Éreztem én,hogy ez lesz....keresőbe beirtam:Pelion,de Piliont kellett volna...bocccsss
Sziia Zsebkkuty!
Nagyon eltüntél... Ettől a kis bakitól pedig nem fog beesni az eső...
Jox megfogja bocsájtani! ...és semmi gond!! Az akarást is becsülni kell és ráadásúl szép képek!
Atosz!Kösz a biztatást!Nekem Platanias/Nyugat-Kréta/keresése közben ,,jött elő"ez a gyöngyszem,már rá is kattantam.Most nézegetem Andromeda utazási iroda honlapját,sok helyre vittek tavaly is utasokat/bocs,ez nem utazási irodás topic.sorry... /Pilion,Skiathos,Skopelos,mind érdekel,ráadásul stúdiójuk is van arrafelé....hhhmmm,majd meglátjuk,de olyan jó más helyeket is felfedezni...mégha csak kósza gondolatban is.
De jó hogy van aki ismeri ezt a kis szigete!!!! az idén szeretnénk eljutni Skiathosra, de nem tudunk róla semmit.
Ismertek utazási irodát aki tud oda szállás??
Ha valki tud segíteni hálás lennék!!!
Gyönyörű sziget Skiathos! Az Aeolus utazási irodának van oda útja, de csak szállodák (ha jól emlékszem). Megjelent már a prospektusuk árakkal. A neten sajnos még nincsenek fenn az idei desztinációk magyarul csak a szlovák honlapon.
Köszi szépen az infót, de ez akkor itthoni iroda vagy hol van? Mást nem tud még valaki ami tuti megbízható? Egyet még találtam az anett irodát csak hát nem ismerem őket...... Esetleg bővebben írnál még nekem erről a kis szigetről? Vagy képek nincsenek a bírtokodban??
Az Aeolus utazási iroda Szlovák, de Magyarországon is van irodája. (Bp. VII. Rákóczi út 10.)
Sok fotót találsz itt a hellasz.hu-n a "Fotóalbum" rovatban a szigetről. Így tudod megkeresni őket: Tulajdonos: bofefe, Kiscsillag, Anita 28, barbaraszeghy, christine, ratio, babi15, keke
Amennyiben visszaolvasol itt a topicban találsz infókat.
Nézd meg ezt a honlapot is. Angol nyelvű, de itt is vannak szép fotók.
http://www.skiathosinfo.com/