Sziasztok!!! Most tervezgetjük a nyári nyaralást, és Neos Marmaras is rajta van a listán Azt szeretném kérdezni, hogy milyen éjszakai élet van? Kis nyugis hely, vagy azért fiatalos? Milyen az átlagéletkor? Köszönöm a segítséget!!!
#2076002013-07-24 21:32:29 Válasz a #207590. hsz-ra
Én is kérdeztem pár hónapja,milőtt lefoglaltuk a szállásunkat és azt mondták,hogy vannak bárok és van 1 szórakozóhely is.Elég nyüzsgő az éjszaka,de azért nem Parália.
Én is mindig úgy keresek nyaralásnál helyeket,hogy legalább 1 szórakozóhely legyen már.Ahol meg nagyon azt írják,hogy csendes,oda nem megyünk.
De mi átmegyünk Sartiba bulizni ,ha van itt ,ha nincs:lol:
Nekem Paralia nagyon sok volt, mondjuk akkor barátnőkkel voltam, és persze szuperül éreztük magunkat Párral nem mennék vissza. Olyan helyre vágyom, ahol azért nincs tele részeg tizenévesekkel, de 10 után nem alszik mindenki
Üdv mindenkinek Marmarasreól!
Ez a leszebb helyek egyike,ahol eddig jártunk.Nem is értem,hogy eddig miért nem választottuk ezt vagy miért kerülte el a figyelmünket?!
Ez egy nagyobb város féle,nyüzsgő,dimbes-dombos,tele öblökkel,égszín kék tengerrel,hínár sehol.Rengeteg látnivaló,itt nem lehet unatkozni.
Átmentünk Sartira,az egy nagy rakás szar,pici tengerparti település.Mi nem is értjük,hogy mit szeretnek mások benne?!Persze ízlések és pofonok....
Nikitben piac,tele mézes termékekkel és mézzel.
Olinthos az elnéptelenedett város,a híres mozaik padlóval szintén nagyon szép.Polygiros a főváros,ez nem érte meg,de innen mentünk fel a Holomthas-ra,ahol gyönyörű panoráma tárult elénk.
Itt van még Maramarasnál Porto Karras,a luxusüdölővel.Írták,hogy fizetni kell,meg nem lehet bemenni....mi bementünk és ott is pancsiztunk a medencékben,meg a tengerben.Ott is koktéloztunk a medencénél.
Igaz,hogy mi a tenger felől mentünk be,de a másik végénél pedig ott van egy stand féle,ahol ki van írva,hogy magánterület,de mi nem innen mentünk be.Itt van a kikötő is amúgy.
Sziasztok !
Talán jövöre ide megyünk Neos Marmaras-ra és kérdezném hogy milyen a tenger partja ,hogyan mélyül és menyire mély stb.
Esetleg valaki képet tudna róla fel tenni ide ?
#2104682013-09-30 20:08:00 Válasz a #210406. hsz-ra
Szia!
Én csak ajánlani tudom
Karras felé homokos a part,a kikötő után,a másik felében a városnak vannak az öblök ill.egy újabb hosszas,homokos part.Na,itt voltak a magyarok,mert itt van a Grand-nak az apartmanja(apartmanjai).
Az öblöknél kavicsos,lenmagra hajazó kavicstörmelék és a hagyoldalban lépcső,korláttal lefelé résznél pedig szikla,sziklával.Nekünk ez tetszett a legjobban,mert nagyon szép volt.Nagy Marmaras,sokat kell sétálni,ha tényleg végig akarjátok járni egyik pontjától,a másikig.
A pékségek elsőosztályúak,nagyon szeretjük a aMarmarasi pékséget és cukrászdákat.
Teszek még fel képeket,ha majd nálam lesznek.Én csak párat csináltam,de a párom profi fotos,majd azokból teszek fel a városról is,én nem csináltam képet a városról ill.mindig otthon hagytam a fényképezőgépet,amikor elmentünk enni