Valahogy én is elvesztettem,na de ne törődj vele Pinga majd megtaláljuk!!!
Hello. Ja, csak mert vki hozzaszolt, meg en is, de vegulis "torolve" lett, legalabbis igy gondolom, mert reggel meg ott volt a hozzaszolasaimnal, de utana eltunt.
#1769992011-11-05 20:17:38 Válasz a #176977. hsz-ra
Ez igen "sancho.dl" barátom.
KEDVES "AniFeri" azért ugye nincs harag, megkövetlek és bocsánatot kérek ha megsértettelek, de tudod én egy Görög imádó "őrült vagyok"
Jó hétvégém van ma is dolgoztam 12-órát és közben költözöm is azt sem tudom hol áll a fejem. De a hellaszra kel, hogy legyen időm.
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni.
#1770002011-11-05 20:28:16 Válasz a #176965. hsz-ra
Helló "leptokária"
Nem hiszem, hogy a közeljövőben én társat fogok keresni, elég volt a csalódásból. Túl sok lenne már egymás után. És távol álljon tőlem, hogy a kedves hölgy "ismerős" fórum társakat megsértsem. Azt szokták mondani az életben egyszer fent egyszer lent. Hát én most nagyon lent vagyok, az a bizonyos béka feneke alatt. De juszt is megyek jövőre Nei Pori-ba.
KEDVES "AniFeri" azért ugye nincs harag, megkövetlek és bocsánatot kérek ha megsértettelek, de tudod én egy Görög imádó "őrült vagyok"
Jó hétvégém van ma is dolgoztam 12-órát és közben költözöm is azt sem tudom hol áll a fejem. De a hellaszra kel, hogy legyen időm.
Dehogy, nem haragszom.
Egyébként azért sincsenek görög zenék a videóim alatt, mert a Zorbán kívül nem nagyon szeretem őket.
#1770062011-11-06 06:52:01 Válasz a #177000. hsz-ra
Szia Gyula! Most úgy látszik, nekem kell, hogy lelkesítselek! Ne keresdd a nőt! Jön az magától, ha akarod, ha nem. Éldd a saját életed! Ha megfelelően élsz, békében vagy önmagaddal és a saját utadat járod, akkor majd jön a megfelelő. Valószínűleg pont az akit nem is vártál volna. Hagydd történni a dolgokat, és érezdd jól magad!
Dehogy, nem haragszom.
Egyébként azért sincsenek görög zenék a videóim alatt, mert a Zorbán kívül nem nagyon szeretem őket.
Vannak elmentve Demis Roussostól nagyon jó számaim, de nem tudom ki tenni őket.
#1770102011-11-06 07:35:02 Válasz a #177009. hsz-ra
Szia "leptokaria" Nem vagyok elkeseredve, csak hát az egyik csapás a másik után, igyekszem túl tenni magam a dolgokon. Még az a szerencse, ha érzem, hogy magam alatt vagyok akkor nézegetem a Hellasz fotó albumokat. Sajnos a régi videó felvételkhez nem merek nyúlni mert, az emlékek feltépik a sebeket. Nem panaszkodom és köszönöm a vigasztalást. Én is csak azokon igyekszem segíteni akinek nehézségei vannak, hogy fel a fejjel mindig van egy kapu ami kinyílik és eléred a kitűzött célokat.