Sziasztok!
Őszintén szólva én pont a tömeg miatt ódzkodtam eddig Paraliától.
Idén úgy alakult, hogy a tavaszi pihenést kitoltuk májusra és az Ibusz "Alkudj és nyaralj" akciójában éppen Paraliát kaptuk. Viszont még igen korán megyünk, így szerintem a tömeget sikerül elkerülnünk.
Próbálok innen a fórumról tájékozódni, ami nem könnyű (rengeteg lényegtelen információ van fent). De nem adom fel és már találtam is számomra érdekes dolgokat, köszönet érte mindenkinek.
Majd ha megjöttünk, én is írok a tapasztalataimról.
D.
#1342062010-05-13 08:40:36 Válasz a #134205. hsz-ra
Szia Doro!
Akkor az elsők között utazol ki Paraliába az idén.
Nem tudom,hogy mennyire vagy nagy fotós,szoktál-e fényképezni,de ha igen, nem készítenél a partról 1-2 képet?
tavaly óta nagyon megváltozott ott minden.
Szélesebb lett a homoksáv,eltüntek illetve áthelyeződtek a hullámtörők.
Nagyon megköszönném.
#1342342010-05-13 11:39:03 Válasz a #134206. hsz-ra
Emici!
Szoktam fényképezni, itt a fotóalbumban is vannak képeim. Idén is készítek képeket és tervezem, hogy fel is töltök belőle.
Szívesen írok bármiről, ami érdekel benneteket. Ilyen korán még sosem mentünk mi sem, utószezonban szoktunk nyaralni.
Most nálunk a pihenésen lesz a fő hangsúly, de ha esetleg strandidő is lenne, annak pluszban örülnénk.
D.
#1342352010-05-13 11:41:28 Válasz a #134210. hsz-ra
Editla!
Írok mindenről.
Felesleges aggódnod, az időjárást nem tudod befolyásolni. Inkább készülj fel több variációra, ha esetleg mégsem lesz olyan klassz idő, mit tudnátok csinálni a környéken. De persze értem én, hogy pici gyerekekkel a strandolás lenne a legjobb program.
D.
#1342362010-05-13 11:51:36 Válasz a #134235. hsz-ra
Én is kíváncsian várom a kinti infókat!!! Első sorban az időjárás érdekel, Editékkel megyünk együtt mi is, szintén gyerekkel. Doro!
Jó utat Neked, és siess vissza írni nekünk!!
sziasztok mi május 31-én indulunk, egyénileg.Minden éve Paralián nyaraltam az utolsó 1 évet leszámítva.Azt mondják nagyon megváltozott hát kíváncsi vagyok.Ez a hely szerintem mesés sokszor voltam már Görögországba hisz itt Magyarba is görög faluba lakom de mindig fáj a szívem mikor haza kell jönni, remélem ezzel sokan vannak még így.Igen igazad van Doro az időjárást nem lehet befolyásolni remélem csupa szép élményetek lesz s megosszátok majd velünk is.Jó utat mindenkinek!!!!
Sziasztok! Mi is Paráliára megyünk. Június 15-vel a Caravelbe, remélem jó lesz. Már voltunk Parálián, csak a szállás új. Én is kíváncsian várom a változásokat. Mi is kisbabával megyünk, ja és autóval, remélem a pici bírja majd.