Köszi az infót, épp ezt a szállást nézegettük szeptemberre.
Örülök, hogy jókor jött az info. Pigádiában még két szállása van az irodának, azokról sajnos nem tudok sokat. A Miramare a főút mellett áll, de az erkélyek nem arra néznek. A tenger tényleg közel van, napernyős, napágyas, homokos part.
A Nereides a főút feletti részen van, csendes környezetben, de van egy bár a medencénél.
Arra mindenképp' figyeljetek, ha nem béreltek autót, akkor nehézkesebb/több szervezést és rugalmasságot igénylő lehet a közlekedésetek a szigeten, különösen szeptember második felétől.
Pigadiaban bár valóban homokos a part, de a vízben csúszós kövek vannak. Mi pl. Apela beach-re jártunk fürdeni, szerintem ez az egyik legjobb strand a szigeten.
Szerintem érdemes lenne egy megfelelő szállást keresni, kiindulási alapnak. Továbbá autó vagy motor bérlés is javasolt és így a kirándulás és közlekedés is meg van oldva Karpathoson.
viszont sehol sem vmi szép pigadiában. már persze sztem, és karpathosi mércével mérve.
Ebben egyetértünk, bár a hegyek látványa a falvakkal elég jó onnan is. Én is szoktam vigyorogni, ha valami hasonlóra azt mondom, hogy "á, semmi extra".
#2050842013-06-24 18:15:59 Válasz a #205083. hsz-ra
na igen, ez így igaz. sőt, az egész város is nagyon bejövős volt nekem. nappal is, este is; nem csak kedves épületekkel, és az általad is írt szép háttérrel rendelkezik, de tök hangulatos is.
viszont sehol sem vmi szép pigadiában. már persze sztem, és karpathosi mércével mérve. icon_smile.gif
Idézet:
na igen, ez így igaz. sőt, az egész város is nagyon bejövős volt nekem. nappal is, este is; nem csak kedves épületekkel, és az általad is írt szép háttérrel rendelkezik, de tök hangulatos is.
Elnézést, de itt némi ellentmondást érzek Már ha jól vettem ki, akkor mindkét megfogalmazás Pigadiára vonatkozott...ha nem, akkor bocsánat .
Ananda9, ha esetleg van befutónak tűnő szállás, és kíváncsi vagy valamire vele kapcsolatban (vagy az adott településsel), kérdezz, hátha tudunk válaszolni.