Továbbá az is érdekelne, hogy Porto Katsikire hogy lehet eljutni? Fakultatív, önállóan hajóval?
Van fakultatív Porto Katsikira irodával és iroda megkerülésével is ( önállóan a kikötőben tudsz befizetni rá. ugyanaz mint az első ,de általában olcsóbb). Önállóan még autóval vagy motorral is el lehet menni, csak korán kell kelni, hogy legyen ott is időd.
Manfanaticsnak!
Sokan nagyon szeretik a Valtosos szállásokat,mert a Valtos strandot tartják a legjobbnak,Én nem tartozom közéjük.Nekem a Piso Krioneri volt a kedvenc strandom-bár mindegyikhez jártunk,és kell is mindet megnézni!-.Nem tudni,neked mi jön majd be leginkább/Nézegess képeket a 3 városban található strandról/Ezért én azt javasolnám,hogy a központban lévő szállást válasszátok,mert onnan többfelé viszonylag egyenlő idő alatt lehet eljutni.Gondolom a Rina,amelyikről szó van.Akkor konkrétan:innen kb ugyanannyi távolság a Valtos,mint a Piso-nem a városon keresztül,hanem a Green pékséggel szembeni utcán felfelé haladva.Ez most érthetetlen,de ha ott vagy,majd elmondja az id.vez.És a Piso felé haladva útba esik a városi srtand.Oda a városon kell keresztül menni,tehát fel lehet térképezni az esti vacsihelyeket is egyben...szerintem a Valtosra azok menjenek,akik nagyon csendben,a természetbe merülve szeretnének lakni,és csak a nagy homokos strandokat szeretik...szóval én a városi szállásra szavaznék!
#1969352012-12-30 10:52:52 Válasz a #196930. hsz-ra
Én általában a várostól kicsit távolabbi szállásokat szoktam nézegetni, mert általában (kategórián belül) ami messzebb van az olcsóbb és a különbözetből meg kijön a motor bérlés, azzal meg bárhol pikk-pakk ott van az ember.
#1969402012-12-30 12:45:09 Válasz a #196936. hsz-ra
Szia Manfanatics!
Tavaly sógoromék a Valtoshoz közel szálltak meg,van kisbolt,taverna,de esténként ők bementek a kikötősorra vacsorázni.Igaz autóval voltak,így azzal jöttek-mentek esténként a gyerekek miatt.Mi a Piso Krioneri közelében laktunk 2010-ben,csak ajánlani tudom azt a környéket,nagyon jó volt.
Üdvözlettel:
Napfény
Nem saját tapasztalat,de úgy olvastam itt,hogy a Bakasról nem annyira jók a tapasztalatok...a Margaritat láttam,az kivülről jónak tűnt...de mondom,én másfelé laktam
Szia Miskolciutas!
Ilyenkor ez tartja bennem a lelket,jó nézni azt a pár embert,kutyust,akik a városi strandon sétálgatnak
Mi a Bakasban voltunk,a háziasszony egy kicsit furcsa,segítségre nem kell tőle számítani,de ha egyedül intézitek a dolgaitokat és nincs nagyobb probléma az apartmanban,akkor egészen jól lehet ott érezni magatokat A mi fürdőszobánkban dugulás volt,nagyon lassan folyt csak le a víz a mosdóban,de a férjem megszerelte,kapott érte egy ingyen kávét a tulajtól (mint megtudtuk ez már évek óta probléma volt,de nem foglalkoztak vele) Ettől függetlenül bármikor visszamennénk akár a Bakasba is.A Margarita kb.100 méterre van a Bakastól a város felé,mi is csak kívülről láttuk,jónak tűnik.A Piso Krioneri nagyon jó,sokszor csak oda mentünk le,bár mi is bejártuk az összes strandot,s a Lichnos vitte nálunk a pálmát,ami az olajfaligeten keresztül nincs messze gyalogosan sem.
Köszönöm a segítségeket! Rina vagy Bakas apartman lesz ebből. Közel egymáshoz a kettő? Melyik a jobb?
Bocsánat,most látom,hogy a Rinát kérdezted,nem a Margaritát A Rina bent van a városban,a templom feletti részen,a Bakas pedig a kikötősor folytatásában,pár perces sétára a központtól,ez a parthoz van közelebb.
Én általában a várostól kicsit távolabbi szállásokat szoktam nézegetni, mert általában (kategórián belül) ami messzebb van az olcsóbb és a különbözetből meg kijön a motor bérlés, azzal meg bárhol pikk-pakk ott van az ember.
Pargán csak annyi baj van a motorral, hogy sok helyre nem tudsz elmenni vele, csak a közelébe. Nem úszod meg a gyaloglást. De mindenképp jó ötlet. Mi is szoktunk motort és/vagy autót bérelni a nyaralás teljes hosszára.
Pargára autóval mentünk, tehát ott nem kellett bérelnünk. Be tudtuk járni a környéket, de az esti bóklászás a városkán keresztül-kasul gyalogosan történt.
A csúcs egy 15 perces vágta volt a Stefanosból a Villa Nikibe. Aki tudja hol e két hely, az tudja, hogy a Stefanos a vár mellett van, a Villa Niki pedig a Kryoneri felett.
Ha minden igaz jövőhéten befizetjük az Aeolusnál az utat szeptember 15-től 29-ig zacharias stúdióba
Szóval lesz időm visszaolvasni,bőven. De ha esetleg valakinek van személyes tapasztalata robogó bérléssel ,érdekelne több napra(3-5) mennyiért lehet egy 80-as mocit kölcsönözni,vagy ugyan ennyi napra autót (A kategóriást)?
Pargán csak annyi baj van a motorral, hogy sok helyre nem tudsz elmenni vele, csak a közelébe. Nem úszod meg a gyaloglást.
Azért annyira nem vagyok lusta, hogy egészen a napernyőkig motorral megyek, ilyen 15-20 perces séták teljesen rendben vannak.
Valaki aki már volt a Sakis apartmanban az be tudná jelölni nekem a térképen hol is van pontosan? Szívem szerint a zacharias-ba mennék, csak abban turnusban amit kinéztem ez valamiért nincs benne, vagy a gardenbe, de az meg csak 3 főtől foglalható...
#1970042013-01-01 21:33:42 Válasz a #196941. hsz-ra
Szia Manfanatics!
Én már kétszer voltam a Bakas-ban. (Tavaly és tavaly előtt is.) Nekünk elég jól bevált, de részletesebb infót úgy kapsz, ha beírod a keresőbe, hogy "bakas apartman", és minden ezzel kapcsolatos hozzászólást kidob a rendszer.