Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9466
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198554 Üzenet linkje2013-02-02 21:50:43 

Ja, ...és kis halat, olyan kis csíkosat tényleg elég sokat lehet látni (meg néha érezni is) icon_biggrin.gif szabad szemmel is a teljesen átlátszó, kristálytiszta vízben.
Amikor a melledig ér a víz, akkor is látni a "medence" alját. icon_biggrin.gif

# 9467
Albert
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198555 Üzenet linkje2013-02-03 08:28:59 

Sziasztok!

Volna egy gyakorlatias kérdésem: Pargán, vagy a környékén van valamilyen nagyobb üzlet, bevásárló hely ( Dia, Lidl,Arbavitions)?

# 9468
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198557 Üzenet linkje2013-02-03 10:20:39 

Albert írta:
Sziasztok!

Volna egy gyakorlatias kérdésem: Pargán, vagy a környékén van valamilyen nagyobb üzlet, bevásárló hely ( Dia, Lidl,Arbavitions)?

Szia!

Legközelebb Igumenica-ban van Lidl és Aldi. Kb. 30 km. Amerre az A2-es autópályára kell lefordulni, amikor elhagyjátok Igumenicat.

# 9469
Albert
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198561 Üzenet linkje2013-02-03 15:01:25  Válasz a #198557. hsz-ra Előzmény #198557

Köszi az infót.
# 9470
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198566 Üzenet linkje2013-02-03 17:38:26 

Ez a vizibicikli jó ötlet icon_smile.gif Múlt nyáron Zakyn is volt, ott pedalos néven futott icon_smile.gif Az jó, ha azzal is be lehet mászkálni a környéket. Nézegettem egy csomó videót és képet midnenfele. Nagyon sok helyen a Bacchos nevű éttermet mutatják. Tényleg olyan hangulatos, mint a videókon? Azután a mellékutcákban is vannak kis üzletek és hangulatos kis helyek, boltok, amikről eddig még nem hallottam icon_smile.gif Jaj de messze van még...
# 9471
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198575 Üzenet linkje2013-02-03 19:36:50 

Szia Sancho!
A Bacchosba mindig nagyon sokan vannak. Legtöbbször várni kell az asztalra. Pedig mi augusztus végén voltunk, de itt minden este teltház volt.
A várhoz vezető sikátorból nyílnak kicsi, szűk mellékutcák. Nagyon-nagyon romantikusak ezek. Annyira szépek, érdekesek ezek a velencei stílusban épült házak! Egyrészük már felújított, de még nagyon sok ott áll a maga valójában. Érdemes ezeket felfedezni. Nagy jó kis üzletekre bukkantunk ezeken az eldugott helyeken. Igy találtunk rá pl. egy műszaki boltra, amelyet ezeken a nyaralóhelyeken nem igen látni. Minden estére jut valami új látnivaló. Unatkozni nem fogtok, azt garantálom. Egy hét biztosan kevés, hogy mindent felfedezzetek. Mi például termő banánfával is találkoztunk Pargán.

# 9472
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198617 Üzenet linkje2013-02-04 12:58:40 

Zachariasban mennyi a klíma felára? Szúnyogháló minden szobán van?
# 9473
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198626 Üzenet linkje2013-02-04 15:21:47  Válasz a #198575. hsz-ra Előzmény #198575

Szia Gudli!

Sajnos vannak felkapott helyek, ahova nehéz bejutni, de a videókat elnézve biztos jó hangulat lehet. De láttunk más vendéglőket is, biztos azok is klasszak lehetnek. Nekem azért volt szimptatikus, mert úgy láttam, hogy táncolnak benn és nekem mindig nagy élmény ha valami zenés helyen lehetek és rophatok egy picit valami görög táncot icon_smile.gif A kis utcákat biztos felfedezzük, a várba is felmegyünk majd és még ki tudja majd merre is jutunk icon_smile.gif Minden nyaralásunkon elkóborlunk, szerintem idén sem lesz másként icon_smile.gif Gondolom hogy kevés lesz az egy hét, de sajnos csak ennyi jutott és igyekszünk majd minél több mindent meglesni icon_smile.gif

# 9474
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198628 Üzenet linkje2013-02-04 17:57:36 

sancho!
A Bacchos nekünk is a kedvencünk volt,igaz,mi 2009-ben voltunk,de akkor úgy volt,hogy az egyik pincér "az utca felé dolgozott",vagyis fogta a vendégeket...ha megálltak és néztek befelé,ha tele is volt,szólt,hogy csak kicsit kell várni,és addig a partnál várjunk,és hozott a ki ouzót,bort,kólát,sört,amit kértünk,persze ez ajándék volt.Egyébként megérte várni,mert-bár sok jó étterem van a parti sétányon-szuper jó kajákat adtak itt is!
Mi még a szomszédos Zorbast is szerettük ,és szintén a parton a Tu Souli nevű halétteremben ettünk jókat.Akkoriban a Pyson-a kis strandon,benn,tehát nem előtte az úton,-is nagyon dicsérték az éttermet,de annyit nem tudtunk kipróbálni,meg mire odaértünk volna,mindig elcsábultunk máshová...(Mi magasan a hegyen,a hajdani Walteros Christinában laktunk)

