Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9226
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mona1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194250 Üzenet linkje2012-08-21 21:54:15 

# 9227
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194258 Üzenet linkje2012-08-21 22:40:22  Válasz a #194250. hsz-ra Előzmény #194250

Nagyon jó az összeállítás, gyönyörűek a képek. Igazi kedvcsináló Pargához. Aki ezek után nem érzi úgy, hogy ide el kell menni, akkor az ne is menjen sehova! icon_biggrin.gif
# 9228
Ildi40
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194260 Üzenet linkje2012-08-21 22:53:49 

Miskolciutas!
Pargan nem fogod észre venni,hogy utószezon van.Szinte ugyan olyan nyüzsi van egész nap,mint aug.közepén.Az idő sokkal jobb a kirándulásokhoz,mert már nincs az a fullasztó hőség,de a tenger igazán meleg.Mi itthonról kiskabátba és szakadó esőbe indultunk anno,ugyan így szept.14.-én,de ott nyoma se volt az ősznek.Még két hét után se.
Szerintem is érdemes Lefkadát,még ha csak egy picit is megnézni,mert olyan tenger színeket sehol nem fogsz látni,pedig csodaszép helyek vannak.icon_smile.gif
Mi is csak pár napot töltöttünk ott,de biztos visszafogunk menni sokkal hosszabb időre,mert vonz az a csoda azóta is.

# 9229
Ildi40
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194263 Üzenet linkje2012-08-21 22:57:01 

Mona1!
Csodaszép lett ez a kis szösszenet Pargaról!Szerintem is igazi hívogató képek lettek:)Szinte újra ott voltam ez alatt a 6 perc alatt.Köszönjükicon_smile.gif))

# 9230
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194269 Üzenet linkje2012-08-21 23:47:40 

koszi szepen a segitseget, sikerult megtalalni a Sakist icon_smile.gif))))
# 9231
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194338 Üzenet linkje2012-08-22 17:57:31 

Köszönöm a tippet Szilvus21! icon_smile.gif

Mona1: gyönyörű ez a videó! icon_smile.gif

# 9232
Mona1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194431 Üzenet linkje2012-08-23 16:32:30 

Örülök, hogy tetszett a videóicon_smile.gif
Olyan, mintha csak álmodtuk volna az egészet. Most ezekből az emlékekből kell élni.
Ott olyan szép volt minden, hogy az volt az érzésünk, hogy biztos lezuhant
a repülő, és éppen valahol kómában fekszünk, ez az egész gyönyörűség pedig csak valami álomféle.

# 9233
Beszt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194557 Üzenet linkje2012-08-24 21:55:46  Válasz a #194431. hsz-ra Előzmény #194431

Ne haragudj, hogy zavarlak de még új vagyok ezen a fórumon és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy esetleg nincs valamilyen infód a Pargán lévő Apollon traveles Margarita apartman, esetleg a Rina apartmanról, vagy a Bakas apartmanról?

Nagyon hálás lennék!

Előre is köszönöm.
És elnézést, hogy zaklattalak.

Szia!

# 9234
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194562 Üzenet linkje2012-08-24 22:28:24  Válasz a #194557. hsz-ra Előzmény #194557

Szia Beszt!

Ha a lap alján lévő keresőbe beírod az apartman nevét (pl. Margarita apartman) akkor meg fog jelenni ezzel az apartmannal kapcsolatos összes hozzászólás, ami itt a fórumon található. ...és ugyanezt eljátszhatod a többi apartmannal is, amelyik érdekel.
Jó keresgélést és olvasgatást! icon_smile.gif

# 9235
Beszt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194568 Üzenet linkje2012-08-25 09:09:08  Válasz a #194562. hsz-ra Előzmény #194562

Szia Pévi!

Köszönöm szépen a segítséget, sokat segítettél.

Annyi lenne még a kérdésem, hozzád/hozzátok, hogy tudnátok e arról infót adni, hogy van e a közelben piac, vagy ne is álmodjak róla?

Köszönömicon_smile.gif

# 9236
Beszt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194590 Üzenet linkje2012-08-25 21:57:11  Válasz a #194568. hsz-ra Előzmény #194568

Sziasztok!

Tudna valaki a bakas-ról Küldeni pár képet?
Mert az apollón tájékoztatójában csak 3db kép van és ennél egy kicsit többet szeretnék látni belőle, habár leginkább jókat hallottam róla.

Az Email címem a következő: beszt112@citromail.hu

Köszönöm!

Sziasztok!

# 9237
Marija
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194591 Üzenet linkje2012-08-25 23:11:03 

Hello megint en ujabb kerdessel icon_smile.gif
nem tudjatok, hogy itt Pargan lehet e valamelyik strandon parasailingezni? (mikor egy motorcsonak huz egy ejtoernyos emberket)
A valtoson van sok minden, voltam is ma egyen, de sajnos parasailinget nem lattam icon_sad.gif

Piacos kerdes: Van Pargan ilyen piac feleseg, a templomnal, a Dallas utcajaban, minden hetfon es penteken, de ez csak annyit tesz, hogy sok gyumolcs es zoldsegarus van kint, nagyobb piac nincs.

# 9238
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194594 Üzenet linkje2012-08-26 00:23:14  Válasz a #194591. hsz-ra Előzmény #194591

Szia!

