Hm, milyen jó idegenvezető lehet, ha riogatja a vendégeket.
Különben érdekes, mert a doki meg állítólag azt mondta, hogy ez a hal csak makrigialosnál van (ott sem sűrűn). Mindegy, én nem riogatni akartam vele senkit, és nem is kivánom senkinek. Aki úgy gondolja, hogy nagyobb biztonságban érzi magát, az vegyen cipőt, végülis akár egy kagyló is elvághatja a lábát. Hátránya nem lesz belőle senkinek. És még a forró homok sem égeti a talpát
Ezzel a dragon fish-sel minket is riogattak 2 éve. Miután a telepített id.vez. elmondta az első nap, a nyaralás alatt alig voltam a tengerben. Nem volt túl jó
Betty, téged melyik tengerparti részen csípett meg? A tömegnél vagy az elhagyatottabb részen?
A templommal, ha szemben állsz, akkor a moló bal oldalán voltam a vízben, nagyjából 2-3 méterre a moló után. Először azt hittem, hogy kagylóba léptem, mert egy éles fájdalmat éreztem csak. Aztán amikor kimentem a vízből, elkezdett dagadni, akkor már tudtam, hogy nem kagyló. Egyből doki, aki mondta, hogy mi volt az, és kaptam 2 injekciót. Majd miután a méreg még látszódott, egy újabb szuri. Azt mondta, nem gyakori, de ha bárkivel ilyen történik, azonnal menjen orvoshoz! Nem akarok riogatni senkit, mert előtte éven nem találkoztam vele, és az orvos is azt mondta, hogy ritka, hogy ennyire közel legyen a parthoz, de lehet Paralian is "sárkányhal". Viszont ennek ellenére legközelebb sem húzok cipőt!
Szerintetek,hol érdemes nézni a VB bronz meccset és a döntőt paráliában?
Az a szerencse ért,hogy 10.én már kint tudom nézni ,aki most kint van mi a tapasztalata? Van kivetítő vagy Tv-n nézik?
Azt sajnálom,hogy a görögök nem jutottak tovább,biztos jó hangulatott hozott volna nagyon!
Szia Betty-Győr!Olyan kérdésem lenne tudsz bövebbet írni a quad túráról?Hol kell befizetni rá,mennyi lenne,s hogy zajlik ez a program???köszönöm
Szia! A Caravel apartmanban találod Panost, aki szervez Quados túrákat. (A Grandtours honlapján meg tudod nézni az apartmant is és Őt is:) )
Kétféle út van, egyik az Olymposra, a másik a parton. Kell hozzá jogsi, két ember megy egy quaddal, viszont előre kell szólni neki, mikor szeretnétek menni, nem megy minden nap. Ő görög, de nagyon jól beszél magyarul, nagyon aranyos, és megmutat mindent. Mi egy parti túrán voltunk vele, egész napos, reggel mentünk, egy kis étteremben ebédeltünk, aztán kilátó, mindenféle buckákon, bokrokon keresztül irány a természet, az ottani növények és állatok természetes környezetben...
Elvitt kagylót szedni is, és olyanokat találsz, mint amit a boltban árulnak (nagyok és gyönyörűek), Paralián nem tudsz olyat szedni. Nekem ez volt a legnagyobb élmény, nem szervezett tömegprogram, ahol sietni kell. Az árra nem emlékszem, de benne van a quad-bérlése is . Jah, és én sem vagyok gyakorlott sofőr, féltem is tőle, de bele lehet jönni, és nagyon vagány dolog, szerintem érdemes kipróbálni.
#1410952010-06-25 00:17:06 Válasz a #140969. hsz-ra
Szia!
Mi Theo-féle quadtúrán voltunk. Első megálló két templom szerű épület,onnan lehet gyönyörűeket fotózni,valamint elvisz egy hogyis mondjam,zeusz kád szerű
tavacskához,ahol lehetőség van fürdőzésre a gyönyörűtiszta vízbe (állítólag kevesen ismerik ezt a helyet)
Aztán Litochoro, Zeusz kád, majd elvisz egy teljesen üres tengerpartra,ahol grillez nektek húst, tzazikivel, és fürdőzhetsz ott is vagy két órát.Amerre elnézel egy lélek nincs a parton,egy lakatlan szigeten éreztem magam A parton nagyon különleges dolgokat lehet találni(nautilus ház),valamint van ott egy szikla a vízben,amin hatalmas tengeri élet van(sünök,kagylók,halak,szivacsok).
50euró egy quad,ketten mentünk vele,és ebben benne van az ebéd,amivel nem spórolt,akkora szelet hust grillezett mindenkinek hogy csak puszogtunk miután megettük
Képeket nagyon szivesen küldök neked ha adsz egy emilcimet,egy félórája szenvedek a képfeltöltéssel és nem sikerül [/img]
#1411192010-06-25 10:04:06 Válasz a #141096. hsz-ra
Sziasztok!Köszi Betty Győr!Nagyon jó proginak hangzik a quad túra:)Azt szeretném kérdezni Ancsa,hogy az 50euró 1quad ra vonatkozik és 2emberre?50erón kivül valamire még kell fizetni a quad túrán?
Köszönöm szépen a képeket.Esetleg ha valaki tudna küldeni képeket az ino apartmanról azt megköszönném,mert az ino és a menta között gondolkodom.mégegyszer nagyon szépen köszönöm a képeket