#2279342015-03-31 11:50:14 Válasz a #227933. hozzászólásra
A hellasz.hu főoldalán bejelentkezel, a fenti sávban ott van, hogy utazólista, a rámész bejön egy naptár. A naptár felett bal oldalt találod a "beirást", ott pedig értelemszerűen beirod, ogy Olympic beach, és milyen szállás, mikor.
Remélem nem volt itt nagyon off.
Csak engem zavar, hogy a fórum topikoknál Olympic beach nevéből kimaradt a p betű?
Aki volt már az Elli apartmanban, tudna nekem képeket küldeni róla? Egy 4 fős családi, és 2 fős stúdiót néztünk ki!
Mivel mi gyerkőcökkel utaznánk egyénileg, szeretném tudni mire számítsunk, olvasgattam visszafelé, csak jókat írtatok az apartmanról! Még nem döntöttük el, hogy Olympic Beach, vagy Nei Pori! Nei Poriban már voltunk 5 éve, itt még nem jártunk!
Köszönöm!
Szia Ildikó!
Mi voltunk az Elliben már kétszer is. Egyszer egy két szobásat kaptunk, pedig csak ketten voltunk. Imádtam a hatalmas erkélyt. Mind két szoba a konyhából nyílik. Teljesen külön bejáratú és mindkét szobából ki lehet menni az erkélyre.
A másik alkalommal szintén ketten voltunk és egy 3 fős szobát kaptunk. Egy dupla és egy szimpla ággyal. Ennek két erkélye volt. Egyik a szobából, a másik a konyhai részből nyílott. Egy légtér volt ugyan, de jól elkülönült. Tágas, világos. Maga a ház szerintem jó helyen fekszik. Csendes, pihenésre alkalmas. A tenger sincs messze. Széles, homokos part. Szerintem gyermekes családoknak kiválóan alkalmas. Szívesen küldök át képeket. Priviben írjál egy e-mail címet.
Igen, igazat adok Gudlinak, egy időben nyaraltunk az Elliben.
3 fős stúdióban voltunk, nekem annyira nem volt jó , mint Nekik, mert a mi apartmanunk pici volt nagyon, és az erkélye oldalra a másik ház falára nézett.
Ismerőseink voltak a családi nagy apartmanban, az is tök szép, és nagy volt, mint Gudliéké, templom és játszótérre néző nagy erkéllyel.
A házzal szemben van közvetlenül a templom, minden órában harangoznak.
Nekem egyébként a ház tetszett, O:B: is.
Gyerekkel szerintem rendben van. Én szívesen mennék oda vissza. Ha még nem voltál, próbáld ki.
Elli a ház tulaja ott van, édes kedves hölgy, és mindenben segít.
Sziasztok! Köszönöm az infókat, sajna már nincs hely augusztus végén az Elliben az Apollonnál, így marad Nei Pori, majd jövőre, akkor hamarabb foglalunk szállást!
Szép nyaralást nektek Olympic Beach-en!
Üdv,
Ildikó
Sziasztok!
Most kaptam az infót, egy legmegbízhatóbb forrásból,hogy Apollon T.keretein belül idén nem Bedő Emőke lesz az idegenvezető Paralián/O.Beach-en.Segítséget szeretnék kérni,aki megy augusztusig és Apollonos szállásra Elli,vagy Paraliára,az új i.vezetőről szeretnék infókat,és a telefonszámát.Emő évek alatt barátunk lett.
#2293142015-05-25 07:41:22 Válasz a #229305. hozzászólásra
Szia, Apollonnál nem próbáltad ? Én múlt héten szerdán voltam bent a részvételi jegyért, mivel mi busszal megyünk, azt mondták, ki tudják állítani, de az egyénieknek még nem (nem egész 1 héttel indulás előtt !), mert idegenvezető váltás van, és az újnak még nem tudják a telefonszámát.
Halihó! Most, hogy pont erről van szó, nekem is eszembe jutott, hogy fel kellene venni a kontaktot egy magyarul is tudó idegenvezetővel... Mi teljesen saját szervezésű nyaralást tervezünk és még nem jártunk Görögország ezen részén, ezért jól jönne, ha valaki megtudná mondani, hogy hol találunk olyan helyi utazási irodát, ahol van magyar idegenvezető... - márcsak azért is, mert szeretnénk részt venni 1-2 fakultatív programon...
Esetleg valaki tudna felvilágosítást adni az Olympic Beach(ről) elérhető kihagyhatatlan fakultatív programokról?
Berry89!
Meteorák és Skiathos. Szerintem ezeket nem szabad kihagyni. Arról nem is beszélve, hogy ezek a fakultatív kirándulások innen a legolcsóbbak. Olympic Beach-en is van jó néhány utazási iroda, Paráliáról nem is beszélve.