Hétfőn voltunk a Valtoson, és láttunk ejtőernyősöket, akit motorcsónak húzott. Egész délután láttuk őket, de sajnos másik beachen nem láttunk ilyet.

# 9239
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194595 Üzenet linkje2012-08-26 00:24:44 

Sziasztok!

3 napja jöttünk haza Pargáról. Minden nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, de azért mi is belefutottunk néhány negatívumba (az első az idegenvezető volt icon_biggrin.gif)

A Margaritában laktunk, de a Bakasban is jártunk egy nagyon kedves magyar házaspárnál.
Minden úgy volt, ahogy itt a fórumon leírtátok. Mindenkinek köszönjük, akik leírásaikkal segítettek nekünk.

A legjobb gyrost Filippasnál ettük, ami a Sol Hotellel szemben van. Isteni finom volt, nekünk nagyon bejött.

Kirándulásaink (mindet az idegenvezetőnél fizettük be, utólag rájöttünk, hogy a Jón-tengeri szigeteket nem nála kellett volna.)
1. Jón-tengeri szigetek hajóút (Lefkada, Kefalónia, Ithaka, Meganisi cave, Skorpió sziget, 45 euró/fő)
2. Paxos-Antipaxos hajóút (30 euró/fő)
3. Vikos-kanyon (10% kedvezménnyel, 40,5 euró/fő)
4. Acheron-torkolat kishajóval (12 euró/fő)

Dottóval (kisvonat) megnéztük:
1. Ali Pasa (Anthausa) várát, 2 órás (8 euró/fő)
2. a vízimalomot és a vízesést, 2 órás (8 euró/fő)

Ezeken a beacheken fürödtünk:
Krioneri, Piso Krioneri, Valtos, Lichnos, Ammoudia

Egy kis könnyítés és pontosítás azoknak, akik Pargáról autóval, vagy motorral szeretnének eljutni Gliki faluba, ahol az Acheron folyóban lehet sétálni:
1. Pargáról a prevezai út felé kell menni.
2. Amikor elérjük a T elágazást, akkor balra kell fordulni Ioannina-Igoumenitsa felé
3. pár száz méter után jobbra, Morfion település felé kell fordulni (jól ki lesz táblázva: Gliki és Spring of Acherontas van a táblára írva)
4. lesz még egy pár kilométer után egy T elágazás, ott is balra kell fordulni.
5. Gliki faluba be kell menni és a benzinkút előtt kell jobbra fordulni, amíg a parkolókat el nem érjük (ingyenesen lehet parkolni, egymás mögött kettő is van). Itt reklám táblákon hirdetik magukat a raftingosok, csónakosok és a lovasok (lóháton is végig lehet lovagolni az Acheronban. Szegény lovak, nekik is nagyon hideg a víz).
6. Innen gyalog lehet tovább menni a folyó melletti gyalogúton, addig, amíg a gyalogút bele nem ér a folyóba (pár szár méter), utána csak a folyóban lehet menni a sziklák felé (van olyan rész, ahol úszni kell)
Vízi cipőt vinni kell:) Ja, és nagyon hideg!

A Margaritához nagyon közel van minden, ha balra indulsz el, a Piso Krioneri beach kb. 50-60 méter. Gyakorlatilag, ha kijössz a Margaritából, a szemben lévő apartman mellett balról van a Krioneri Taverna (kb. 10 méter), a taverna mellett visz le egy kis út a tengerhez.
A Krioneri Taverna után van a coop bolt (kb. 20 méter), közvetlen utána a pékség (kb. 30 méter a Margaritától).
A Margarita utcájában fentebb, kb. 100-150 méterre van a Bakas apartman is.

Ha jobbra indulsz el, akkor a városi strandhoz érsz, a Krioneri beachez, kb. 200 méter.

Ha van kérdés, szívesen válaszolok.

# 9240
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194596 Üzenet linkje2012-08-26 00:39:21  Re:

Beszt írta:
Sziasztok!

Tudna valaki a bakas-ról Küldeni pár képet?
Mert az apollón tájékoztatójában csak 3db kép van és ennél egy kicsit többet szeretnék látni belőle, habár leginkább jókat hallottam róla.

Az Email címem a következő: beszt112@citromail.hu

Köszönöm!

Sziasztok!

Szia,
képet nem tudok sajnos küldeni, de a héten voltam a Bakasban és nagyon szép. Kék-fehér, görögös stílus. Belülről is tetszetős. Bár a házaspár, akiknél voltam, az ágyra panaszkodott, eltört a rugója és kényelmetlen volt (első emeleti, nem tudom hányas szoba). Illetve még a zajra panaszkodtak (nem csak ők, hanem az ott lakó másik magyarok is), az apartman előtt az utcán van egy fém vízelvezető rács, amire minden autó, motor és gyalogos rálép és éjszaka is elég nagy hangja van. Egyébként nekem külsőre is, belsőre is nagyon tetszett, de mi nem ott laktunk. Az ő erkélyükről (a ház bal oldala) például látni lehetett Parga várát is icon_biggrin.gif, de a másik oldalról (jobbról) csak a szomszéd ház falát, ill. az utcát lehet látni.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 615 616 617 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu