Kedves Sziro!Tegnap érkeztünk meg,és nagyon sok helyen volt 20-30 %kedvezmény!Az eső sajnos 3 napig esett,de hideg nem volt.A szél miatt lehet kicsit hűvösebbnek érezni.A Rina apartman nagyon jó választás volt,nem volt vele semmi gond,amit ne lehetett volna megoldani.Nagyon jó volt az elhelyezkedése,minden egyforma távolságba esett.Amit hiányolok,hogy senki nem írt azokról a kis emberevő halakról,amik úgy bele tudtak harapni az emberbe,hogy volt visongás a strandon rendesen.Természetesen volt,aki még ezt is tudta élvezni.../igaz,Papamaci???/
#1955252012-09-21 09:39:30 Válasz a #195512. hsz-ra
Kedves Leoni!
Köszönöm a válaszodat.
Sejtettem, hogy szeptemberben már esik az eső. Nekem az is meglepő volt, hogy augusztusban minden este összegyűltek a felhők, bár reggelre eloszlottak és az eső nem esett, de ebből gondoltam, hogy a szeptember már esős lehet.
Igen, a kishalak bizony tisztogatnak. Nekem nem volt meglepő, mert itt, régebbi oldalakon olvastam róla, bár már nem emlékszem, hogy mikori, az is lehet, hogy tavaly vagy tavalyelőtti hozzászólásban írta valaki.
Kedves Fórumtársak!
Ki tudná nekem megmondani- estleg térképen megjelölni- hogy hol található Pargán az Aeolus által ajánlott Zaharias apatman. Voltam már Pargán, de a Valtos környékét ismerem, ez pedig a másik felén van a telepúlésnek.
Előre is köszönöm.
mi 2008-ban voltunk június elején. A tenger kellemes volt és még nem volt kánikula sem. Nem kellett használjuk a légkondit. Pont mikor jöttünk el olyan júni 22-én akkor kezdett baromi meleg lenni.
#1967742012-12-18 19:15:17 Válasz a #196772. hsz-ra
Az egyes a legnagyobb, mert az háromágyas, abban voltunk mi. A többinek elég kicsi az erkélye és oldalra néznek, sajnos szobaszámot nem tudok mondani, de szerintem a többi négy szoba egyforma.