A párom (30), édesapám (68 ) és én (27) gondolkozunk egy augusztus 13 vagy 20-i kezdetű pargai nyaraláson, autóval. Szállt már meg valaki a Bakas apartman 3 ágyas stúdiójában? Milyen a szoba? Nincsenek nagy távolságok a szállástól? Szerintetek meddig kéne lefoglalni az utat, hogy legyen még hely adott időpontban?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv. Niki
Szia Én úgy tudom,hogy 20-iban a Bakasban már nincs hely sőt az Apollónak szinte már telt ház van...egy ismerősünk is akkor szeretett volna menni mikor mi és már tele volt.Én személy szerint még január elején foglaltam ők pedig 1 hétre rá szerettek volna és már nem volt hely:?
A többi időpontról nem tudok de szerintem azok is elég kelendőek....
#1997012013-03-07 17:31:56 Válasz a #199700. hsz-ra
Köszönöm szépen a választ! Ajjaj, akkor lehet, hogy másik úticélt kell választanunk. Sajnálom, mert minél többet nézegetem, annál jobban tetszik. Esetleg másik utazási irodát tud valaki ajánlani?
Felhívtam tegnap délután az Apollontravel-t, és sajnos tényleg nincsen hely a Bakas-ban. A Villa Dimitris-be tudtak még ajánlani egy 3 személyes stúdiót, de csak aug. 13-ára, nekünk a 20. lett volna az igazi, és azért az máshol van. Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon szép és népszerű helyről van szó, úgyhogy nem adom fel, jövőre, vagy utána gyorsabb leszek. Addigis várom az idén utazók beszámolóit és fényképeit!
#1997332013-03-08 10:23:00 Válasz a #199685. hsz-ra
Szia
Nem akarok beleszólni, de tavaly mi hasonló időpontban voltunk, és nem foglaltunk előre.
Oda értünk kb. 11-re, és fél 12-kor már apartmanunk volt. Két külön apartman. Négyen voltunk ( 4 felnőtt ). Az apartmanunk az egyik a földszinten, a másik az emeleten volt az elsőn. Mind kettőben volt egy- egy francia ágy , és még egy plusz ágy. ( nem pótágy ) Tehát három személyes apartmanok voltak.
Ez került fejenként 100 euróba. Melyben benne volt a klíma is, és a medence használat. Kb. 100 méterre a központól. A motor kölcsönzés is olcsóbb volt így, a helyszínen béreltük az apartman tulajdonostól. A parkolás is ott volt az apartman előtt, de arra figyelni kell, de ez egész Pargára vonatkozik. Természetesen ez egy hétre vonatkozik.
Szerintem ne néz más úti célt mert gyönyörű. Az út pedig fantasztikus. Egyre kell figyelni, hogy Görögben az új autópályán nincsenek pihenők, sem kutak. Egy pihenő van, de az nagyon messze. Szerintem menni kell vagy 200 km. hogy meg tudj állni. Viszont a pályáról le tudsz menni, és ott kisebb nagyobb helyeken lehet pihenni, és tankolni is.
Augusztusban tele van göröggel. Egy kicsit magasabbak az árak mint az ország felső részén.
Én nem foglalnák előre. Nagyon sokat lehet spórolni szerintem, de nem akarok beleszólni.
Azt esetleg tudja-e valaki, hogy a Zachariasban az az erkélyről/teraszról lehet-e valami wifi jelet fogni? Illetve van-e olyan strand ahol lehet? Mert sajnos olyan apartman nem volt az iroda kínálatában amiben volt wifi is. :S
#1997382013-03-08 11:22:38 Válasz a #199733. hsz-ra
Kedves totyika!
Köszönöm szépen az információkat. Én nem vagyok még valami rutinos utazó, így kicsikét félnék elindulni úgy, hogy nincs szállás foglalva. De Ti nagyon jól jártatok, aki mer az nyer. Igazad van a spórolással is, szerintem mindenki igyekszik a lehető legkisebb ráfordítással a lehető legszebb nyaralást kihozni a lehetőségek és igények függvényében. Én is így teszek. Agyalok még a dolgon, köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged, lehet, hogy még élek vele.
#1997502013-03-08 18:50:39 Válasz a #199737. hsz-ra
Szia! A vasmacska környékén rengetegen neteztek, főleg esténkét láttuk. Skyp-oltak, irogattak. Ott biztos sikerül wifit találnotok. Végig üldögéltek a part menti párkányon laptopokkal, telefonokkal.
Üdv.: Éva
#1997512013-03-08 19:23:58 Válasz a #199737. hsz-ra
Szia! Mindenhol jelszóvédett wifit fogsz találni. De ülj be bármelyik eszem-iszom-helyre ,ahol van wifi, kérsz egy frappét, vagy egy sört, vagy bármit és ha kéred megkapod a wifi jelszavát. Azután már elég a hely közelében letanyáznod, és már netezhetsz is. Mi tavaly a Hotel Sol wifijével küldözgettük az emailokat a családnak. ( városi stranddal szemben, ahol a webcam van felszerelve)
Én is azt javaslom, hogy ha már úgy is kocsival mentek, foglaljatok egyénikleg. Sokkal jobb szállásokat találtok, ugyan azért a pénzért.
Ezt találtam.
http://www.villakatarina.info/parga-map.html
Szerintem nem rossz. Nincs messze a parttól és a központtól sem. Egyetlen hátránya, hogy a házhoz egy kis emelkedőn kell felmenni. Egyébkként csöndes, nyugodt helyen van.
Irtam neked privit is.
#1997862013-03-09 13:50:19 Válasz a #199782. hsz-ra
Szia Gudli!
Engem is érdekelne ez a szállás.Mi is saját autóval mennénk. Esetleg személyes tapasztalataid is vannak erről a szállásról?Szívesen venném ha megosztanád velem.
Előre is köszönöm: Albert