#1770182011-11-06 16:10:17 Válasz a #177014. hsz-ra
Szia Kedves "leptokária"
Tudod ebben a korban már nem kimondottan csak a "NŐ" hiányzik, olyan társ kell aki veled van jóban rosszban. És nem csak az anyagiak vezérlik szinte cső látás szerűen. Köszönöm, hogy vigasztalsz igyekszem úrrá lenni magamon, nemes célokat kitűzni. Pl: Nei Pori! Természetesen akkor ember az ember ha felül kerekedik a nehézségeken és éli minden napi életét.
Üdv Gyula!
#1770192011-11-06 16:52:36 Válasz a #177018. hsz-ra
Kedves Gyula!
Fel a fejjel kedves Gyula!
Én 2 éve váltam el, minden évben úgy indulok neki, hogy majd csak lesz valahogy, és eddig minden évben szerencsém volt, mert sikerült eljutnom Görögországba, és remélem ez jövőre is így lesz. Pedig minden évben hazardírozom hogy talán nem, de aztán mégis összejön, mert így egyedül is nagyon akarom.
#1770212011-11-06 17:58:46 Válasz a #177020. hsz-ra
Kedves "vscotina"
Persze, hogy nem csüggedem, soha világ életemben nem szerettem hazardírozni, szerettem a dolgaimat előre betervezni. Sajnos volt egy jó párszor, hogy az élet közbe szólt, de azért Görögországot soha nem hagytam ki az életemből. Ezek után is csak egy célom van, hogy az egész évi szürke hétköznapokhoz erőt merítsek, és ez nem más mint Nei Pori ahol feltöltődöm energiával, na meg itt a kedves fórum társaim, már engedjétek meg, hogy úgy mondjam KEDVES BARÁTAIMLETTETEK. Üdvözlettel Gyula!
#1770222011-11-06 18:12:47 Válasz a #177020. hsz-ra
Kedves "jamasz"
Nagyon sok munka lehetőség van és itt ahol én lakom van lehetőség az elhelyezkedésre, csak írd meg mi érdekel mihez értesz, élelmiszer ipar, autó gyártás, {márkát nem írok} autó alkatrész üzemek, eladók! nehéz ipar, de ez gondolom nemigen érdekel téged mert ha jó emlékszem ugye hölgy vagy?
Üdvözlettel Gyula!
Gyula
van nálatok frisskenyérvágo és mosogatoi állás? elmennék oda dolgozni
A padláson kellene vasvillával a pénzt forgatni ne dohosodjon össze! Komolyan gondoltam, hogy erre felé van munka lehetőség bőven. Persze csak annak aki dolgozni akar.
Ez engem is érdekelne hogy mit jelent az arra fele,mert a mi megyénkbe az állás lehetőség egyenlő a nullával.Nekem és a páromnak még van,de mi lesz a 20éves lányommal?
Budapesttől 130-km, re Győrben és környékén, 58-évesen is több állás ajánlatot kaptam már, igaz több szakmával is rendelkezem. Csak el kell kezdeni egy helyen dolgozni és a többi mát megy magától. Egyébként nagyon sokan átjárnak a "sógorokhoz" dolgozni. Persze ott már a jól fizető állásokhoz német nyelv tudás szükséges.
Kedves "tallér" és "Pinga" egyenlőre ennyi ha érdekel még valami kérdezzetek, de nem tudom mikor leszek gép közelben mert Csütörtökön költözöm be Győrbe. Ha gondoljátok priviben írjátok meg az e-mail címeteket és én szívesen válaszolok!
Üdvözlettel Gyula.
Dehogy vesztunk el! Csak a napi problemak elszolitanak innen. Amugy meg semmi ujat nem tudunk irni. Udv. A jovo nyarig kitartas, hiszen N.Porit nem lehet megunni.!!!