Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 901
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27447 Üzenet linkje2007-05-11 00:35:13 

Szia Sancho!

Nem mondom, szép történet! Azt hiszem én is mondtam volna cifrákat. Én is tudok hasonlóan kedves történeteket, de szerencsére nem velem történt meg. Amíg csak utaztam, addig engem kirándulásokon kívül érkezéskor és induláskor látott az idegenvezetõ. icon_smile.gif

Aztán szavatokon foglak ám titeket, ne sokat emlegessétek azt az Ouzót! Talán akkor már csak nevetni fogunk ezeken a történeteken! icon_smile.gif Már csak 77 nap, igaz? icon_wink.gif Egy pillanat és itt az indulás napja! Úgy látom, nekem meg pláne... icon_eek.gif

# 902
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27451 Üzenet linkje2007-05-11 07:24:43  Válasz a #27447. hsz-ra Előzmény #27447

Cijja Bea!

Gyorsan megy az idõ és most már nekünk is csak 77 nap, mint a népmese icon_smile.gif
Már nagyon de nagyon várjuk. Lisával mindennap beszélünk róla és tervezgetünk. Jó neked, Te lassan indulsz icon_smile.gif
Én sem hiszem, hogy mégegyszer megismétlõdik velünk a kellemetlen eset, sõt.. icon_wink.gif
Az Ouzot természetesen elkortyolhatjuk, ha lesz idõd egy jót beszélgetni velünk icon_smile.gif

# 903
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27456 Üzenet linkje2007-05-11 08:09:49  Válasz a #27100. hsz-ra Előzmény #27100

Szia Cerezin!
Hány éves az az unoka ? mert a mienket már 2-éves kora óta visszük nyarani. Igaz most már 11-éves és persze most is jön!
Látod,hogy milyen gyorsan megy az idõ! Lassan indulunk!

# 904
Bodorpetya73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27457 Üzenet linkje2007-05-11 08:14:06  Szia Bea!

Látom,nagyon közeleg az indulásod napja,ezért szeretnék Neked jó utat kívánni,mert lehet,hogy nem leszel már annyit a gép közelében.Kitartás a munka során,mert biztos nem lesz mindenki olyan jó fej,mint az itteni fórumozók.Köszönöm az eddigi segítséget,remélem kint nem lesz semmi probléma,de azért keresünk,ha valamit tudni szeretnénk./vásárlás,jó tavernák,stb/.Nem tudom ,mennyire vagytok IWIW pártiak,talán létre kellene hozni ott is egy Nei Pori oldalt.
# 905
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27465 Üzenet linkje2007-05-11 08:51:25  Válasz a #27309. hsz-ra Előzmény #27309

Szia Bea!
Már régen "beszélgettünk", neked szinte már itt is az indulási idõd!
Nincs új infód a SOTIRI-áról, remélem minden rendben lesz.
Mielõtt itt hagysz bennünket kell a megnyuktatásod az apartmanról és egyebekrõl.
Jó utat kívánok neked és találkozunk júli. 07.-én 11-órakor!

Ha addig is van valami akkor jelentkezz!

# 906
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27519 Üzenet linkje2007-05-11 11:16:14 

Sziasztok!
Kedves bodorpetya! Köszönöm a jókívánságokat. Bízom én is a legjobbakban. Dehát megoldhatatlan probléma reméljük idén sem akad. Nemhogy nyugodtan keressetek, ha bármi kérdés felmerül kint, de még elkerülni sem fogtok tudni! icon_twisted.gif Azzonnal belémbotlotok, amint megérkeztek! icon_wink.gif

Sancho és Lisa! Egy ouzóra, vagy bármi egyébre természetesen hogy ráérek! De egy jó kis beszélgetésre méginkább! Naná, hogy összehozzuk! icon_lol.gif

Kedves Márta! A Sotiria változatlanul jó kis ház! Ne félj, ha a 3. emelet nem okoz gondot, akkor megoldhatatlan problémák biztosan nem lesznek a szobákkal sem. Értem én a probléma alatt pl egy-egy kanál, villa ilyesmi hiányát. Ennél nagyobb gond csak a dugulás lehet, de az is orvosolható! icon_biggrin.gif Na de persze ez sem jellemzõ, ne aggódjatok! Csak biza vigyázni kell azzal a mellékhelységben való papírhasználattal... icon_redface.gif

Mint mondtam már korábban, igyekszem kintrõl is benézni, hogy lássam mennyire készülõdtök már, és persze tudósítok a helyzetrõl! Biztosan csak csupa jó híreim lesznek! icon_wink.gif icon_cool.gif

# 907
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27524 Üzenet linkje2007-05-11 11:32:02 

# 908
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27546 Üzenet linkje2007-05-11 14:13:59 

Szevasz Márti!
Még csak másfél éves, de nagyon anyás, úgy, hogy nagyon nem tudnánk hozni, meg pont akkor fogja a lányom szoktatni a bölcsibe, mert vissza kell menni dolgozni, ha nem akar munkanélküli lenni. Sajnos nekik nincs vasuti kedvezmény, igy drága lenne az út. Persze lehet, hogy késõbb majd összejön.
Olyan jó hallani, hogy kinek-kinek hány napja van és ki mennyire várja az indulást.
Bodorpetya, azt hiszem nem rosz a gondolatod. Legalább is nekem tetszik.
Üdv.: Mindenkinek.

# 909
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27550 Üzenet linkje2007-05-11 15:51:06  Válasz a #27519. hsz-ra Előzmény #27519

Szia Bea
Köszi a bíztatást, és akkor nem soká személyesen beszéljük meg a többit!

# 910
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27551 Üzenet linkje2007-05-11 15:53:00  Válasz a #27546. hsz-ra Előzmény #27546

Szia
A másfél év az még tényleg korai, meg a vonat kis gyerekkel elég macerás lehet.

# 911
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27552 Üzenet linkje2007-05-11 15:54:35  Válasz a #27524. hsz-ra Előzmény #27524

Ezt a táblát már jó lenne " élõben " látni !!!
# 912
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27570 Üzenet linkje2007-05-11 21:26:06 

Ha látni szeretnéd ezt a táblát, Platamonas felé kell majd sétálnotok! Érkezéskor egy másik köszönt majd benneteket... icon_smile.gif
# 913
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27583 Üzenet linkje2007-05-12 09:07:40 

Hát nekem már a határon lévõ nagy, kék HELLAS tábla is nagyot lendítene a hangolatomon, iszonyú fáradt vagyok. Ha már azt érzem, hogy nincs tovább akkor magam elé képzelem a széles tengerpartot és a tenger zúgását. Lehet, hogy Csutektõl kölcsön kellene kérni az õ felvételét? icon_wink.gif icon_lol.gif Annyi képet néztem már Nei P.-ról, hogy már szinte magam elõtt látom. És ez határozottan jó! icon_wink.gif Lassan el kezdem írogatni a kis listámat, mit is pakoljak el, persze úgy is itthon marad pár dolog és ott lesz pár felesleges. icon_lol.gif
Na de sebaj! 41 nap múlva indulás, a 42.-en megiszom az elsõ igazi görög frappét és még ami bele fér a szállásra várakozva. icon_wink.gif

# 914
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27585 Üzenet linkje2007-05-12 09:41:45  Arany ház

Sziasztok!
Az arany házzal csak megerõsíteni tudlak igen Anett Tours-os.
Tavaly velük utaztunk,és ebben az apartmanban laktunk a 2.em.-en.
Nagyon jó volt szép tágas,jól felszerelt konyhával,nagy terasszal ami a mi esetünkben a tengerre nézett /nem kértük,tök véletlen kaptuk ezt a szobát/ de azért mit mondjak nem bántuk mikor reggelente mikor kiültünk kávézni a teraszra láttam a tengert,és halottam a " zúgását".
Nagyon klassz volt! icon_biggrin.gif

A buszozás???!!!
Szörnyû volt!!!
Anettos busszal soha többet!!!! icon_evil.gif
Én nem tudom milyen busz volt,de annyira szûk volt a hely,hogy az elõttem lévõ utas a számban volt,nem lehetett egyenesen ülni,csak kicsit oldalra fordulva,amit a térdem már nem igazán bírt,pedig nem vagyok nagy darab se, és tûrni is jól birok dolgokat,de ez valahogy nem ment!
A söffõrök viszont nagyon hamar levittek minket Nei Poriba.Aranyosak voltak,3-4 óránként megálltak,velük semmi gond!
Anett az ottlakó idegenvezetõ nagyon aranyos volt,nem lehet rá semmi rosszat mondani!

Akik az idén ide készülnek nyaralni azt üzenem,hogy nagyon jó választás!!!
A tenger gyönyörû,lassan mélyülõ,a part mindetütt homokos,és baromi széles,ezért tessék nagyon sok turistára számolni fõleg aki augusztusba megy,ugyanis rengeteg görög jön ide a szárazföld belsejébõl nyaralni!
Olyen ez nekik mint ha mi leugranánk a Balcsira. / na azért nem teljesen de biztos értitek mit akarok ezzel mondani/
Nei Porival majdnem egybeépûlt Platamon,ahová kisvonat visz át ha jól tudom 2euro/fõ. Érdemes átmenni klassz hely, super jó halasbolt van ott.
Strandolni viszont nem éri meg átugrani,ugyanis nagyon pici az egész!

Mi az idén Lefkadára megyünk autóval 2 hétre,hazafele jövet pedig még 5 napot szeretnénk Nei Poriba eltölteni,mert nagyon tetszett és szívesen megyünk vissza.

BUSZOSOK!!!
Nem azért írtam a sok rosszat a buszozással kapcsolatba,hogy bárkit is elszomorítsak!!
Nem törvényszerû,hogy nektek is ennyire kényelmetlen legyen az utatok,hiszen én is voltam már elõtte Sartiba és az tök jó volt.
Ezeket a negatívumokat az Anettos buszokra értettem.
Mindenkinek jó utat és szép nyaralást kívánok!!!

sziasztok: Niki

# 915
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27888 Üzenet linkje2007-05-14 18:22:22 

én hol tudok nézegetni kéápeket nei poriról,mert sehol nem találok....Köszi:)
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 60 61 62 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu