Rákerestem a Grand jövő évi új szállására Skalan, kép alapján stimmel, név alapján - ha ez az - akkor nem pontosan írták ki. Helyileg elég központi, és a part is elég közeli. Vélhetően kevésbé csendes lehet, főszezonban. De itt nem gondolom, hogy nagyon ricsajos lenne.
Ha valaki ide tervez, akkor már most tájékozódhat róla! http://www.miabeli.gr/index_en.html
#2255292014-12-02 15:02:48 Válasz a #225520. hsz-ra
Szívesen, gondoltam rád, azért is raktam ki, hátha tetszik!
Elsőre én is addig jutottam, amíg te, de ezen felbőszültem, mi az hogy nem találom! És lőn!
Jelenlegi projekt egy Skala térkép, bejelölgetve a szállások, tavernák, fórumról összeszedegetett véleményekkel Bár ez főleg saját használatra készül, de feltenném majd ide is, ellenőrzésre és plusz véleményekért
Tudnek neked segiteni a terkep kiegesziteseben, mivel a forras szamomra ismert. A terkepeken es a partok nevein kivul a szerzo leirast is mellekelt mindegyik parthoz szerb nyelven. Ezt en letudnam forditani.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban,hogy lesz-e valamelyik iroda repülős útjaiban ajánlatként Lassiban a Tzivras, vagy a Minas apartman?
Köszönöm : András.
Sziasztok! Tervezgetjük a jövő évi nyaralást. Nagyon megtetszett Kefalonia. Szerintetek hol érdemes szállást foglalni, ha olyan helyet keresünk ahonnan jól bejárhatóak a sziget szép strandjai, este van egy kis élet de nem túl zsúfolt. Olyasmi helyet keresnénk mint Lefkadan, Vassiliki. Köszi
#2257892014-12-30 06:06:06 Válasz a #225784. hsz-ra
Szia Balázs!
Nehezen döntöttem el,a ti szállásotok legyen ,vagy Efimia,de aztán sajnos másodjára a Christoforosból nem válaszoltak vissza.Így maradt Agia Efimiában az Alexatos studió.Talán még most sem tudnék dönteni ,képek alapján nagyon szimpatikus a Christofos,de messzire van mindentől és 4 kamasz gyermek lessz velünk.Alexatost nagyon jó áron sikerült foglalni ,csak a tengerpartot nem fogjuk látni ,amit nagyon szerettem volna.