Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9346
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196924 Üzenet linkje2012-12-29 10:45:04 

Manfanatics írta:
Továbbá az is érdekelne, hogy Porto Katsikire hogy lehet eljutni? Fakultatív, önállóan hajóval?

Van fakultatív Porto Katsikira irodával és iroda megkerülésével is ( önállóan a kikötőben tudsz befizetni rá. ugyanaz mint az első ,de általában olcsóbb). Önállóan még autóval vagy motorral is el lehet menni, csak korán kell kelni, hogy legyen ott is időd.

# 9347
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196930 Üzenet linkje2012-12-29 19:48:28 

Manfanaticsnak!
Sokan nagyon szeretik a Valtosos szállásokat,mert a Valtos strandot tartják a legjobbnak,Én nem tartozom közéjük.Nekem a Piso Krioneri volt a kedvenc strandom-bár mindegyikhez jártunk,és kell is mindet megnézni!-.Nem tudni,neked mi jön majd be leginkább/Nézegess képeket a 3 városban található strandról/Ezért én azt javasolnám,hogy a központban lévő szállást válasszátok,mert onnan többfelé viszonylag egyenlő idő alatt lehet eljutni.Gondolom a Rina,amelyikről szó van.Akkor konkrétan:innen kb ugyanannyi távolság a Valtos,mint a Piso-nem a városon keresztül,hanem a Green pékséggel szembeni utcán felfelé haladva.Ez most érthetetlen,de ha ott vagy,majd elmondja az id.vez.És a Piso felé haladva útba esik a városi srtand.Oda a városon kell keresztül menni,tehát fel lehet térképezni az esti vacsihelyeket is egyben...szerintem a Valtosra azok menjenek,akik nagyon csendben,a természetbe merülve szeretnének lakni,és csak a nagy homokos strandokat szeretik...szóval én a városi szállásra szavaznék!

# 9348
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196935 Üzenet linkje2012-12-30 10:52:52  Válasz a #196930. hsz-ra Előzmény #196930

Én általában a várostól kicsit távolabbi szállásokat szoktam nézegetni, mert általában (kategórián belül) ami messzebb van az olcsóbb és a különbözetből meg kijön a motor bérlés, azzal meg bárhol pikk-pakk ott van az ember. icon_smile.gif
# 9349
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Manfanatics
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196936 Üzenet linkje2012-12-30 11:15:26 

Köszönöm a válaszokat. A Valtoson egyébként vannak tavernák, boltok? Vagy aki ott lakik vacsora után még kilométereket sétál haza?
# 9350
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196939 Üzenet linkje2012-12-30 12:37:38 

Pargán tavaszias majd' 15 fok van (még ha kissé borongós is az ég) icon_razz.gif
Jó nézegetni a webkamerát
icon_razz.gif

# 9351
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196940 Üzenet linkje2012-12-30 12:45:09  Válasz a #196936. hsz-ra Előzmény #196936

Szia Manfanatics!

Tavaly sógoromék a Valtoshoz közel szálltak meg,van kisbolt,taverna,de esténként ők bementek a kikötősorra vacsorázni.Igaz autóval voltak,így azzal jöttek-mentek esténként a gyerekek miatt.Mi a Piso Krioneri közelében laktunk 2010-ben,csak ajánlani tudom azt a környéket,nagyon jó volt.
Üdvözlettel:
Napfény

# 9352
Manfanatics
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196941 Üzenet linkje2012-12-30 13:17:08 

Köszönöm a segítségeket! Rina vagy Bakas apartman lesz ebből. Közel egymáshoz a kettő? Melyik a jobb?
# 9353
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196943 Üzenet linkje2012-12-30 15:28:35 

Nem saját tapasztalat,de úgy olvastam itt,hogy a Bakasról nem annyira jók a tapasztalatok...a Margaritat láttam,az kivülről jónak tűnt...de mondom,én másfelé laktam
# 9354
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196944 Üzenet linkje2012-12-30 15:32:19 

napfény,jó,hogy mondtad,nézegettem én is egy kicsit a partot!
# 9355
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196946 Üzenet linkje2012-12-30 16:10:01 

