Kedves Valcsi!
Köszönöm az információkat.Nagyon szép a kép alapján a ház.
Azt hiszem ennél maradunk.Voltunk már Sartin,de akkor az Agni-házban voltunk,az is nagyon klassz volt de mostanra nagyon drága lett.
Köszi mégegyszer
Üdv
Katus
Ezt nem is tudtam, hogy ott van a buszparkoló. Mikor én jártam Sartin, akkor a buszok nem itt, hanem a kis hídnál lévõ placcon parkoltak az ófalu és a village rész között.
Egyébként tényleg nagyon jó helyen van a Triphon minden szempontból. A kilátás pedig pazar az emeleti szobákból.
Ezt nem is tudtam, hogy ott van a buszparkoló. Mikor én jártam Sartin, akkor a buszok nem itt, hanem a kis hídnál lévõ placcon parkoltak az ófalu és a village rész között.
A buszparkoló a kishíd mellett van most is és szerintem ez az apartman ott van a parkoló mellett közvetlenül. (vagy ez mégsem az az apartman, amirõl beszélek...?)
A Triphon nem ott van a kis híd mellett. A tengerparti úton mész a village részen (a parkoló után, az ófaluval ellenkezõ irányban), és az utolsó tengerparti ház a Triphon, mielõtt felkanyarodik az út a fõútra.
A Gallini apartman van mellette. Itt található a foci és kosárlabda pálya is.
Hiába is nézted volna valószínûleg, mert mikor én a Triphonban nyaraltam, akkor legnagyobb megdöbbenésemre nem a Tripfon név volt kiírva a ház falára, hanem az hogy "Panoráma".
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy van-e Sartin egy Michalis nevû apartman?
Hallani már hallottam róla, képet is találtam a neten, de egyik utazási irodánál sem találtam meg.
Bármilyen infó érdekelne, hátha közelebb jutok egy esetleges elérhetõséghez!
Köszönöm:
Riella
Szia Jox!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Sajnos én is csak ezt az oldalt találtam, és õk egy utazási iroda. Velük már felvettem a kapcsolatot, õk írtak egy árat, amit állítólag a apartman honlapjáról szedtek le. És ezt a honlapot, vagy valamilyen telefonos elérhetõséget nem sikerül összeszednem.
Mégegyszer köszönöm!
Riella
Sziasztok!
Volt szerencsém Görögországban nyaralni háromszor, de Sarti eddig kimaradt. Az idén ünnepelni szeretnék és az államvizsga fáradalmait kipihenni.
Az apartmanokról szeretnék érdeklõdni.
Az ok: A tavaly nyáron szokás szerint regge 9 kor kitettek minket az apartmanból és vártuk a buszt, ami csak du 4 kor érkezett meg (sokat álltak a határon). Se egy csomagmegörzõ szoba se wc. Ott ültünk a csomagok mellett az apartman elõtt. Tulajdonkppen az utcán. Széket legalább adtak meg némi árnyék is volt.(mások nem voltak ilyen szerencsések) De ez a lényegen nem változtatott. Az utolsó nap csomagörzéssel telt. Állítólag minden szoba foglalt volt.
Szóval ha itt is sikerül ilyen helyzetbe keveredni akkor mire számíthatok csomagmegörzés és wc szinten? Melyik apartmant/apartmanokat ajánlanátok, hogy gondtalan legyen a nyaralás?
Szia Valcsi!
Nagyon szépen köszönöm a hasznos információt! Valamit nagyon félrenézhettem, mert az Apollónnál is keresgéltem, de úgy látszik valamiért nagyon félre néztem. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm mégegyszer! Fel is veszem velük a kapcsolatot!
Sziasztok!
Kosmas apartmanról szeretnék érdeklõdni. Állítólag van ott egy pékség és azt hallottam ,hogy ez miatt "zajos".
Az épület nem néz ki rosszul,de ha valakinek van személyes tapasztalata,szívesen meghallgatnám.
Köszönöm! Niki!