A wi-fi-t én is mindig keresetem a nyaralóhelyeken, de aztán valahogy sosem használtam a gépemet Mindig volt valami olyan program ami lefoglaljon A webkamera viszont érdekel, mert szeretnénk megmutatni a családnak, hogy jól vagyunk
Albert!
Mi nem a Katerinában szálltunk meg, de pontosan tudom, hogy hol van. Jártunk arra. Ismerőseim viszont itt foglaltak tavaly. Nagyon-nagyon elégedettek voltak vele. Azt mesélték, hogy naponta takarítotottak. Kivitték a szemetet. 3 naponta tiszta ágyneműt és törölközőket kaptak.
Mi a Dokos-ban voltunk. Ha a nevem alatt rákattintasz a fotóalbumra, találsz a házról és a szobáról képeket. Éppen a mult héten kaptam Dokostól levelet. Priviben átküldöm neked, hogy mit írt.
http://penteli.meteo.gr/stations/parga/camera.htm
A parti sétányon a városi strandnál könnyen megtalálálod ezt a fából készült őrbódét. A vár irányába nézel és a lépcső előtt lévő első kanderlábernél megállszt, tökéletesen fognak benneteket látni.
Üdv Mindenkinek! Mi csak majd szeptember 2-án utazunk Pargába, de lenne kérdésem. Volt valaki a Villa Vassóban, és ha igen akkor mi a vélemény róla. Kikkel voltatok kirándulni, ha nem az iroda által ajánlott volt? Gondolok itt hajóra. Alig várom, hogy menjünk. hazai mamóka :
https://penteli.meteo.gr/stations/parga/camera.htm
A parti sétányon a városi strandnál könnyen megtalálálod ezt a fából készült őrbódét. A vár irányába nézel és a lépcső előtt lévő első kanderlábernél megállszt, tökéletesen fognak benneteket látni.
Szia Gudli
Bocs, de pontosítanám: Az "őrbódé" a lépcsős lejárat a városi strandra. A bódétól a második kandellábernél kell megállni, és éppen hogy háttal a várnak kell állni, hogy belemosolyogj a kamerába, mert a hotel Sol épületének a sarkán van a webkamera.
Pévi!
Jogos! Természetesen háttal kell állni a várnak. Rosszu fejeztem ki magam. Én a lépcsőfeljáróra értettem. Arra nem emlékszem, hogy a bódénak a vár felöl van egy lépcsőfeljárója vagy csak ezen az oldalon. Még egyszer bocsánat mindenkitől! Nem akartam félrevezetni senkit.
Na akkor majd nagyon figyelek, hogy pontosan hol is van a kamera Egyébként a kameraképet szoktam lesni néha... örömmel láttam, hogy Pargán süt a napocska és sétálgatnak az emberek... még 156 nap és én is ott sétálgatok majd és ha megtalálom akkor majd integetek a kamerában...
Sziasztok! ma egy kicsit dühös voltam magamra! Már Januárban lefoglaltunk ultra first minute áron Pargára buszos utat június végére(mert elvileg alig volt hely már ) erre ma megyek az utazási iroda előtt,és u.az az út már 2 főre 20.000-el olcsóbb!!!!!!!!!!!!!!!!az azért nem kevés!!!!!!
#1998952013-03-11 21:56:37 Válasz a #199891. hsz-ra
Mond le a befizetett utat ,és foglald le a sokkal olcsóbbat,ilyenkor szinte alig buksz még valamit a befizetésből
De biztos olcsóbb ennyivel,jól láttad?
Szerintem menj be az irodába és kérdezd meg, hogy lehet ez? Ha utána sem módosítanak, akkor lépj vissza. Még megteheted 6o napon belül nem is kell fizetni, bár ez a szerződéstől függ. Mi is elvileg így jártunk most februárban, de az iroda pont éppen akkor értesített, hogy csökkentette az árát az utazásnak 18.ooo Ft-al. Így csak az idei 1o %-kal csökkentett utat fizettük be. Próbálkozni kell, mert aki nem szól, azt lehet, hogy nem értesítik.
Idén júliusban megyünk Pargára. A Sakis apartmanba fogunk megszállni. Friss infót tud -e valaki az apartmanról? Esetleg a belsejéről képe van-e valakinek?
Előre is köszi