Kedves Ágnes! Láttam a képeidet és nagyon jól sikerültek.Úgy emléksze, hogy Te ajánlottál egy helyi irodát, ahol nagyon kedvezőek a kirándulá -
sok árai. Tudnál ebben segíteni? Van-e helyi busz járat? Hova lehet vele eljutni, persze csak közelebbi kirándulásokra gondolok? Az IBUSZ-szal megyünk és 40 km-rel odébb lesz az idegenvezetőnk. Sajnos mi autót nem vezetünk, de szívessen társulnánk autó bérlésbe is. Előre is köszönöm a válaszodat. Frufru
Keressétek Viktoriát az Anették irodájában, ö most az Ibuszos is, kedves fiatal szemüveges szöke lány és volt ott még egy,talán ö az aki valahol Kateriniben lakhat és paralián szokott tartozkodni, de most nem kell öt hivni
Sziasztok!
Mi tegnap értünk haza. Az út kocsival 13,5 óra volt, kb. 5 megállóval. Még MC Donalds -ba is bementünk haza felé, mert hihetetlenül esett az eső. Durva volt ahogy a férjem 130-al ment a pályán és előttünk kivilágítatlan autók szintén, közben nagyon, de nagyon esett, így a Mc-be vártunk egy kicsit, ez Belgrádtól van kb. 100 km-re a pálya túl oldalán. N.Pori csodás volt, meleg, isteni kaják, nagyon visszamennék. Most itthon figyelünk beöltözve. A gyerekek imádták, a 2 évest alig lehetett kihozni a vízből, a 2 hónapos jól aludt a friss levegőn a napágyon, hangja se volt. Szóval no para kicsivel. Itthon már most nehezebb az élet. Ja, és Coral appartman ok, főleg a 205 szoba, előtte van egy fa, ami árnyékol az erkélyre.
Szia! Mi szombaton érkezünk az IBUSZ-szal a Sun Beacb-be. Melyik irodával vagytok? Tudtok valamilyen helyi görög utazási irodát? Esetleg azt is melyik magyar iroda dolgozik velük? Milyen idő várható? Mit mondanak, meddig tart ez az esős idő? Gondolom ott helyben biztosabb infók vannak. Terveztek kirándulást és hova? Előre is köszönöm a válaszodat. Nagyon jó nyaralást kívánok! Üdvözlettel: Frufru
Hello. Pentektol mar jo idot mondanak. Az IBUSZ vendegeivel az Anett Tours foglalkozik. Nei Poriba jottok? Akkor Viki biztos fog keresni. Jo nyaralast. Udv.
#1759012011-09-21 23:08:55 Válasz a #175874. hsz-ra
Kedves Ágnes, Pinga és Jamasz! Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Kérdezném, hogy az Anett tourszt merre találom. Az itthoni Anették-
hez van valami közük? Sajnos még mindig tanácstalan vagyok, hogy
szervezett utazáson kívűl és a váron kívűl még hova csavaroghatnék?
Ha van valami ötletetek kérlek írjátok meg. Esetleg ha tudtok valamit
a Sun Beach hotelről, róla is írjatok. Sajnálom, hogy most indulók közül
nincsenek fent a fórumon. Szívessen csatlakoztunk volna a barátnőmmel
együtt autóbérléshez. Na mindegy. Már csak két nap Még eszembe jutott
egy kérdés: a Dimitra apartman tengerre néző két szélső szobálya hány
személyes? Bár most már midegy. De jövőre... A válaszokat előre is köszönöm . Üdvözlettel: Frufru
#1759042011-09-22 06:13:52 Válasz a #175901. hsz-ra
szia!
az Anett t. elég messze van, NeiP. másik vége, jóval túl a templomon...
a hotel hatalmas, és szép, kívülről nézve. csak ennyit láttam, amikor le-felszálltak, na meg amikor arra sétáltunk a parton... szerintem, kb. fél úton NeiPori központjától, és Platamonastól.
ha nem akartok fakultatív kirándulásokat, a váron kívül, főleg gyalogosan, a közelben nemigen van "olyasmi" látnivaló.
ha fakultatívra akartok menni, Athénba, úgy készüljetek, hogy szombaton megérkeztek, és már szombaton dönteni és fizetni is kell, és éjfél után indul a busz, mert vasárnapi program... a Meteorák csütörtöki program /nekünk 26E volt/. ha szeretnéd, elküldöm neked az Anették fak. programjait, és árait, ami lehet, hogy kevesebb lesz, mert már nekünk is lentebb engedték, ha minden igaz. pénteken van piac NeiPoriban.
hirtelen ennyi jutott eszembe remélem nem írtam hülyeséget
#1759092011-09-22 08:40:01 Válasz a #175901. hsz-ra
Teljes egészében közük van az itthoni Anett tours hoz mert az a kinti állando irodájuk és most mivel kevés háza van kint az ibusznak ezért besegitenek nekik hogy ne kelljen a pár ház miatt valakit foglakoztatni
#1759132011-09-22 09:09:32 Válasz a #175910. hsz-ra
ez a térkép nagyon jó. nem értem, miért nem tudtak adni ilyet nekünk kint, vagy legalább kitenni a hirdetőre ott...
amikor Vikit kérdeztem, hol van az iroda, a válasz: hát, messze... pff. namindegy, megtaláltuk
most írom a beszámolót. picit hosszú lesz.
#1759142011-09-22 09:15:15 Válasz a #175913. hsz-ra
más utazási irodák csináltak ilyen térképeket ,van több fajta is és ezekböl sikerült összekalapálni egy ezt,de ez a térkép sem pontos,csak hozzávetöleges segitséget nyujt, fér még rá böven apartman is
#1759152011-09-22 09:20:53 Válasz a #175910. hsz-ra
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat és a segít-
ségeteket. Nézegetve a térképet, eszembe jutott, hogy talán Pan-
teleimonasba ( holtváros ) is el mehetnék még. Szerintetek mennyi
idő lenne át gyalogolni oda a vártól? A várhoz csak gyalog lehet eljutni?
Ha voltatok már IBUSZ-szal mennyire voltatok megelégedve velük.
Én eddig nem igen. Az irodában kedvesen, de ködösítve válaszoltak
a kérdéseimre. Mikor meglepődtem a 40km távolságra lévő idegenve -
zetőn, véletlenül sem említették Anettékat. A busz ülésrendjéről azt
mondták, hogy oda ülünk ahová szeretnénk. Ez tényleg így van náluk?
Szerintem, ha igen ebből nagy kavarodás lehet, mivel vannak fizetős
ülőhelyek is. Persze ezek már nem érdekessek. A lényeg, hogy holnap
már megkezdem a visszaszámlálást a csobbanásig. Még egyszer köszö-
nöm mindenkinek. Üdvözlettel: Frufru
#1759162011-09-22 09:31:04 Válasz a #175915. hsz-ra
nos, ahogy néztem, nektek a hotel kicsit kiesik... Neipori és Platamonas közt van. ezért, a 40km túlzás, hisz Leptokaria van 15km-re. és mi Platából fél óra alatt sétáltunk vissza az úton Neibe. ti meg közte lesztek.
nem tudom, milyen irodában voltál, de eléggé összevissza beszélt...
van ülésrend. ki is teszik, visszafelé főleg, a busz szélvédőjére. nevek, ülés számok!
nekem úgy nem volt nagy problémám semmivel. mindjárt feltöltöm a beszámolóm, abban ezekről is írok.
az ibuszé az út, de az utaztatást az ikarosz végzi. hallottam többféle rossz tapasztalatot... nekem nem volt gondom, bár az oda út miatt picit dohogtam...