Mi Július 20, Repülő+Apartman. Olymposz és Bulgária kizárással. (Sajnos csak utána olvasgattam,h Olymposzra és Chalkidikire nem indul charter,ha hamarabb tudom mást zárok ki,de már nem akarom módosítani )
A táblázathoz: aug. 3.-i hét apartman+repülő, Korfut és Bulgáriát zártuk ki. (Köszönöm!)
Most olvasom, hogy néhányan már megkaptátok az irodától, hogy hová mentek meglep, hogy ennyire előre szóltak nektek, mert nekem azt mondták, hogy utazás előtt csak 2 héttel derül ki, hogy hová sorsolnak ki, de így reménykedek, hogy esetleg július elején már megtudjuk mi is:)
Szerintem csak az első turnus kapja meg ilyen hamar az időpontot.
Kicsit sok lett a dolgom mostanában, majd otthonról beírom a táblába az új adatokat és ígérem, hogy még a héten feltöltöm és közszemlére teszem
Már én is nagyon izgatott vagyok, pedig augusztusig még azért van idő bőven Már olyan szívesen lennék ott és ha tehetném már most azon gondolkodnék, hogy mit pakoljak a bőröndbe meg már pakolnám is befele
Technikai kérdés: ugye nem kell útlevél a repülős úthoz, elég a személyi? 2 éve voltunk busszal, akkor volt egy megállapodás a macedonok részéről és elég volt, de ez ugye repülő, másabbak lehetnek a szabályok. Mondjuk elvileg nem kell, ha EU-ból EU-ba utazunk, de azért inkább biztosra akarok menni
Sziasztok! Tegnap voltam bent az IBUSZBAN , érdeklődni a repülő jàratok indulàsa felől.Mi apart.+rep-re fizettünk be júli 20. héttől.Kizàrtuk olimpost és Bulgàriàt mert hétfőn és kedden nem tudunk indulni.A hölgy közölte ,hogy olimposra nem inditanak repülős jàratot és Sartira sem ( az meg ugye chalkidiki) Így olimpos helyett kizàrtuk Korfut. Azt mondtàk , hogy így Zakintost vagy Krétàt kapjuk.A jàratok indulàsàról azt mondta,hogy Korfura hajnal 4-kor indul és hajnal 3/4 kettőre kell kint lenni a reptéren.A többi gép délelőtt 10-12 órakor indul! Remélem valakinek tudtam újat mondani!
Szia viraga!
Mi is pont ebben az időpontban megyünk,és szintén Korfut,Bulgáriát zártuk ki.Számításaim szerint-és reményeim szerint is-Kefaloniát és Karpathost is kaphatjuk.Te ezeket miért nem vetted számításba?Vagy nem is kérdeztél rá?Ezekre a helyekre emlékeim szerint csütörtökön indul a repülő...
Szia miskolciutas! Nekem a hölgy mondta ezeket az adatokat! Nekünk is jó lenne karpatos és kefalonia is de ide sajnos elszoktàk adni az utakat és màr nem nagyon marad hely a tombolàsoknak,főleg hogy mi 6-an megyünk az 3 apartman.Gondolom ezért mondta a maradékot. Én szurkolok nektek ,hogy maradjon ott nektek legalàbb egy apartman!