Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 916
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ajken
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55463 Üzenet linkje2008-03-27 12:15:51 

Szia kudrib!

A Katerinát nem ismerem, de Sidari ideális egy nyaraláshoz: boltok, tavernák mindenhol, Korfu 25 km, Paleo kb. 15 km. Lassan mélyülõ, homokos temgerpart kilométereken át, a homokkõ-sziklák festõien magasodnak a strand végén, az "ujjaik" között kis öblök, némelyikben lehet fürödni is (mi is ott voltunk, a szikla épp eléri a víz szintjét, felmásztunk sütkérezni, de az elsõ nagyobb hullám lemosott róla, aztán ezzel szórakoztam). Érdemes elmenni a sziget észak-nyugati csücskéhez (pár km) Peroulades-be, ott is gyönyörû sziklák, és csodálatos panoráma van!

# 917
Rrinya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55469 Üzenet linkje2008-03-27 13:07:39 

Kedves leendõ Katerina lakók!

Én tavaly voltam a párommal a Katerinában az 5kontinenssel.
Figyeljetek arra, hogy Sidariban 2 Katerina nevû apartman van, az egyikbe a Grand tours,a másikba az 5kontinens visz.
Ahogy említettem mi az utóbbiban voltunk és hát nem ez volt az ott töltött hét fénypontja. Nem túl magas színvonalú, na de én azért sejtettem elõre hogy ennyi pénzért nem várhatok el 5 csillagot, úgy vagyok vele hogy ha nyaralni megyek akkor nem a szálláson töltöm úgysem az idõt.
Viszont amikor már ott tartottunk hogy inkább méregdrágán megvettük a helyi szupermarketben az edényt, mert amit ott adtak az olyan koszos és büdös volt hogy gyomrom nem volt hozzá megfogni se nem még enni belõle, akkor kicsit elgondolkoztam hogy mivel érdemelte ki ez az apartman a **+ -os besorolást a katalógusban. Az ágyról nem is beszélve, amikor össze akartuk tolni õket, akkor az egyik szétesett. icon_smile.gif
A Grand toursos Katerina szerintem egy fokkal jobb. Egyébként majdnem egymás mellett van a kettõ, szóval elhelyezkedésben nincs különbség.
A zajjal sem lesz gondotok, mert pont elég távol esik a fõutca zajától, viszont annyira azért nincs messze, hogy 10 percnél többet kellene sétálni a partig. (Sidariban egyébkét sincsenek távolságok... icon_smile.gif
Ettõl függetlenül nagyon irigyellek Titeket, hogy oda mentek, én már kétszer voltam Sidariban, de legszivesebben harmadszor is visszamennék...
Írjatok ha van konkrét kérdésetek, szivesen válaszolok amint tudok.

Reni

# 918
Urbia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55480 Üzenet linkje2008-03-27 14:28:28  Válasz a #55469. hsz-ra Előzmény #55469

Szia Reni!
Tudom, hogy Sidariban nem a Nikos Apartmanban voltatok, de ha esetleg emlékeidben rémlik valami róla nagyon szívesen fogadnám. A Grand Tours-nál foglaltunk szállást, igazából csak annyit tudunk, amennyit a képek mutatnak, és valljuk be, hogy sokszor "csal a látásunk", a katalógushoz képest.
Ha esetleg valaki már járt ott akkor nagyon érdekelne, a személyes tapasztalat.
Köszi

# 919
Rrinya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55482 Üzenet linkje2008-03-27 14:49:15  Válasz a #55480. hsz-ra Előzmény #55480

Szia Urbia!

Ez az apartman új lehet a Grand tours ajánlatában, mert nem ismerõs. Ha jól tippelek, hogy melyik a legnagyobb szupermarket Sidariban, akkor ez a falu elején lehet, úgyhogy a központ nincs túl közel, de mint mondtam minden max negyed óra sétára van Sidariban. icon_smile.gif
Elõször egyébként én is a Grand Toursal voltam az Elektra apartmanban, az nagyon kényelmes volt, mert az egyik kapuja a tengerpartra, a ház másik bejárata pedig a szupermarkethez vezetett. Csak a 33 óra buszozás terheli meg az embert, másodjára a 45 perces repülõ út kissé kényelmesebb volt... icon_smile.gif

# 920
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55488 Üzenet linkje2008-03-27 15:57:39 

Szia Reni!
33 óra? Te Jó Isten!Mi igaz negyedszer megyünk busszal, de ennyit még nem utaztunk:(
Akkor már csak reménykedni tudok hogy legalább jó csapat lesz a buszon:)
Mi a Campus-nál foglaltuk a Mariellába.Esetleg arról valami emlék?A másik szállásuk az Elektra, úgyhogy ott lehet a közelében talán...
Üdv:Debi

# 921
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55505 Üzenet linkje2008-03-27 19:52:48 

Urbia!

Háromszor voltam a Grand -dal,három helyen,de eddig még minden szálláésuk ugy nézett ki,ahogy a képeken!Negyedszer megyünk velük az idén,pont ezért,remélem,nem kell csalódnom!

Kedves Kudrib!

