#1968832012-12-25 12:49:17 Válasz a #196881. hsz-ra
Vio!
köszi,az erkély nekünk fontos lenne a 2 személyes apartmannál mennyire kicsi?asztal 2 szék ,és már mozdulni sem lehet??
MaciG Ezt én is próbáltam már kideríteni,de eddig sehol nem találtam rá lehetőséget.Ismerősöket kértem meg akik kint nyaraltak nézzenek utána,de azt mondták csak a kiránduló hajók vannak,de mi is szeretnénk kikerülni ezt a lehetőséget,és saját magunk átmenni motorral felfedezi a szigetet.
Ez az ALi pasa vár merre van? Néztem a google maps-ot de ott ilyennel nem találkoztam. Melyik az a legmagasabb pont a Parga "mögötti" hegyen ahova még fel lehet menni? Illetve van-e valami jól használható térkép amin kifejezetten az ilyen látnivalók, strnadok stb. van rajta Pargán és környékén. Tehát ilyen kirándulós térkép.
#1968932012-12-27 19:02:12 Válasz a #196892. hsz-ra
Nekem van egy nagyon jó kis térképem, Parga és környéke van rajta, kint vettem. Beszkennelem ha gondoljátok, de nem volt drága. Ali Pasha várához Anthousa és Agia között kell elfordulni balra.
Ez az ALi pasa vár merre van? Néztem a google maps-ot de ott ilyennel nem találkoztam. Melyik az a legmagasabb pont a Parga "mögötti" hegyen ahova még fel lehet menni? Illetve van-e valami jól használható térkép amin kifejezetten az ilyen látnivalók, strnadok stb. van rajta Pargán és környékén. Tehát ilyen kirándulós térkép.
Sziasztok,
Infóra lenne szükségem Parga, piso-kryoneri beach-ről. Gyerekkel mennénk és a szállásunk ehhez a parthoz lenne közel. Arra lennék kíváncsi hogy mennyire mélyül ott a víz és hogy homokos-e vagy sziklás-köves. Köszi előre is.......
Sziasztok,
Infóra lenne szükségem Parga, piso-kryoneri beach-ről. Gyerekkel mennénk és a szállásunk ehhez a parthoz lenne közel. Arra lennék kíváncsi hogy mennyire mélyül ott a víz és hogy homokos-e vagy sziklás-köves. Köszi előre is.......
A Piso a legkavicsosabb, de annak is van olyan széle, ahol apróbb kavicsos. Viszonylag hirtelen mélyül. gyerekmérettől függ, hogy mennyire.
Parga-ra szeretnék foglalni az Apollonnal nemsokára. De tanácstalan vagyok. 2 apartman a Valtoson van, de én nem gondolom ezt jónak mert nagyon messze van a várostól, nem előnyös. Egy a városban van, egy pedig a Piso Kryoneri beach környékén.