Mi az elmúlt hetekben jöttünk haza Neo Poriból. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ott töltött időből csak egy nap volt, amikor nem annyira sütött a nap, egyébként nagyon jó idő volt.
Az árakat illetően nekünk is az volt a véleményünk, hogy a pékségek árai kicsit magasak (pl. kifli 0,5 euró, kis szelet pizza 2 euró, virslis croissant 2 euró). Több üzletben szétnéztünk és ez alatt nem találtunk pékséget. A fagyi is drágább mint nálunk (1euró/gombóc). Ásványvizet is vettünk, ebben nagyon eltérő az ár. Érdemesebb kartont venni, mert úgy már sokkal barátságosabb. (1 üveg kb. 0,7 euró-1 karton pedig 1,5 euró).
Egy napot Kateriniben töltöttünk el. Oda a buszjegy ára 3,9 euró volt.
Összességében mindenkinek ajánljuk ezt a kedves kis barátságos falut.
Akit érdekelnek az ott készített képek megtekintheti a www.neopori.fw.hu oldalon!
Ez így van ahogy a Pinga mondja!Mi is vittünk sok cuccot de minek,felét se használtam.Na de az ember mindig a saját kárán tanul és majd jövőre én se viszek annyi ruhát!Én a z emberre nem halgattam,pedig ő már itthon mindig mondta hogy minek ennyi ruha.Na most kivételesen igaza volt!!
Én mindig úgy csináltam amit az "ex nej" előkészített alapból meg feleztem és még azt is át néztem és úgy pakoltunk. Párdarab póló, rövid naci, fürdőruha, törölköző, tisztálkodó cucc és / fővel szorozni. Nyaralni megyünk nem az északi sarkra vagy a délire.
#1757392011-09-16 19:59:43 Válasz a #175738. hsz-ra
Helló "kobak"
Vágig néztem a fotóid, gratulálok, isteniek majd elolvadtam mikor láttam a tengert és az Olymposzt együtt hát nem isteni?
Üdv neked is a görög "szellem"...
Természetesen van szénsavas és mentes is, de kaphatsz szódát is. Úgy látom szerintem a fő szezonra felemelik a pék termékek árát, mert júniusban nem voltak ilyen kirívóan magas árak.
Szia Subidubi!
Hű de jó lesz neked! Kedves barátaink most vannak kint. Válatani fogjátok egymást. Az este kaptam tőlük e-mailt. Azt irják nagyon jó idő van és fantasztikusan jó a tenger vize. Úgyhogy készülj!!!!!!
Hallod Pinga,neked biztos nincs otthon a falon meg a tíz parancsolat,amibe az van megírva hogy a feleségnek mindig igaza van....stb.Ismered?Mertha nem felhívom a nejed figyelmét hogy vegyen neked egyet!!!
Úgy látszik másoknak is a szívéhez nőtt Göröghon, ugyanis a tv-ben mostnában elég sok görög vonatkozású film és műsor ment Volt a Mamma Mia és a Görögbe fogadva, aztán volt görög ételekről szóló dokumentum film és egy másik a görög borokról. Nekem meg csak a szívem fájdul meg ha látom. Majdnem elpityeredtem... jaj de szentimentális vagyok...