#1923322012-07-28 01:14:35 Válasz a #192324. hsz-ra
szia pévi nagyon szépen köszönöm a válaszodat,jó hallani ,hogy valaki szeret busszal utazni,mi is busszos nyaralásokat szeretjük,megéri mert ismeretlen helyeket láthatunk,aug.6-án indulunk
#1924062012-07-29 14:19:36 Válasz a #192332. hsz-ra
Szeretném én a repülős, sőt az autós utazást is (szeretek vezetni). De két embernek ez a legolcsóbb lehetőség, és sajnos ez nyomós érv a buszozás mellett.
Amíg tehetem, és az egészségem is engedi, nagyon szívesen buszozok egy kis görög nyaralásért.
Tud valaki információt a Margarita apartmanról? Mennyire zajos, melyik szobája csendes, milyen tágasak a szobák? A háziak ott laknak-e? Milyen a felszereltsége? Van-e pl. törölköző, szárítókötél, balkon? Mekkora a hűtő mélyhűtő része? Milyen a fürdő? stb.
Minden infó érdekelne.
Ha valaki kocsival volt Pargán, kb. mennyi idő alatt ért le? A határokon mennyit kellett várni?
A Margarita apartmant csak kívülről láttuk,így szobainfót sajnos nem tudok írni Neked,de erkélye biztosan van.A nővéremék ma indulnak haza Pargáról autóval,kifelé (július 20)este 7-kor voltak Röszkén a két határ között,s 8.20-kor reggel már Pargáról telefonáltak haza.A legtöbbet (kb.5-10 percet) a magyar határon vártak,majd mindenhol csak átmentek,sehol nem volt várakozási idő.Tehát Ők jó szériát fogtak ki Hazafelé pedig majd ma meglátják mennyire lesz tumultus.
Üdv:
Napfény
#1926072012-08-01 12:41:46 Válasz a #192592. hsz-ra
Kedves Napfény!
Köszönöm az információt, remélem akkor simán haladunk mi is a határokon.
Visszaolvastam a fórumon és tavalyi információt találtam a szobákról, de gondoltam, hátha már az idén is van tapasztalata valakinek.
A tavalyi tapasztalat (Theia beszámolójában) elég lehangoló volt a felszereltségről, reménykedem, hátha változott azóta
#1926332012-08-01 17:58:35 Válasz a #192406. hsz-ra
Szia pévi!
Látom az idén ismét Parga lesz!!! Én is vágyom vissza!
A buszos útról való véleményeddel teljesen egyetértek. Mi hárman utazunk, és még last minute foglalással is 300.000 Ft alatt nem úsznánk meg egy hetet. Ehhez jön a költőpénz, járműbérlés. Szóval nekünk sincs fél millánk egyhetes nyaralásra. De ha lenne, akkor is sajnálnék ennyi pénzt kifizetni 1 hétért. A buszozás nagyon fárasztó és megviseli az embert, de kibírható és töredékébe kerül. Hozzáállása kérdése elsősorban. Na jó, ez egy kicsit off volt Mi ost egy kicsit délebbre megyünk. Pontosan Bp-től 1550 km-re.
Szerintem egyszer még Pargára is biztos visszamegyünk, mert hihetetlenül gyönyörű.
Papamaci, pévi a buszos útról írt én meg összehasonlítottam a buszos út árát a repülős úttal (mivel az előzőekben szóba került). Bár abban igazad van, hogy a repülő szó kimaradt, talán ezért nem vágtad.
Nem kifejezetten Pargára történő repcsis útra vonatkoztattam, hanem úgy általánosságban, ha hárman mennénk repülővel 300 ezer alatt nem úsznánk meg az utazást és a szállást. Ez baromi sok(k).
Látom, Ti autóra váltottatok!
#1926582012-08-01 22:34:26 Válasz a #192653. hsz-ra
Szia Papamaci!
Látom ismét egy időben megyünk Pargára.
Még mindig lesül a bőr a képemről, hogy milyen lelkesen támogattam a kinti találkozót, és "csupán" másfél órával a megbeszélt randi után esett le a tantusz, hogy "Úristen! Ma van szerda, ma kellett volna ott lenni!"
Most már csak félve merem megkérdezni, hogy esetleg az idén?
Egyébként van már konkrét szállásotok, vagy még csak most nézitek az irodák ajánlatait?
#1927342012-08-02 20:30:08 Válasz a #192658. hsz-ra
Szia én most is benne vagyok és párom is egy találkozóra ne foglalkozzál a multal majd idén találkozunk
Ezek szerint nektek is bejön Parga mert nekünk is a kedvencünk lett
Még nincs fix helyünk vagy apollon 3-tól vagy aeolus 31-től így biztos hogy tudunk találkozni és egy kicsit dumálni ill.mulatni priviben küldöm a teló számom és arra kérnélek ha komoly akkor te is küld el és egyeztetünk