Szia!
Jobb felkészülni, az biztos.
Tavaly szinte fegyverarzenált vittem a szúnyogok ellen, s szerencsére egy sem volt.
Azért az idén is becsomagolom. Hátha pont ezzel riasztom el őket.
Szia!
Van szúnyog!Nem olyan sok mint a Balaton parton de van.Kalóztanyán 45 perc alatt "csak" 18 db csípte meg a hátam és az csak a hátam volt.Másnap szépen néztem ki Utolsó este meg volt 1 pici bent a szobába is.1,5 órán át kerestük nem találtuk meg de agyon csipdesett.Másnap reggel a bőröndünk mögül repült ki.Azt beszéltük szerencse,hogy nem első nap jött be.
Győrből mentek?De jó nektek, irigykedem Jó kis út lesz.Mi tavaly mentünk Győrből kocsival.
Örülök, hogy jól érzed magad, reméljük a jó időt is meghagyod majd nekünk. Mondtam én, hogy nem kell aggódnod, nyugodtan hallgass rám
Majd várjuk a beszámolódat és a képeket. Addig is fürödjetek, kiránduljatok és ismerkedjetek meg közelebbről a gasztronomiai fogásokkal, valamint minden folyadékkal aminek némi alkohol tartalma van
Nem júliusban hanem júniusban Mi már sajnos hazaértünk 26.án Szóval nekünk már megvolt. Vagyok Győri,vagyok Óvári és Bőnybe építkezünk Mi ilyen összetettek vagyunk.Most Óváron lakunk.
Szúnyogháló eddig ahol voltunk(Sartin is és Paralián is) mindig volt.
Szia!
Van szúnyog!Nem olyan sok mint a Balaton parton de van.Kalóztanyán 45 perc alatt "csak" 18 db csípte meg a hátam és az csak a hátam volt.Másnap szépen néztem ki Utolsó este meg volt 1 pici bent a szobába is.1,5 órán át kerestük nem találtuk meg de agyon csipdesett.Másnap reggel a bőröndünk mögül repült ki.Azt beszéltük szerencse,hogy nem első nap jött be.
Győrből mentek?De jó nektek, irigykedem Jó kis út lesz.Mi tavaly mentünk Győrből kocsival.
Hurrá!!!Na látom azért Győr is képviselteti magát, nem csak Salgótarján!Már nálam is pislákol a remény hogy kijutok,... csak mikor?
igen tényleg sokan indultok arról a vidékről
de mi ha megyünk akkor nagyon sokan egyszerre:D
irtam már 25 en:D
irtam neked privit valamikor de szerintem nem olvastad
azóta rájöttem ti valahol éjjel utközben megszálltok
lassan csomagolhat salgótarján!!!
sziasztok