Ebben az évben a last minute utakra nem vehető igénybe a törzsutas kedvezmény. Éppen tegnap kaptam egy e-mailt az Apollontól. Ők irták,
Hát bizony nagyban hozzájárul az elmult hónapok görögországi eseményei. Na meg érezhető az évek óta tartó gazdasági válság. Tetőzi miég a mostani belviz-helyzet.
Személy szerint nem láttam kaszinót,de Én is szeretek pókerezni ,a haverom aki velünk jön katona és ott is gyakran pókereznek.
Szóval esetleg aki kint él szolgáltathatna nekünk kis infót erről a dologról.
Katariniben láttam,de az kb 15km. Az nem segít ki.
Na majd utána járunk akkor haverral egy estén hogy mi is a helyzet
Egy barátom akar jönni ezzel a tízezres akcióval és állítólag június 1-től már nem kell útlevél Szerbiába, Macedóniába meg azt hiszem eddig sem kellett. (tudom, hogy egyik sem EU-s)
#1371422010-06-03 10:23:06 Válasz a #137139. hsz-ra
Macedóniába tavaly júniustól lehet személyivel belépni, Szerbiába idén május 28-án hirtdették ki, csak ebbe a nagy átalakulósdiba a külügyminisztérium sem adott eddig pontos infót.
Az autós topicban is boncolgattuk ezt.
Az Apollon Travel faxot köldött az érintett utazási irodákba, hogy KELL útlevél, minden utas vigyen magával. Szerbiában még nem teljesen egyértelmű a helyzet.
Sziasztok, mi csak julis 13.-án indulunk de nem tudom hogy bírom ki addig, ez előtt minden évben volt szerencsénk Paralián nyaralni de az utóbbi 2 évben sajnos a válság miatt ez elmaradt, de reméljük az idő alatt nem változott túl sok minden kint. Ahogy olvastam minden a régi kivétel a benzin árakat. Idén Paralia mellett szállunk meg egy campingben, pár éve már volt szerencsénk és akkor nagyon jól éreztük magunkat ott így hát oda térünk vissza.
Egy fórumozó társunk volt olyan kedves és telefonált az útlevél ügyében és elvileg lehet személyivel menni. (azt nem tarom valósnak,hogy meghírdetnék és a határon meg nem engednek át)
A hozzászólás az autóval görögországba topic-ban volt a napokban(csak lusta vagyok megkeresni )
Zsolesz, mi is egy kempingbe megyünk az éven egy lakókocsiba. Jó ,mert sokkal jobbak az árak,mint ,ha szállodába, apartmanba mennél,egyébként meg a körülmények ugyanolyan kulturáltak, egyébként az árak tényleg hasonlóak voltak, az üzemanyag kivételével. Viszont ,lehet,hogy főszezonban emelkednek.(bár lehet,hogy az éven most eddig merészkednek)
#1372262010-06-03 17:59:31 Válasz a #136946. hsz-ra
Kedves Emici!
Sziasztok.
Nem szeretnélek elkeseríteni, de amikor mi voltunk Paralián szeptember első hetében, összesen a part közelében a vízben láttam egy hét alatt 3 medúzát. Átmentünk O.B-re egyik nap, hogy ott is kipróbáljuk a partot, és csak úgy nyüzsögtek a medúzák a vízben a háló ellenére. A görögök lapáttal hozták ki őket a partra, és ásták a homokba.
Szerintem nem lehet általánosítani, hogy itt van medúza, ott nincs. Épp milyen az áramlat, hol milyen a vízhőmérséklet, épp mennyien vannak a parton és a vízben emberek.
De azért nem rossz választás O.B sem...nem azért írtam, hogy keserítselek...