# 9475
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198630 Üzenet linkje2013-02-04 18:22:17  Válasz a #198566. hsz-ra Előzmény #198566

http://s7.directupload.net/file/d/3156/pp332sld_jpg.htm

Ez is egy nagyon hangulatos kis taverna a Bakas utcájában, "Jannis" a neve. Kb 100-150 méterre van a Bakastól, csak nem a központ felé kell indulni, hanem éppen ellenkezőleg. Nagyon szép a környezete is, olajfák, és mindenféle zöld lombok között. Nem drága, minden este telt ház van.
Mindkét alkalommal ott tartottuk a búcsúvacsoránkat. icon_smile.gif

# 9476
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198636 Üzenet linkje2013-02-04 20:04:50  Válasz a #198628. hsz-ra Előzmény #198628

Szia Miskolciutas!

Nagyon sok videót néztem a neten és sok vendéglőt láttam icon_smile.gif A másik amit nézegettem és tetszett a Sakis volt. A Bacchosnak ez a kedvessége, hogy ha nincs hely, akkor is marasztalnak és szólnak ha nincs hely tök jó. Nem tudom ez a szokásuk meg van-e még, de majd mindenképpen meglessünk, mert legalább egyszer szeretnénk kipróbálni. icon_smile.gif Bár mindig az van hogy majd végigesszük az éttermeket, de aztán van hogy egy megtetszik és mindig oda megyünk vissza, vagy mint nálatok is, mire odaérnék, addigra valamiért bemegyünk egy másikba icon_smile.gif A Zorbast csak futólag láttam a videókon, de a Tu Souli-t belülről is mutatták. Majd még visszamegyek a videomegosztóra és tovább lesem a videókat icon_smile.gif Bár úgy gondolom majd személyesen lesz éedekes felfedezni a jó helyeket, de a tanácsok és élmények mindig sokat segítenek. Mi a Bakas-ban lakunk majd és állítólag az nincs olyan messze mindentől,mint a Rina...

# 9477
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198637 Üzenet linkje2013-02-04 20:08:53  Válasz a #198630. hsz-ra Előzmény #198630

Szia pévi!

Ezt is felveszem a megnézendők listájára és majd ellátogatunk hogy személyesen hogy látjuk a dolgokat icon_smile.gif A Bakashoz közeli volta pedig külön jó icon_smile.gif Majd megpróbálok rákeresni, mert láttam a videókon néhány olyan vendéglőt, ahol kinn a fák alatt tipikus kockás asztalterítők voltak és ott eszegettek az emberek. Valamikor Paleo Poriban láttam valami ilyet és akkor elhatároztam, hogy egyszer szeretnék egy ilyen helyen meginni egy pohár bort és falatozni valamit icon_smile.gif

# 9478
Opi064
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198641 Üzenet linkje2013-02-04 21:18:43  Válasz a #198637. hsz-ra Előzmény #198637

Van egy olyan kockás terítős hely, aminek még párját nem láttam: A parti főtértől (ahol a vasmacska van) indul felfelé egy nagyon szűk utcácska, autó el sem férne és ott van egy vendéglő, ahol estére kihúzgálják az asztalokat-székeket az utca közepére. Ott eszik-iszik a jónép, de az utca nincs lezárva, az asztalok között kell ellavírozni az arra sétálónak. És ami a durva: ez senkit nem zavar!
A másik jópofa taverna: A kicsi Cryo strand lejárata mellett van, a specialitásuk: egy héten 2X zenés, táncos vacsorát szervíroznak. Ez úgy történik, hogy van az Öreg tulaj és többnyire 2 pincér (a tulaj is beáll felszolgálni). Amikor kiosztották a kaját és van egy kis szabadideje a személyzetnek, nekiállnak klassz görög muzsikára zorbát járni. És ez megy egész este, baromi hangulatos és családias.

# 9479
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198643 Üzenet linkje2013-02-04 21:39:27  Válasz a #198641. hsz-ra Előzmény #198641

Opi!
Az az utcai kockás terítős a Sakis. Ott is, ha nincs hely, akkor a sorban állókat ouzoval marasztalják. icon_smile.gif
A breki nevű fórumtársunk tett fel még tavaly (és tavalyelőtt is egy videot a Sakisról, ahogy a pincérek táncolnak.
Mi is voltunk kétszer a Sakisban, de sajnos egyszer sem sikerült kifogni a táncot. De azért nagyon szuper hely! icon_smile.gif
http://s14.directupload.net/file/d/3156/ncfqhqqq_jpg.htm
Ez már kezdődő szürkületben készült a Sakisról, de azért a "feeling" átjön... icon_wink.gif icon_smile.gif

# 9480
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198644 Üzenet linkje2013-02-04 21:42:43  Válasz a #198641. hsz-ra Előzmény #198641

Ja, a másik amiről írsz a kis strand mellett, az meg a Kryoneri taverna.
Sancho! Na, ez is 100 méterre van a Bakastól. Az erkélyre odahallatszik a zene. icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 631 632 633 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu