Tud valaki infót arról, hogy a Kitzstinre fel lehet-e vinni
kisteremetű kutyát!
Nézegettem a honlapját, de nem láttam semmi ilyen jellegű adatot!
Tavasszal, mikor voltam már a hegyen, ott se láttam erre utaló tiltó, vagy egyébb informciós táblát!
Jimkó, szerintem igen. Mi most voltunk fent az Alpencentrumig és nem vagyok benne halál biztos, de mintha láttam volna népeket kutyával is , de tiltást semmiképp nem láttam. A felvonóknak pokoli áruk van!
Köszi, én is igy gondolom, mondjuk azt tudom, hogy a jégbarlangba lehet kutyát vinni, amin meg is lepődtem!
A felvonó árak tényleg nem semmik, 22 euro körül van a Gipfelbhan- nal a csúcsközelig a felnőtt jegy!
14 óra után 18 euro körül van!
Viszont gyalog elég izgalmas lenne felmenni 3025 méterre!
Sziasztok!
Tud valaki olcsó szállást ajánlani Bécsben?
..."olcsó" és "Bécs"... ezek nehezen összeegyeztethetők...!
A Booking.com-nál esetleg találsz jó helyen: két főre 40 €/szoba reggeli nélkül, vagy 48 €/szoba reggelivel. Ha találsz olcsóbbat és jobbat, ne tartsd titokban!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tiroli 4 napos kiruccanáshoz. A szállás Innsbrucktól nem messze, Langenfeldben lesz. Amit mindenképp szerenénk megnézni, az Wattens-Swarovski múzeum, Neuschwanstein-i kastély, és 1 nap gleccsertúra. tudnátok valamit még ajánlani? sajnos egyáltalán nem vagyok járatos a "sógoroknál" nemúgy mint a görögöknél előre is köszi!
Andi a blogodat átnézem, hátha találok valamit magamnak, csak az a baj, hogy nem vagyok tisztában még a környék helyeinek a nevével sem:(
Szia Andi!
Ara felé nem jártunk még. Azaz Innsbruckban csak átutazóban, Neuschwansteinban természetesen voltunk...látnivaló akad rendesen, nézegesd a neten ezt a környéket. Sajnos én nem tudok, most ebben tanácsot adni.
Andi