Szia Miskolciutas!
Ilyenkor ez tartja bennem a lelket,jó nézni azt a pár embert,kutyust,akik a városi strandon sétálgatnak icon_razz.gif
Mi a Bakasban voltunk,a háziasszony egy kicsit furcsa,segítségre nem kell tőle számítani,de ha egyedül intézitek a dolgaitokat és nincs nagyobb probléma az apartmanban,akkor egészen jól lehet ott érezni magatokat icon_lol.gif A mi fürdőszobánkban dugulás volt,nagyon lassan folyt csak le a víz a mosdóban,de a férjem megszerelte,kapott érte egy ingyen kávét a tulajtól (mint megtudtuk ez már évek óta probléma volt,de nem foglalkoztak vele) icon_rolleyes.gif Ettől függetlenül bármikor visszamennénk akár a Bakasba is.A Margarita kb.100 méterre van a Bakastól a város felé,mi is csak kívülről láttuk,jónak tűnik.A Piso Krioneri nagyon jó,sokszor csak oda mentünk le,bár mi is bejártuk az összes strandot,s a Lichnos vitte nálunk a pálmát,ami az olajfaligeten keresztül nincs messze gyalogosan sem.

# 9356
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196947 Üzenet linkje2012-12-30 16:14:40 

Manfanatics írta:
Köszönöm a segítségeket! Rina vagy Bakas apartman lesz ebből. Közel egymáshoz a kettő? Melyik a jobb?

Bocsánat,most látom,hogy a Rinát kérdezted,nem a Margaritát icon_smile.gif A Rina bent van a városban,a templom feletti részen,a Bakas pedig a kikötősor folytatásában,pár perces sétára a központtól,ez a parthoz van közelebb.

# 9357
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196965 Üzenet linkje2012-12-31 07:45:39  Re:

MaciG írta:
Én általában a várostól kicsit távolabbi szállásokat szoktam nézegetni, mert általában (kategórián belül) ami messzebb van az olcsóbb és a különbözetből meg kijön a motor bérlés, azzal meg bárhol pikk-pakk ott van az ember. icon_smile.gif

Pargán csak annyi baj van a motorral, hogy sok helyre nem tudsz elmenni vele, csak a közelébe. Nem úszod meg a gyaloglást. icon_smile.gif De mindenképp jó ötlet. Mi is szoktunk motort és/vagy autót bérelni a nyaralás teljes hosszára.
Pargára autóval mentünk, tehát ott nem kellett bérelnünk. Be tudtuk járni a környéket, de az esti bóklászás a városkán keresztül-kasul gyalogosan történt.

A csúcs egy 15 perces vágta volt a Stefanosból a Villa Nikibe. Aki tudja hol e két hely, az tudja, hogy a Stefanos a vár mellett van, a Villa Niki pedig a Kryoneri felett. icon_biggrin.gif

# 9358
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196971 Üzenet linkje2012-12-31 12:26:55 

Ha minden igaz jövőhéten befizetjük az Aeolusnál az utat szeptember 15-től 29-ig zacharias stúdióba icon_biggrin.gif
Szóval lesz időm visszaolvasni,bőven. De ha esetleg valakinek van személyes tapasztalata robogó bérléssel ,érdekelne több napra(3-5) mennyiért lehet egy 80-as mocit kölcsönözni,vagy ugyan ennyi napra autót (A kategóriást)?

# 9359
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196972 Üzenet linkje2012-12-31 12:48:22  Re:

Cofffos írta:

Pargán csak annyi baj van a motorral, hogy sok helyre nem tudsz elmenni vele, csak a közelébe. Nem úszod meg a gyaloglást. icon_smile.gif

Azért annyira nem vagyok lusta, hogy egészen a napernyőkig motorral megyek, ilyen 15-20 perces séták teljesen rendben vannak. icon_smile.gif

Valaki aki már volt a Sakis apartmanban az be tudná jelölni nekem a térképen hol is van pontosan? Szívem szerint a zacharias-ba mennék, csak abban turnusban amit kinéztem ez valamiért nincs benne, vagy a gardenbe, de az meg csak 3 főtől foglalható...

# 9360
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197004 Üzenet linkje2013-01-01 21:33:42  Válasz a #196941. hsz-ra Előzmény #196941

Szia Manfanatics!

Én már kétszer voltam a Bakas-ban. (Tavaly és tavaly előtt is.) Nekünk elég jól bevált, de részletesebb infót úgy kapsz, ha beírod a keresőbe, hogy "bakas apartman", és minden ezzel kapcsolatos hozzászólást kidob a rendszer.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 623 624 625 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu