Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 931
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Puma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163731 Üzenet linkje2011-05-30 15:59:53 

Theia írta:
Szia Puma!
Lenne kérdésem hozzád,mert te gyakorlott Apollonos utas vagy. icon_smile.gif
Mi idén először utazunk az Apollonnal,hárman megyünk,én,a kolléganőm és az ő kislánya.
Azon gondolkozom,hogyan fogják majd az ültetésünket megoldani?
Ugyanis mi még az elsők között fizettünk be január végén,mindent neten intéztem. Akkor és azóta sem kérdeztük,hogyan lesz az ültetés,de ők sem mondtak ezzel kapcsolatban semmit.
Nem szeretnénk elültetve lenni egymástól,de nem szeretnék 5-ös hátsó ülést sem,mert azt ugye nem lehet hátrahajtani. Nem akarok rigolyásnak tűnni.....
Apollonos buszon van esetleg 4-es egymással szembeni ülés?
De gondolom,ezt az egészet úgy is tőlük kell majd megkérdeznem,ők döntik el majd,de felárat én sem fizetnék ezért.
Köszi szépen,ha megosztod velem a tapasztalataidat! icon_smile.gif

Pár éve már csak repülök de a szállást velük intézem még.
De azért régi tapasztalataimat megosztom veled. icon_smile.gif
Emeletes busszal mentek akkor a lenti részen van mindkét oldalon négyes ülés, asztallal. Kérdezz rá milyennel mentek, általában ezt tudni szokták már előre, főleg ha Sartira mennek icon_biggrin.gif oda mindig több busszal megy a társaság icon_smile.gif Szerintem ha nem szeretsz fent ülni akkor szólj, mert általában a többség inkább fent ül. Én szóltam mikor Sartira és mikor Lefkádára mentük, hogy nem szeretnék fent ringatózni, ha ne muszáj icon_smile.gif és nem volt muszáj icon_biggrin.gif
Én azt mondom előnye a lentiségnek icon_biggrin.gif hogy kevesebb a "rigolyás" ember icon_biggrin.gif fent meg csak harcoljanak a hideg és meleggel szembe icon_biggrin.gif
Hátsó ötös ülést nem ajánlom, bár nem volt még szerencsém hozzá, de láttam nem egy elgyötört arcú icon_sad.gif utastársamat ott kucorogni. Bár az is igaz, az utóbbi pár alkalommal már nem öt helynek adták ki hanem 2-3 embert ültettek csak oda, hogy oldalra tudjanak dőlni icon_biggrin.gif jobb mint a semmi. Viszont a dönthetetlenséget jobban elviseli az ember szerintem, mint a hátsó kerék pattogását icon_smile.gif és a meleg motor fűtését icon_sad.gif a hátad közepére sem kívánnád icon_eek.gif természetesen egyik se túl szerencsés.
Szóval megelégelték a jogos "nyavajgást" a hátsó ötös fogatnál icon_smile.gif és igyekeznek a lehetőségekhez képest csak 2 embert száműzni icon_sad.gif icon_smile.gif

Azért nem árt ha van az embernél valami hányingercsillapító icon_eek.gif icon_biggrin.gif

Egyébként én a szállásnál is jelzem, hogy mindenképp emeletre szeretnék menni icon_smile.gif és ha lehet keleti fekvésű legyen icon_redface.gif icon_razz.gif ez is 95 %-ba bejött. Ez már rigolyának számít ? icon_biggrin.gif

# 932
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163735 Üzenet linkje2011-05-30 16:20:50 

Puma!
Köszi az infókat! icon_smile.gif
Pargára nem tudom,milyen buszokat indítanak majd,de rákérdezek.
Emeleten eddig még soha nem ültem,így nem tudom,bírnám-e. icon_wink.gif
Emeleten elől 4 hely van,vagy 5? icon_smile.gif
De jobb és kényelmesebb lenne nekünk a lenti 4 ülés plusz asztal,minden cucc elférne kényelmesen.... Csak kicsit tartok attól,hogy bírnám háttal egész úton....
Jobban érezném magam a rigolyás emberektől távol,láttam már párszor a dolgaikat... icon_biggrin.gif
Hányingercsillapító soha nem kellett hál'istennek,még hajón sem. icon_biggrin.gif
Ezzel a keleti fekvéssel adtál egy jó ötletet nekem is...... icon_biggrin.gif Szerintem ez még messze van a rigolyától. icon_biggrin.gif

# 933
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163739 Üzenet linkje2011-05-30 16:56:59 

Csak ismételni tudom magam, hogy ámulók és bámulók. Mindig biztam, mint törzsutas az Apollon utazási irodába, korrektnek gondoltam. Most jöttem rá, hogy azt kaptam a buszon, és a szálláson is, ami maradt./ Erre a lehetőségre soha nem hivták fel a figyelmemet/. Szerencsémre Ági /Thassos/ tudott megoldást. Na, de most igy felvértezve icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif . Megteszem amit lehet, ettől függetlenül nyaralni megyek, és nem hagyom, hogy elrontsák icon_exclaim.gif
Azért nem ártana, ha az utazási iroda egy kicsit elgondolkodna. Elöbb, vagy utóbb kiderül a turpisság. icon_lol.gif

# 934
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163803 Üzenet linkje2011-05-31 07:59:21 

Mi utaztunk már fent is és lent is a 4-es asztalnál mikor hárman mentünk. Fent egymás mögé ültettek, és nem ült negyediknek senki. Visszafele megkérdezték tőlünk az utasok, hogy nem akarunk-e cserélni. Cseréltünk, de utólag megbántam. Jobban szeretem a panorámát nézni, mint esetleg végig háttal utazni.
# 935
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163805 Üzenet linkje2011-05-31 08:02:43  Válasz a #163739. hsz-ra Előzmény #163739

Nekünk sem hívták fel a figyelmünket semmi ilyesmire. Tavaly volt először, hogy kértük a legfelső emeletet. Na a középső lett belőle. Az idén újból az emeletet kértük, meglátjuk mi lesz belőle.
# 936
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163812 Üzenet linkje2011-05-31 09:48:12 

Gondolom egyetértünk, az utazási iroda felelősségében, hogy a megkülönböztetés sérelmét ne érezze senki, amikor egyformán fizetünk. Gondolkodjanak a megoldáson, még a szezon elején vagyunk. Valamilyen sorrend szerint minden jelentkezötől megkérdezhetnék, hogy mit szeretne. Visszaélni az utas jóhiszemüségével nem okos dolog. icon_sad.gif
# 937
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163828 Üzenet linkje2011-05-31 12:43:25 

Szegedi vagyok, itt szoktunk felszállni. Tudom, hogy az Apollón buszai mindig megállanak a virágpiacnál. Itt tankolnak és ebédelnek a sofőrök, valamint a transzfer utasokat itt veszik fel. Egyszer utaztam a Grand Tourssal. Az ő buszuk nem állt meg itt.
# 938
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#163829 Üzenet linkje2011-05-31 12:57:33  Válasz a #163828. hsz-ra Előzmény #163828

Szia! Én is Szegedi vagyok... icon_biggrin.gif
Kicsi a világ!
Neolinék megállnak...tankolás,pihi,üccsi..stb...
A nagy Tesconál kell felszállni...és mire elhelyezkedsz akkorra már meg is áll a busz a virágpiacnál..icon_biggrin.gif

# 939
Babszi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164318 Üzenet linkje2011-06-03 18:37:42 

Sziasztok!
Tolora szeretnék utazni autóbusszal.
Ez eddig nem is okoz különösebb gondot.
Azonban én emeletes busszal szeretnék utazni, fent középen és elöl.
Hol lehet ilyet találni?
Ha tudtok ilyen lehetőséget nagyon megköszönöm!

# 940
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164328 Üzenet linkje2011-06-03 19:39:57  Válasz a #164318. hsz-ra Előzmény #164318

"fent-középen-elöl"?
Az utolsó kettő üti egymást...

Ajánlom a GrandTours iroda toloi útjait. De ha szimpla busz nem jó, akkor be kell menni és ott egyezkedni... náluk a fix ülőhely feláras (asszem).

# 941
Zsolt84
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164560 Üzenet linkje2011-06-06 09:32:34 

Én Sartiba utaztam az Apollonnal...busszal. Emeletes busz felső szintjén leghátul ültünk. Nekem bejött a dolog,mert 5 hely van, de csak 4 ülés volt berakva, tehát kényelmesebben el lehet férni, mert oldalra is szét lehetett húzni az üléseket. Nem utolsó sorban jobban lehetett pakolászni, mert több helyed is van ezáltal. És a legfontosabb: nem rugdosnak a mögöttem ülők. =)
Hazafele is az emeleten volt a helyünk, de nem tudom hogy miért, középen.
Jó nagy szívás volt: A mögöttem ülő folyamatosan masszírozta a hátamat a térdével, éjjel csörgött-zörgött a chips-es zacskóval, meg úgy olvasott, hogy a lámpája folyamatosan a szemembe világított.
Egy szó mint 100, fölül hátul a legjobb =)

# 942
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164567 Üzenet linkje2011-06-06 10:20:55 

Emeletes buszon két oldalt vannak az ülések. Jobb és baloldal. Az Apollon csak emelt szintűvel megy Tolóra.
# 943
Alisha22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#164921 Üzenet linkje2011-06-09 08:51:03 

ELADÓ EGY GÖRÖG BUSZOS ÚT (2FŐRE) AUGUSZTUS 26-AI INDULÁSSAL AZ IBUSZ FORTUNA AKCIÓJÁBAN! AKIT ÉRDEKEL, ÍRJON PRIVIBEN!
# 944
Gentilisimo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165251 Üzenet linkje2011-06-12 13:01:08  Görögországba autóbusz

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék...
Olyan buszjáratok érdekelnének, amik Görögországba mennek Budapestről
( Aspravoltába, Stavrosba, Vrasnába...) Leragadt a tudományom a volánbusznál...
Csak és kizárólag a buszjárat érdekelne, maga az utazás része, szállás nélkül.

S.O.S. icon_smile.gif icon_smile.gif

Köszönööm!!!

# 945
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165253 Üzenet linkje2011-06-12 13:18:06  Válasz a #165251. hsz-ra Előzmény #165251

A menetrendszerinti buszjárat a Budapest - Thesszaloniki - Athén útvonalon közlekedik.
Az általad felsorolt telepüésekre helyi buszokkal juthatsz el, Thesszalonikiből.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 62 63 64 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu