Kérlek Benneteket, hogy ezeket a témákat az "off" topicban beszéljétek meg hiszen oda való. Ennek a topicnak a címe Nei Pori, ide tényleg csak a településsel közvetlenül kapcsolatos hozzászólásokat írjátok!
Köszönöm!
én meg az azonnali törlésemet kértem a forumbol
elfogadhatatlannak tartom hogy egy csapatot áthelyezzenek máshova,olyanokat akik élnek halnak nei poriért
szerencsére van másik forum ahol kitárgyalhatjuk és szervezhetjük nyaralásunkat, ügyeinket
Sziasztok de bocs hogy bele dumálok de szerintem igaza van kvalcsinak, én minden nap bele nézek a fórumba de sajna nem szól semiről ebben teljessen igaza van
Azt nézzétek hogy valaki rá talál a fórumra az feleslegessen olvason több száz oldalt úgy hogy semmi érdemleges infót nem kap csak olvasgat feleslegessen ,ezt mérlegeljétek ne azt hogy ti már töbször megjártátok
Sajna ugyan ez a baj a Sartis oldalon is ott meg amióta van kamera azóta csak arról beszélnek ki milyen színű bugyiban integett
Szóval teljessen igaza van a moderátornak és szerintem te menj máshova
Gondolom ti is ide kerütetek valahogy és neked is unalmas volt a sok marhaságott el olvasni több oldalon ezt mérlegeljétek nem a moderátort bántani
Üdv papamaci
Szóval Nei-Pori. Tehát Jamasz megveszi a telket, pedig ő még nem is tudja. Utána felhúzzuk az éttermet, túl soknak találom a konyhalányt, de a fiuknak is kemény munkát szántam. Úgy gondoltam felállítanak két bográcsot és minden este kevergetik ami magyarosat bele szántunk.
Pinga! Te nagyon megszenvedtem. Hát mi kétszer tévedtünk el, egyszer Leptokáriáról nem tudtunk továbbjutni Platamonas felé. Egy srác beugrott a kocsijába és átvitt bennünket a hegyen, Később pedig nem tudtunk az autópályán visszafordulni. Megállítottam egy rendőrautót ugyhogy rendőri felvezetéssel, szirénával vittek poros uton át az autópálya alatt. Még egy sorompót is felnyittattak, hogy odaérkezzünk ahova akarunk. Szóval bármit megtesz a görög, hogy segíthessen!
#1771832011-11-15 17:01:47 Válasz a #177128. hsz-ra
Helló "kvalcsi"
Megkövetlek és elnézésedet kérem, de így legalább élt a fórum. Megsérteni nem akartalak! BOCSÁNATDe én úgy gondolom, hogy a sok mellék zönge mellett nagyon sokat segítettünk egymáson és az új tagokon akik még nem jártak Nei Poriban vagy nem tudták eldönteni hová is menjenek. [u]Még egyszer BOCSÁNAT!
Tisztelettel: kovacsgyula53
#1771842011-11-15 20:43:59 Válasz a #177183. hsz-ra
Én akkor is mentem Szerbián keresztül Görögországba mikor a Dél-Szláv háború dúlt, nagyon sokat tudnék róla mesélni, de nem teszem, mert részemről ezek a búcsú pillanatai. És anélkül is tudtam hová, merre kell menni mikor még ilyen fórum nem létezett. Úgy érzem sokat segítettem néhány emberen, remélem ők még emlékezni fognak rám. Úgy tudom Magyarországon demokrácia van, szólás, vallás szabadság, és vélemény nyilvánítás, de sajnos ilyen még a szabad sajtóban sincs, nem hogy itt.
Elköszönök tőletek: "Pinga-"tallér"- "vscotina" jamasz"és a többiek akiknek nem jut hirtelen a "neve" az eszembe! Kedves "sancho.dl" barátom tőled külön köszönök el ne feledd amiket írtam neked, nagyszerű embernek ismertelek meg csak így tovább. Nem akartam "vulgaris" vagy "alpári" lenni de én tényleg Alpári születésű vagyok.
"kedves kvalcsi" vagy, hogy hívnak fel is jelenthetsz ha neked így jobb állok elé, de a francba az oldaladdal most már és engem ne oktatgass ki és zárjál ki sehonnét ezennel "felmondok" ha te azt a kis tréfát nem tudtad megérteni vagy figyelmeztetni engem, akkor itt semmi keresni valóm ezen a helyen....A többiekkel meg találkozom az én szeretet NEI-PORIMBAN...
#1771852011-11-15 20:47:21 Válasz a #177128. hsz-ra
Amikor engem és "sancho.gl barátomat sértegették miért nem lehetett közbe avatkozni :ki a fene akart menni Görögörszágba dolgozni beteges agyszülemény, nyaralni szeretünk odajárni ...ennyi volt...