#1759192011-09-22 10:32:26 Válasz a #175915. hsz-ra
én a sugárban intéztem az utunkat , mi kocsival mentünk, ködösen válaszolnak mert sosem voltak ott semmit sem tudnak, de mi korábban mentünk nyaralni egy héttel és a dimitra apartman átvétel napján benéztem az épületbe , a földszinten áll egy tábla ahol ki van irva ki az ügyintézö hol találhato,nyilván a többi épületnél is igy van,
platamonba el lehet jutni gyalog és a legrövidebb ut a part mentén menni, a várba jár kisvonat annak a végállomása valahol a panteleimonas beachen van nem messze az afroditi hoteltöl, egyet nem tudok hogy platamonban hol áll meg,ez nem azonos a nei poribol indulo kisvonattal, de párszor beragadtam mögé hegymenetben a várhoz vezetö uton, ha jo eröben vagytok akkor gyalog is felmehettek,
távolabbi kirándulásra javaslom a kismotort,vonatot ,buszt
#1759202011-09-22 10:37:40 Válasz a #175901. hsz-ra
a dimitra apartmannak 4 szobája tenger felöli,teljesen a tengerre néznek, az ágybol nézheted a tengert, a 3-as szobában egy 2 személyes és egy 1 személyes ágy volt, van két szoba a ház oldalán aminek az erkélye a tengerre néz a házak között
a hátso szobák a hegyre néznek de nem tudom egyáltalán látszanak e a hegyek az épületek között
igy néz ki az apartman ,az egyik szoba nem látszik a fáktol, a jobb oldalon kezdödik a számozás az az 1 es szoba,mi a 3 as ban voltunk és a 4 es nem látszik
#1759222011-09-22 11:05:03 Válasz a #175920. hsz-ra
a 7es erkélye pont két épület közt van, és a hegyre látni, na meg jobbra is a hegy van. nálunk is két ágy volt, egy dupla és egy egyszemélyes...
volt bent egy összecsukható kemping ágy is, mert 4főre számoltak. azt kivitettük... 4-5fősre írták ezt a stúdiót, de nem tudom, hová tették volna a 4. ágyat, mert oda már nemigen fért volna, max ha mindet összetoljuk...
#1759232011-09-22 11:15:03 Válasz a #175922. hsz-ra
velünk együtt is volt egy csapat akik öten jöttek de csak 3 ágyas szobát kaptak, szerencsére volt egy 2 ágyas szabadon és oda elhelyezték a felét, ebben az esetben például még itthon hibáztak az irodában az emberek elhelyezésével kapcsolatban
#1759242011-09-22 11:21:15 Válasz a #175923. hsz-ra
mert gondolom, nekik betették volna a pótágyat, de akkor sem tudom felfogni, hová került volna az 5.nek az ágy...
ezt mondjuk nem értem. ennyire felelőtlenek. pedig, a szobák nem mentek össze, és lett kevesebb az ágy miért kínálnak 2ágyas, 3 fős szobát 5nek?
na meg, többen panaszkodtak, hogy tengerre néző... és a kilátást takarta egy másik épület, vagy fa... a neckerm. kisbetűvel írja, hogy előfordulhat ilyesmi, az időközbeni változások miatt. csak azt nem értem, a telepített idegenvezetőnek olyan nehéz lenne megnézni, és tájékoztatni az irodákat a változásról, hogy ne kínáljanak olyat, ami nincs? főleg ha még meg is fizettetik?
namindegy. szerencsére, nekem ilyen gondom sem volt még
#1759272011-09-22 12:18:35 Válasz a #175924. hsz-ra
a telepitette idegenvezetö lehet hogy nem is tudja mit kinálnak,de szerintem a dimitra tenger felöli szobáibol mindegyikböl látszik a tenger,a mi 3 as szobánk igaz nem látszik a képen de én fotoztam kifelé a tengerre, a 4 es szobábol meg jobbra nagyon jo a kilátás a tengerre,szoval erre nem lehet panasz, a hátsö szobákkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de jövöre nagyon szivesen mennénk ugyanoda
#1759302011-09-22 12:29:17 Válasz a #175928. hsz-ra
persze, de pont ezért lehetne körültekintőbb az iroda, és minden évben meggyőződhetne az állapotokról...
igen, mindről jól látható volt a tenger, illetve, mindegyik erkélyéről. mert, ugye a 3 hátsó szobából, a két szélső erkélye oldalra is kiterjedt, így onnan is látható volt. csak a miénkből, ami a középső, nem volt látható a tenger.
hát igen, ez a fontos... nálunk mindig is első szempont a szállásnál, hogy homokos, közeli tengerpart legyen. még csak 100 métert sem akarok sétálni...
szóval, nagyon jól éreztük magunkat. lehet, jövőre megint...
na, képek nemtom mikor lesznek... most nem bajlódok velük, na meg még be kell adni a vizit előhívatni nemtom hol fogják megcsinálni...
#1759382011-09-22 14:16:26 Válasz a #175930. hsz-ra
most hizni fog a szellem mája
szerintem N.Pori az a hely ahol mindegy hol a szállás , a part nincs tul messze, az utolso Zorba utcábol is el lehet sétálni kényelmesen a vizig, annyi levezetö séta meg kell is,jo helyen van a falu,
pár éves nyaralásunk alapján viszont eddig a dimitra a nyerö a kilátással a tengerre, de szeretjük a fotiszt is a hegyre nézö erkélyekkel mert az is látványos, mindenki igényeinek megfelöen kell hogy válasszon, nekünk fontos az hogy legyen hova kinézni,az olyan házakat nem nagyon szeretjük ahol csak a szemben lévö ház falát erkélyét lehet látni mást nem,de mindez csak másodlagos mert amugyis csak a vizben éljük végig a nyaralást
Sziasztok! Most lett vége itt Nei Poriban egy fergeteges utcabálnak!!! Rengeteg magyar összegyült a központban.Egy Komáromi DJ nagyon jó hangulatot csinált. Mi is vacsi után mentünk a hangos zene után....és nagyon jól éreztük magunkat. Magyar diszkózenét jétszott az elején és utánna a nemzetközi slágerekből nyomatta. Ezuton is köszönjük szépen a komáromi csapatnak ezt a felejthetetlen estét!!!
Amugy ma jó idő volt, sokat fürödtünk és piáltunk!!!!
Üdv. Nektek!!.....subidubidúúúúú!!!!!
Csodállatos napra ébrettünk itt Nai Poriban!! Gyönyörü idő van, látszik telyes nagyságában az Olimposz hegy. Csodállatos volt a napfelkelte, a tenger még mindig hullámzik. Ma kirakodó vásár lesz és oda igyekszünk. A kávém épp megiszom és megyünk!! Szép napot Nektek!!! Subidubidúúúúú.
Cintya!Olvastam a beszámolód,nagyon tetszett.Tudod azt szokták mondani hogy amikor egyáltalán nem vágysz valahová az sikerül a legjobban!Ez nálad is bejött,szerencsére.