Nekünk 1-2 ezer forintos vizi cipőnk volt, olyan amit a Tescoban is lehet kapni, és jó szolgálatot tett. Teljesen megfelelt a vízben járáshoz. A férjemé 3 nyaralás alatt ment szét, az enyém még bírja.
Köszi!
A vizicipőnk elég vastag talpú és maga a vászon része is strapabírónak tűnik, szóval amiatt nem aggódok. Közben utánakerestem és nem vészes árúak ezek a vízhatlan tasakok, szóval mindenképp veszünk.
Nagyon köszönöm, tényleg!
Olyan állatbarát, budapesti, pargára utazót keresek, aki ki tudna nekem vinni egy csomagot pargára, egy bizonyos emberhez, akivel ez le van beszélve, könnyen megtalálható, pontos címre (egy ékszerbolt)! a csomag tartalma: antibiotikum, immunerősítő, és több kisméretű macskaeledel, kb. 2-3 kilós csomag lenne! az e-mail címem: maxika.rita@gmail.com, a telefonszámom: 30-397 80 40, a sztorit mindenképpen elmondom, csak hosszú leírni:S mindenképpen írj, vagy hívj (és visszahívlak) ha mostanában mész pargára, és segítenél egy nagyon beteg cicának!!! előre is nagyon köszönöm a segítséget
Olyan állatbarát, budapesti, pargára utazót keresek, aki ki tudna nekem vinni egy csomagot pargára, egy bizonyos emberhez, akivel ez le van beszélve, könnyen megtalálható, pontos címre (egy ékszerbolt)! a csomag tartalma: antibiotikum, immunerősítő, és több kisméretű macskaeledel, kb. 2-3 kilós csomag lenne! az e-mail címem: maxika.rita@gmail.com, a telefonszámom: 30-397 80 40, a sztorit mindenképpen elmondom, csak hosszú leírni:S mindenképpen írj, vagy hívj (és visszahívlak) ha mostanában mész pargára, és segítenél egy nagyon beteg cicának!!! 3ezer forintot tudok fizetni a csomag célba juttatásáért, előre is nagyon köszönöm a segítséget!
#1921142012-07-25 12:47:20 Válasz a #192109. hsz-ra
Én nagyon szívesen segítenék, de sajnos Budapest nekem nincs valami közel, és kb 3 hét múlva megyünk Pargara Szerintem többet érne, ha postán elküldenéd.
#1921202012-07-25 14:03:44 Válasz a #192117. hsz-ra
Nem mindegy milyen időszakban mész és mennyi időre bérelsz. Tavaly egy napra , 50cm3 robogó Parga-n 15Eur volt július végén. Idén Lefkadán a 3 napra (július elején) 27Eur.
Nekem a mostani aktuális árak érdekelnének Aug.20-án megyek, 1 hétre bérelnék quvadot hogy gond nélkül bejárhassam a környéket és a látnivalókat. De azért köszönöm!
szeretném megkérdezni,akik már haza jöttek pargáról milyen volt busszal való utazás,milyen most a margaréta apartman,mi az apollon travelel utazunk,még egy hét és már mi is nyaralhatunk, nagy már a készülödés köszi
#1923242012-07-27 20:16:37 Válasz a #192240. hsz-ra
Szia Eiga!
Már erről is írtunk sokat korábban, de szívesen elmondom: a buszos utazás nem egy "leányálom", de ha az ember úgy áll hozzá, hogy most ez van, ezt kell szeretni, akkor simán ki lehet bírni. Ha nyafog az ember, akkor sem könnyebb. Én a magam részéről nagyon várom már a buszozást is, mert tudom, ha már a buszon ülök, akkor már jó helyen vagyok.
Mi mindig busszal utazunk, konkrétan az Apollonnal, és nem volt még problémánk az utazások során. Ha mégis bárkinek problémája volna út közben, nyugodtan fordulhat a sofőrökhöz, biztosan megpróbálnak segíteni. Elég gyakran (3-4 óránként) megállnak pihenni, este általában két filmet levetítenek. Addigra általában már éjfél körül jár az idő. Ekkor lekapcsolják a villanyt, és ha kellőképpen fáradt az ember, akkor tud néhány órát aludni. Tavaly mi görög idő szerint fél 10 körül értünk oda.
Szerintem a nyaralás alatti élmények kárpótolnak minden kellemetlenségért.
Idén mi még nem voltunk, így a Margaritáról nem tudok semmi újat mondani.