz. Remélem tudok pacsizni Zeusszal Csinálok majd sok-sok képet is!
Diszi! LÁtom Ti is készültök az Olympos-ra! Mi sem hagyjuk ki... ezek szerint Paralia-ról simán el lehet jutni vonattal is oda? Akkor valószínû mi sem fakultatív kir. keretében megyünk fel...
Akkor jól gondoltam hogy Litochoro=Litoxoron! Köszi szépen! Látom akkor kb max 20 perc alatt ott vagyok! És akkor ha jól gondolom onnan lehet menni az Olyposzra! Ügye?Van még olyan falu amit érdemes megnézni az Olymposzon a többi látványosságon kívül?
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogy Katerinibõl vagy Thesszalonikibõl indul volnat Litochoroba? Mert a vasúti menetrenden nem találom ezt a várost. Csak olyat pl. Litoxoron, Leptokaria.
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogy Katerinibõl vagy Thesszalonikibõl indul volnat Litochoroba? Mert a vasúti menetrenden nem találom ezt a várost. Csak olyat pl. Litoxoron, Leptokaria.
Szerintem a Litoxoron lesz Litochoro, mert a görög x az latin h betût jelez. Bár jobb lenne az eredeti szöveget látom, hogy tudjak ebbe segíteni neked. Görögül így kell írni: Λιτόχωρο
Nézd meg itt a "Fórumon" belül az "Élménybeszámolók" fejezet "Élmények, történetek" topic elsõ oldalán Albatrosz beszámolóját. Õ Thesszalonikibõl ment vonattal, hogy megmássza az Olympost.
Sziasztok!
Ha minden igaz, akkor május elején megyünk kisebb csapattal meghódítani a hegyet, már alig várom Mi olyan ott alszunk ahol ránkesteledik típusú túrát fogunk tenni, és szándékunkban áll feljutni a csúcsra. Utána pedig jöhetnek a Meteorák.... Mikor lesz már május?
Egy az egyben, mintha az Alpokból lennének ezek a képek. Gyönyörûek. Az Olymposzon szégyenemre még nem jártam, de hát ez van,ha mindig szigetekre megyünk