Hallod Pinga,neked biztos nincs otthon a falon meg a tíz parancsolat,amibe az van megírva hogy a feleségnek mindig igaza van....stb.Ismered?Mertha nem felhívom a nejed figyelmét hogy vegyen neked egyet!!!
Én kettő pontban ismerem:
1, a férfinak mindig igaza van!!!
2, ha véletlen mégsem akkor az első pont lép életbe.
Mit szóltok ehhez, nem én találtam ki az öreg apám mondta pedig ő nagy tudású ember volt 98-évet élt tehát tudott valamit.
Hallod Pinga,neked biztos nincs otthon a falon meg a tíz parancsolat,amibe az van megírva hogy a feleségnek mindig igaza van....stb.Ismered?Mertha nem felhívom a nejed figyelmét hogy vegyen neked egyet!!!
Tudjátok, hogy hívják a Gyulát mikor meg nősül???? agyalá... Gyula!
És mikor meg már Nős .....na kitudja?
#1757562011-09-18 07:08:36 Válasz a #175719. hsz-ra
Szia Subidubi!
A GT honlapján fenn van, hogy merre néznek az általad írt szobák. Szerintem annyira nem forgalmas az utca, bár a mi szobánk (205) sarki volt, nem utcára nézett, minket nem zavart az utca zaja.
Nagyon jó utazást, és nyaralást kívánok Nektek!
Üdv: Saci
Kívánok gyors, kellemes utat. Jó pihenést, kikapcsolódást, jó szórakozást, valamint felüdülést , eme számomra klassz helyen.
Mert...hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni...
Sziasztok!
Megcsináltam a bécsi képeket.Beküldtem,aztán most már csak rajtuk múlik,hogy közzéteszik e.Azon se lepődnék meg ha nem,mert ugyebár ez az oldal csak Görögországról szól.Majd meglátjuk,bár a vak is ezt mondta,mégse látta meg
Pusy mindenkinek
Ahogy felrakják jelzem itt.Remélem tetszenek majd nektek a képek.Ha mégse tennék fel,akkor aki jelzi nekem,hogy őt érdekelné,annak elküldöm privátban a linket.
Sziasztok Nei Pori rajongók!
Új vagyok itt nálatok.1 hónapja találtam rá erre az oldalra.
Sok szépet és jót olvastam itt nálatok Nei Poriról!
Most voltam először Görögben,Nei Porin sikerült eltöltenem 1 hetet.
Baráti társasággal autóval mentünk,a Dias-nál foglaltunk szállást.
A Fotini apartmanban voltunk Aug.20-27 ig.
Nagyon jó időnk volt és jól éreztem magam.
Remélem jövőre sikerül 2 hétre menni,mert az 1 hét kevés volt!
Sziasztok Bubuka 68
szia Mindenki!
hazaérkeztünk, sajnos. tovább is maradtam volna, főleg ha Lilkóm is velünk van.
nos, kezdem az elején.
elég bamba voltam, itt érdeklődtem, milyen hely... és kint /amikor tesómmal telóztam, és ő kérdezgetett, meg van e még ez meg az..., akkor esett le, hogy ők pár éve itt nyaraltak
szóval, az út marha hosszú volt, főleg, hogy az IBUSZ volt olyan kedves, hogy fél Magyaro.-t körbeutaztatta velünk. reggel 6kor indultunk, és valamikor 18óra körül a határra is értünk... indulástól, 26órával később meg is érkeztünk NeiPoriba. /visszafelé szerencsére szervezettebb volt, és csak 18órás volt az út, 13órára már itthon voltunk/. a határ nagyon jó volt, volt ahol senki nem volt előttünk. oda-vissza úton, sehol nem töltöttünk max.fél óránál többet. érdemesebb személyit vinni, főleg a buszos útnál, mert az útlevél macerásabb... tovább bajlódnak vele. a mi sofőrünk is mondta: nem kell erőltetni az útlevelet, megfelelő/bb/ a személyi is!
a Dimitra apartmanház elég egyszerű, de tiszta, rendezett... közel a tenger, ami nekünk a legfontosabb.
szúnyog: nem sok szúnyog volt, de azok rendesen összecsipkedtek.
árak: sajnos, ahogy már évek óta tapasztalom, az alapélelmiszerek, az itthonihoz képest, tényleg jóval drágábbak, de erre számítottam. az éttermi árak nem voltak húzósak, sőt, azok talán még olcsóbbak is, mint az itthoniak /nem menüre gondolok/. minden nap ottani pékárút, vagy gyümölcsöt reggeliztünk, minden este vacsi, gyros,.. két nagyobb kirándulás, ajándékok... stb. és még hoztam is haza pénzt.
emberek: szerencsére, mi sehol nem találkoztunk udvariatlan emberekkel. hallottam olyat, hogy egyenesen durván bántak velük... volt 1-2 hely, ahol esetleg nem figyeltek ránk, vagy unottak voltak, de az ilyesmit én ilyenkor észre sem veszem, és betudom a fáradtságuknak...
az idő nagyon jó volt, emiatt aggódtam a legjobban. nappal 30felett, és este is jóval 20fok felett volt. a tenger gyönyörű. homokos, kristálytiszta... kicsit ami zavart, hogy a part elég szemetes volt... de ez a turisták "sara", viszont az ottani, főleg vendéglátósok hanyagsága... namindegy, ez sem volt olyan vészes.
fogtunk kis rákot, csillagot, kagylót. láttunk delfineket is. férjem vette észre, és mindenkit lázba hozott... attól kezdve mindenki a delfineket leste, és várta... és kétszer találkoztunk medúzával. hatalmas volt, és gyönyörű kék. egészen kijött, a derékig érő vízbe. mi meg terelgettük vissza...
megismerkedtünk, és össze is barátkoztunk a Dimitra legtöbb lakójával... pár közös programot is csináltunk, a mindennapi közös fürdőzéseken kívül.
megismertük Jamaszt, és családját. egy végtelenül kedves, barátságos, segítőkész kis csapat! köszönünk nekik mindent!
összességében, nagyon szuper kis nyaralás volt, minden jól sikerült!
megtetszett NeiPori is, és remélhetőleg, még eljutunk oda /és Jamaszékkal is találkozunk!