#1764632011-10-12 20:05:44 Válasz a #176439. hsz-ra
Szia "sancho.dl"
Örülök, hogy reagáltál a keresésemre, így van mindenkinek fel a fejjel, "sancho.dl" barátunk is elvolt keseredve, meg "Pinga" is de lássátok mind kettőnek összejött.
"Mert ember küzdj és bízva bízz"
...Irány Nei Pori...!!!!!
#1764672011-10-13 06:50:11 Válasz a #176463. hsz-ra
most már nem vagyunk elkeseredve, az idei volt még fontos, a továbbiakban hogyan alakul már annyira nem érdekes, ha összejön akkor örülünk ha nem akkor sem esünk kétségbe
#1764682011-10-13 07:37:52 Válasz a #176430. hsz-ra
szia. köszi hogy vígasztalsz, de nem kesergek, csakhát nagyon fáj a szívem. Tudod ott maradt egy "nem illik szerelemben" Előfordul az ilyesmi csakhát nem kellett volna. A szerelem odacap le, ahol a legkvésbé várják. Jó házasság, szuper gyerek, kiegyensúlyozottság, rendezett körülmények, boldogság. Aztán történik valami, tiltakozol, tiltakozol, de már nincs menekvés. A tsted elmenekülhet, de a lelked soha. A te történeted mi?
#1764692011-10-13 07:47:32 Válasz a #176468. hsz-ra
bocsi mindenkinek a kitárulkozásért. Nem így akartam Privátban akartam elküldeni, csak így sikerült. Bocsánat, ha megbántottam ezzel valakit. Sziasztok.
#1764712011-10-13 15:35:07 Válasz a #176463. hsz-ra
Szia Gyula
Igen, én sem felejtettem el, hogy vígasztaltál és próbáltál lelket önteni belém. Most már alakulnak a dolgok. Most már a jövő nyári Görögorszgái nyaralásunkat tervezzük Úgyhogy tényleg úgy van, hogy mindig lesz valahogy.
#1764722011-10-13 15:40:00 Válasz a #176469. hsz-ra
Szia Leptokária!
Nem kell elnézést kérned. Itt mi sokan sokszor megosztjuk másokkal az esetleges gondjainkat, hiszen én és talán még sokan velem együtt úgy érezzük, hogy ez egy kis család, vagy baráti társaság, ahol megoszthatjuk mindenkivel ami a szívünket nyomja és mindig együttérzéssel és vígasszal találkozunk. Göröghonnal kapcsolatban szerintem mindenkinek van valamilyen szerelmi élménye. Van aki a tájba szeretett bele, van aki a légkörbe, van aki konkrét személybe és olyan is akad, akinek esetleg megerősítette a kapcsolatát egy görög nyaralás. Úgyhogy ha úgy érzed megosztanál velünk bármit, szerintem nyugodtan tedd meg és ha érdemben esetleg nem is tudunk segíteni, de tudd, hogy itt mindig megértő emberekre találsz...
szia. köszi hogy vígasztalsz, de nem kesergek, csakhát nagyon fáj a szívem. Tudod ott maradt egy "nem illik szerelemben" Előfordul az ilyesmi csakhát nem kellett volna. A szerelem odacap le, ahol a legkvésbé várják. Jó házasság, szuper gyerek, kiegyensúlyozottság, rendezett körülmények, boldogság. Aztán történik valami, tiltakozol, tiltakozol, de már nincs menekvés. A tsted elmenekülhet, de a lelked soha. A te történeted mi?
Az enyém is dettó csak én még az összes vagyonomat is elvesztettem. 58-évesen újra kezdeni??? Nehéz de azért Nei Pori-t nem akarom kihagyni az életemből bármi áron csak Nei Pori...mert ezt nem lehet megunni
#1764802011-10-13 21:45:20 Válasz a #176479. hsz-ra
Soha ne adjátok fel bármi nehézségek jönnek, azért vagyunk emberek, hogy a nehézségeket leküzdjük és csak a szépre és jóra gondoljunk és emlékezzünk mint Pl: Görögország és na persze Nei Pori mert ezt nem lehet megunni.
Igen, én sem felejtettem el, hogy vígasztaltál és próbáltál lelket önteni belém. Most már alakulnak a dolgok. Most már a jövő nyári Görögorszgái nyaralásunkat tervezzük Úgyhogy tényleg úgy van, hogy mindig lesz valahogy.
köszönöm
Lássátok így kell ezt csinálni ahol a baj, ott a segítség. Mert az egyik kapu bezárul a másik meg kinyílik.
#1764832011-10-13 21:52:57 Válasz a #176468. hsz-ra
szia!
majd alakul, rendeződik... az idő... tudod.
ha valakinek privát választ akarsz írni, akkor ne a válasz-ra katt, hanem a pü-re, az írása alatt. bocsi, ha már tudod...
fel a fejjel!