Nekünk jövőre ismét Nei Pori a cél, addig gyűjtöm az infókat új szállásról. 1 év kimaradt, de jövőre ismét megyünk, kicsit több időre mint eddig. 7 éj kevés és mindig vettünk plusz éjszakát helyben, most előre számolok és tervezek.
Itt az új év, kezdődhet a tervezgetés. Tavaly busszal voltunk Nei Poriban, de idén - bíztatásotokra - nekivágunk autóval. Remélem minden flottul megy majd.
Tudnátok nekem segíteni,hogy mennyibe kerülnek a szállások, ha nem utazási irodával megyünk, illetve milyen árral kalkuláljak?Két hétre mennénk. És esetleg tudtok konkrét szállással, címmel, telefonnal,árral segíteni?
Eddig mi is Nei Pori-ba jártunk, most szeretnénk Olmpic Beachre menni, de abban a témában június óta nem volt fennt senki. Ezért kérdezlek Benneteket, mit tudtok Olimpic Beachről? Ha valaki volt, az írjon már légyszíves véleményt, esetleg képet is szívesen fogadok. Köszi!
Eddig mi is Nei Pori-ba jártunk, most szeretnénk Olmpic Beachre menni, de abban a témában június óta nem volt fennt senki. Ezért kérdezlek Benneteket, mit tudtok Olimpic Beachről? Ha valaki volt, az írjon már légyszíves véleményt, esetleg képet is szívesen fogadok. Köszi!
Sziasztok!Mindenkinek Boldog Új Évet:Ma voltam az Ibusznál és befizettem a mediterrán tombolára,buszal.Aztán majd meglátjuk milyen lesz,az idén erre futotta.Én ennek is örülök,mindegy csak menjek!