Amik felmerültek bennem, ott sehol sincs kiemelve a homok színe... inkább nem is próbálkozom tovább. Mivel én még csak képeken láttam a szigetet, nincs sok esélyem
Van valakinek információja a Lefkada Vasikiki - Kefalonia Fiskardo komp járatról?
Nagyon előnyös lenne mert rövidebb a távolság mint Kiliniből igy valószínűleg olcsóbb is és elkerülnénk a Rio -Antirio hidat Nem mellesleg pedig legalább újra láthatnánk Lefkadát is
itt ki tudsz igazodni http://kefallinia.hu/index.php/kefalonia-utazas-nyaralas/kefalonia-autoval.ahogy láttam olyasmi mint korfura de hogy itt él e kedvezmény a retur vásárlásnál nem tudom.ha jo lenne az ár kapnák 50% engedményt akkor valoszinü átmenénk oda is ,ugy is járunk majd vasiliki felé és megnézük. ha nem akkor marad a közös fakultativ 20eu/fő
#2272292015-02-25 19:41:41 Válasz a #227217. hozzászólásra
Igen van Vassiliki -Fiskardo kompjárat,retúr kedvezmény nincs,normál autó 37 eur.nagy41eur felnóttjegy 8 eur,egy irányba.menetrend kb indulás előtt2 hónappal.Retúrjegy van a Fiskardo-Sami járatra, vissza irányba 20 százalék az engedmény.