Mi a Grand toursos Katerina házban voltunk Sidariban.Remek a ház fekvése,mert kb 50 m a part,és 20 m-re kezdõdik a fõutca,tehát a bulis estékhez közel,a zajtól meg azért elég távol...a szomszéd medencét se hagyjátok ki,egy-egy sör,frappé ás jégkrém mellett akár egész nap uszhattunk/én nem tudok a tengerben csak pancsolni,sajnos...!/A házat egyébként tavaly elõtt ujitották fel,szerintem olyan bajok,mint az 5kontinenses Katerinában,biztosan nem lesznek.Bár azon is nagyon csodálkozom,mert az egy jó hirû iroda,és nem is olcsó!Azt mondták az idei Utazási kiállitáson,hogy az ideéntõl uj telepitett idvez lesz Korfun-a Grandnak,mert a régivel gondok voltak,és lecserélték...szóval az még talány,de ha jó a ház,a falu--márpedig az szuper választás,imádtam Sidarit!--akkor nagy baj nem lehet!

# 922
Maxisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55536 Üzenet linkje2008-03-27 22:02:18  Válasz a #55488. hsz-ra Előzmény #55488

Sziasztok! Én is a Diaszeussal szeretnék utazni Moraitikára A Margarita apartmanházba. Ha valaki tud valamit az apartmanról légyszi írjon leginkább az érdekelne igaz-e amit a Dias honlapján írnak róla(tengerpart és a központ távolsága). Elõre is köszi.
# 923
Rrinya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55548 Üzenet linkje2008-03-28 08:12:15  Válasz a #55488. hsz-ra Előzmény #55488

Szia Debi!

Sajnos a Mariellát még nem láttam, de a képei alapján a fõutcán lehet, mert üzlet van az aljában. Lehet nem lesz túl csendes, mert a fõutcán rengeteg nyitott bár van ahol nagyon hangosan szól a zene. Bár attól függ hogy a szobátok merre néz majd, mert mi anno az Elektraban a tenger felé nézõ apartmanban voltunk és nem rémlik hogy nem tudtunk volna aludni a zajtól.

Nekünk 33 óra tuti volt az út Sidariig, bár akkor még kerülnünk kellett Bulgária felé, most talán már át lehet menni Makedónián, ami valamivel gyorsabb, de nem sokkal. A buszos útban a kompozás viszont nagyon jó lesz, mert van rá esély hogy delfinek fogják kísérni az utatokat. icon_smile.gif

Ha ott lesztek egyetek helyettem is egy nagy csirkés gyrost San Remo-nál. Szerintem a világ legjobb gyrosa ott van.... icon_smile.gif

# 924
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55549 Üzenet linkje2008-03-28 08:23:53  Válasz a #55548. hsz-ra Előzmény #55548

Mi is néztük az Elektrát, tetszett hogy közvetlen a víznél van. Azt szertném kérdezni hogy kisgyerekkel lehet ott füdeni, nem kavicsos-köves benn a víz?
Végül mi is az miatt, hogy a fõutcáról nyílik, nem ezt választottuk, mert féltem hogy éjszaka nem tudunk majd aludni. Eddig nem láttam hozzászólásokat az Elektráról.
De már kezdem bánni.

# 925
Rrinya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55550 Üzenet linkje2008-03-28 08:56:26  Válasz a #55549. hsz-ra Előzmény #55549

Sidariban mindenhol finom homokos a tenger, úgyhogy bátran ajánlom akár kisgyerekeknek is. Még a Canal Damournál is homokos a sziklaöblökben.
Amit feltétlen ki kell még próbálni, az a Sunset Beach. Sidaritól nyugatra 10 perc motorozással elérhetõ.
Nézzétek meg a tavalyi képeimet amit feltöltöttem ide a honlapra, benne van ez a hely is, szerintem eszméletlen élmény: meredek sziklafal tövében arany homokos tengerpart... icon_cool.gif

# 926
Kudrib
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55557 Üzenet linkje2008-03-28 11:04:49  Kérdés

Azt szeretném megtudni, hogy Békéscsabáról megy-e valaki/vkik Sidariba júliusban 11-tõl kezdõdõ turnusban ?
# 927
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55617 Üzenet linkje2008-03-28 18:59:06 

Maxisa!
Mi is oda megyünk. Ti mikor?Mi junius20-tól 2hétre.

# 928
Maxisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55637 Üzenet linkje2008-03-28 20:25:24  Válasz a #55617. hsz-ra Előzmény #55617

Hello! Mi még nem foglaltunk, de aug. 2-tõl akarunk menni 1 hétre.
Egyébként sikerült valamit megtudnotok?

# 929
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55703 Üzenet linkje2008-03-29 18:25:48  Válasz a #55637. hsz-ra Előzmény #55637

Szia!
Még semmi konkrétat nem tudunk az apartmannról.De ha utánnunk jöttök

akkor majd mindent megírok. Remélem,hogy nagyon jó lessz,nagyon várom.

# 930
Zsike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55721 Üzenet linkje2008-03-29 21:07:00 

Sziasztok!

Valószínû, hogy július végén a Grand Tourssal Sidariba utaznánk, busszal.
2 család 6 fõvel, ezért a Katerina apartmanház földszinti kisházát néztük ki. Ha valaki volt már itt, és tudna információval szolgálni, azt nagyon megköszönném. Debrecenbõl indulnánk, nagyon húzós a busz út? icon_cool.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 61 62 63 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu