Néztem én is a Grandtours honlapját de nagyon nem lettem vele előrébb. Mert valamelyik hozzászólásnál olvastam hogy semmiképp ne falra néző szobát válasszunk mert ott inkább befelé látnak mint kifelé
A képen nekem is úgy tűnik mintha az kicsit járda szint alatt lenne, aztán ez így nekem nem nagyon tetszik. Csak gondoltam aki volt már ebbe az apartmanba (sarti holiday) az megtudja mondani hogy van e különbség az egyes épületrészek között mert ha jól emlékeszem azt is olvastam vhol hogy van amelyiket felújították de van amit még nem ....
Légyszi aki volt már itt az írjon !!!!!!!!!!!!!!!!!! köszike
Az utazás nem változott az elmúlt évekhez hasnolóan.az oda út 20 óra volt a vissza út kb ugyan annyi.
Sassos még míndig nem szimpatikus számomra. Angelo annál inkább!A Kalóztúrára még míndig érdemes befizetni mert nagyon szép élményekkel gazdagítja a nyaralást!Az Ovelixben a kaja minősége nem változott és az ára sem.A narancspart egyre zsúfoltabb és egyre több Magyar jár vadkempingezni.Ha nem érkeztel reggel 8 óra környékén akkor nem lesz helyed.A Platánia étterem nagyon barátságos hely!Nagy választék és hatalmas adag!Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! A Relaxot hanyagoljátok.....összekeverték a rendeléseket és még azt se tudták össze adni,hogy mennyi a végösszeg...elég tré volt.Persze (Nyeg)Leó ezt a helyet ajánlja.....(nem tudom mért a legrosszabbakat) Az Avra szintén gázos.....valahogy nem volt kedvem enyhe émelyítő dögszagban enni.Nem is próbáltuk be.Ezen felül igazat adok a helybélieknek.Ahol este 8 és 11 között nem ül legalább 20 ember oda ne is menj!Zöldséget és üdítőt Sassossal szembeni üzletben érdemes venni.Van egy magyar srác aki segít mindenben!
Ha banánozni akartok vagy jetsky-t bérelni akkor CSAK az Africaffe-ba menjetek! (Sartitol kb 5 km) De a kalózhajó megáll ott ezért is érdemes velük tartani!( még az is lehet ,hogy kaptok kedvezményt).
Nagyjábol ennyi.Ha van kérdés szívesen válaszolok ha tudok!
Üdv.újra itthon kedves fate!!Gondolom jöttetek a nyárból az őszbe ez elég kiábrándító lehetett Annyi kérdésem lenne,hogy felsorolnád azokat a helyeket,ahol szerinted érdemes kajálni,vásárolni (mondjuk a neve érdekelne és az,hogy nagyjából hol található Mi még csak 9-én indulunk és gyűjtögetem az infókat egy mappába,aztán az utolsó napokban majd kinyomtatom (mert ennyi dolgot már nem tud megjegyezni az agyam
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!
Hello Fate!Hát ez teljesen jól hangzik, remélem én is hasonló jó kis beszámolót/infókat rittyentek össze ha hazaérünk.
Ez az Africaffe amit írsz Sartitól délre vagy északra 5km? A banánt kipróbálnánk, de eddig csak sarti beachről olvastam, hogy ott van.
Köszii
Szia Fate!
Hát Nektek is letelt?Azért remélem jól éreztétek magatokat!a beszámoló olyan rutinosnak tűnt!Egyébként mindenben egyetértek Veled!Leó kiábrándító,Avra szintúgy,szupermarket magyar sráccal OK,Kalózhajó 5*,narancspart nekem nem jött be,Banán -karika Africaffe-n szuper és tényleg van kedvezmény a Kalózhajósoknak:10 euró/fő!
Na de mizu Sanchoval ?Találkoztatok?Ők még mindig süttetik a hasukat,nekünk meg lassan be kell fűteni!?
Szia imke64 !
Jól értettem, hogy fogjátok magatokat és beültök egy autóba - lezúgtok Sarti-ra és utazási irodát kihagyva magatoknak szereztek szállást? Mi is így gondoltuk de most lenne az első alkalom !
Pár jó tanács jól jönne ! Gyerekre (5éves) adnak kedvezményt? Esetleg 2 ágyas studióba megengedik, hogy köztünk aludjon. Sarti melyik részén van olyan apartman ami közvetlen a parton van ( 50m )
Milyen nyelven kommunikáltatok a tulajokkal?
Előre is köszi az infókat !
Szia Fate. Üdv újra itthon. Érdekes dolgokat irtál. Sassosnál és a Relaxban is ettünk, nekünk nem volt vele problémánk. Az Avráról mások is irtak rosszat, igy ki sem próbáltuk. Leó meg (inkább nem mondok semmit). De azért remélem jól éreztétek magatokat.
Lady!
Ez nem jogszerű!Amit foglaltál és amiért fizettél azt kell,hogy kapjátok!Szerintem ne fogadd el a másik apartmant!Én is azt vallom,hogy úgyis csak aludni járunk az apartmanba,de bizonyos határokig!Azért ne egy szuterénbe menjek ugyanannyiért!
Szia Kszifiasz!
Rég nem írtam Neked,gondoltam rákérdezek:augusztus ?????????
Még mindig nagyon irigy vagyok,főleg ,hogy jópáran visszamentek még idén Göröghonba!!
Hát igen Leo!!!!
Flegma,szétszórt,nemtörődöm..............stb.,stb.,stb.
Tudjátok mi a legjobb Sartiban?Hogy minden negatívum hazatérve pzitívumnak tűnik és máris mennék vissza !!!!!!!(még Leohoz is)
Köszi aki hosszászólt
Tudod Beszter az a furcsa hogy ha már én lefoglaltam valamit és ki is fizettem akkor miért variálnak, hogyha ugyanolyan jó mindegyik szoba akkor a kinti munkatársnak miért nem jó az a szoba ahova minket akartak áttenni?! érdekes .....
meg a honlapukon ahova minket áttettel az 2db egyágyas szoba én meg direkt dupla ágyasat kértem... hát furi de nem is hagyom magam épp olvasgatom a véleményeket hogy ki mit ír máshol az apartmanrór aztán ahova tennének az falra néző szoba ahová inkább befelé látnak mint én kifelé
Szia Beszter.
Augusztus 12.én indulunk. Én 2005 óta kerülöm Leót, akkor voltunk velük utoljára hajókiránduláson. Más probléma is van vele, de ezt nem részletezném itt. Attól függetlenül szivesen megyek Sartira.